LaRedoute.fr - 162 - Преди намаленията - 23.06 - 30.06

• 90 348
  • 2 367
  •   1
Отговори
# 2 175
Да попитам дали се е случвало на някой да му откажат даден артикул,а в последствие отново да го пуснат за продажба съвсем за малко и съвсем случайно,да знам дали да се надявам Whistling

да, пускат го
Тогава,защо го отказват,като дефакто го имат в наличност Shocked
Как защо,за да поръчваме заради него други неща до 10 евро Mr. Green.И да го дебнем отново и отново...

# 2 176
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Това според вас само калъфа ли е?
http://www.laredoute.fr/vente-housse-pour-penderie.aspx?producti … =1&pos=63_n_n

# 2 177
# 2 178
  • София

Моите чаршафи са ги фактурирали,яд ме е,че поръчах само 4 броя  Crossing Arms

А кои бяха чаршафите...кой десЕн  Blush ударението е на второто "е"  Wink

Аз се изкуших и пуснах завеси на ресни 4бр ....не че ми трябват, ама пусто 1Е  Embarassed май ще отидат на вилата  Mr. Green

# 2 179
  • София
Този артикул има знак с камионче. Това не значеше ли, че не се доставя извън Франция  newsm78?

# 2 180
  • София
И мен ме вълнува...това с доставката...
Има ли начин да се поръча нещо, което не доставят до БГ и да платиш доставката newsm78

# 2 181
Момичета, моля за помощ. Имам две поръчки от дне, които все още не са фактурирани. Проблема е, че на една от тях, като вляза в Toutes mes commandes, в самата поръчка, в колонка Etat article ми излиза Annule le 30/06/2010. Някой сблъсквал ли се е с това?

# 2 182
  • близо до морето
И мойте чаршафчета са ги фактурирали,  но и аз поръчах само 5 комплекта!  Heart Eyes Ама пак не се знае дали няма да ги откажат!  Whistling

# 2 183
пуснах 11 броя аз от чаршафите 3 са фактурирали доволна съм благодаря за споделения линк от вас   bouquet

# 2 184
  • София
Момичета, моля за помощ. Имам две поръчки от дне, които все още не са фактурирани. Проблема е, че на една от тях, като вляза в Toutes mes commandes, в самата поръчка, в колонка Etat article ми излиза Annule le 30/06/2010. Някой сблъсквал ли се е с това?
По някаква причина са ти анулирали поръчката. По каква точно само те си знаят.

# 2 185
По някаква причина са ти анулирали поръчката. По каква точно само те си знаят.
Благодаря за отговора.

# 2 186
след като си поръчах и банския мога да споделя с вас  Mr. Green http://www.laredoute.fr/vente-maillot-2-pieces-imprime.aspx?prod … =7&pos=14_n_n

миналото лято си купих другата разцветка от БЪлгария за близо 60 лева  Crazy по българските намаления, от кога дебнех тук да го намалят да си взема и синичкия  Flutter

забелязвам, че всички хитови от сутринта артикули са си налични в сайта на редовни цени, но като добавиш в кошницата ги дава изчерпани
май има шанс за нов тираж

# 2 187
Имам спешен въпрос: защо не мога да платя с МКВ- VISA? Като се поръчва тая карта,трябва ли изрично да съм поискала възможност за плащане в нета?

# 2 188
mini_79,би ли споделила кой номер от банския имаш и какви сутиени носиш като размер,че аз си поръчах 1 бански,но не уцелих размера?!Благодаря!

# 2 189
  • Пловдив
Извинявайте, може ли линка на чаршафите?

Общи условия

Активация на акаунт