Нещастна съм

• 10 363
  • 94
  •   1
Отговори
# 15
Багажчето и с подвита опашка при мама и тати.
Ако останеш, поне спри да ни занимаваш с мазохизма си - не е интересно.

newsm10

не мога да те разбера ....не могада разбера никой който търпи подобно отношение,още повече ,че си на 22  newsm78
вмомента трябва да те карат да с ечувстваш на 7-мото небе от щастие а не да си нещастна...мъже кооолкото искаш от тоя бягай с 200

# 16
7 месеца и той се държи така? Обикновенно този тип мъже поне в началото се сдържат и не си показват рогата толкова бързо. Чудя се, защо си си зарязала живота и си тръгнала след такъв мъж. Това, което описваш е ужасно и никой няма да ти даде по-различен съвет от това да си събереш багажа и да изчезваш. На 22 години си - не се заробвай и не си пропилявай живота с подобен тип... щом сега е така , нещата сигурно ще стават и по-лоши  Thinking

# 17
най-ужасното е, че знам...не бих могла да го напусна.Направих хиляди компромиси с гордостта и достойнството си. Обиждал ме е с ужасни думи, няколко пъти ме е удрял, но аз не мога да го напусна. Това е първия мъж в живота ми, човека, с който искам да създам семейство и деца.

Наистина ли вярваш, че искаш "докато смъртта ви раздели" да търпиш бой и унижения, включително пред децата?
Добре, че нямате деца, де...
Прибери се при родителите си, те ще те подкрепят.  Peace

# 18
За да дойда тук отказах много добро предложение за работа, прекъснах и следването си (на 22 години съм)

ЗНам, че ме обича, но не знам колко ще мога да изтърпя. Не, всъщност, най-ужасното е, че знам...не бих могла да го напусна.Направих хиляди компромиси с гордостта и достойнството си. Обиждал ме е с ужасни думи, няколко пъти ме е удрял, но аз не мога да го напусна. Това е първия мъж в живота ми, човека, с който искам да създам семейство и деца.

или е изтръпнала здраво до безпаметност или е пързалка  Thinking Thinking

В същност ако всичко това е истина - защо не пусна тема тук преди да заминеш при него  Whistling

# 19
  • София
Момиче, няма го "единственият" мъж. Има много свястни мъже по тая земя, та да седиш с някакъв урунгел, щото бил "само той", е пълна глупост. Особено пък на 22 - светът е твой. Ще срещнеш тепърва много чудесни хора - и приятели, и гаджета.  Не си навивай на пръста, че "не би могла да го напуснеш". Можеш и още как.

# 20
Мене пък ми е интересно по какво авторката съди, че тоя я обича  newsm78. Странна представа за обич има ...по това което е написала, изобщо за никаква обич от негова страна не може да става въпрос  Naughty

# 21
Мене пък ми е интересно по какво авторката съди, че тоя я обича  newsm78. Странна представа за обич има ...по това което е написала, изобщо за никаква обич от негова страна не може да става въпрос  Naughty
Написал й го е по скайп, някога, преди 7-8 месеца.

# 22
Ако не е пързалка темата (на което искрено се надявам- да е пързалка де) много ми е чудно, как родителите изграждат в децата си ценностната им система и чувството за самосъхранение.

Аз съм на 29, тя не е много по-малка от мен. Как са я възпитали родителите й? Аз на 18, на 20, че и никога в живота си не бих търпяла такова отношение. Как не са я научили да отстоява своето си, да не погазва достойнството си? Просто много често виждам такива теми, виждам млади момичена почти колкото мен, и си се чудя какви ценности са им изградени.

Имам приятелка, която в момента е на 25. Преди да се омъжи за сегашния си мъж, от бившия също търпеше доста шамарчета. Просто никой от нас (нейните познати) не можахме да я откажем от този човек. Винаги й давахме рамо да поплаче, винаги й се карахме като се връщаше пак при него. Срещна сегашния си мъж и пак в началото й се искаше да е с бившия. Колко пъти й напомнях, какво е правил с нея, как се е чувствала. Е не, това момиче беше от същия тип, доставяше й удоволствие (според мен) мъжа до нея да я владее изцяло (физически и психически). Слава богу дойде й акъла в главата.
Момиче, ако това е истина БЯГАЙ НАДАЛЕЧ, както са ти казали вече. Никой няма право да се държи така с теб.
Извинявам се за объркания пост, но просто много се ядосвам вече на тези млади момичета, които имам чувството, че до 20 живеят в клетка и после сами не могат да се справят с живота си.

# 23
  • Германия
Който не е бил в такава ситуация не може да го разбере.  Peace

# 24
Има и един друг момент - мацката е зарязала всичко и не иска да си признае, че е сбъркала.
Ако можеш да отидеш в друг град, да не се връщаш при вашите, може би ще е добре.

deskatta , възрастта е различна при различните хора. Някои на 20 са много по-зрели от други на 30.

# 25
Срещна сегашния си мъж и пак в началото й се искаше да е с бившия. Колко пъти й напомнях, какво е правил с нея, как се е чувствала. Е не, това момиче беше от същия тип, доставяше й удоволствие (според мен) мъжа до нея да я владее изцяло (физически и психически). Слава богу дойде й акъла в главата.

Ромките имат един лаф, че и си вярват - Щом мъ бий, значи мъ убичъ.
Т.е. полага усилия да я вкара в правия път, има сериозни намерения да създаде стабилно семейство.

# 26
  • София
Мило момиче, сега си нещастна, а си представи живота с този човек след 10 години. Не искаш да изживееш живота си с него, ами те е страх да почнеш всичко пак от начало. Представи си, твоето момче те чака някъде, а ти си губиш времето с човек студен, който не ти обръща внимание. Знаеш ли колко много топлина те чака да получиш, но от правилния човек. Ако искаш провери любовта му. Събери си багажа и се върни при родители те ти. Ако той те обича, ще те намери, ще направи всичко възможно да бъде с теб, а не във фейсбук. Не прави живота си сапунен сериал, защото щастливия край е само за сериала. Ако съм ти майка да съм те прибрала в къщи отдавна, без значение искаш или не, а като пораснеш ще разбереш. Не си проваляй живота, само веднъж ще го изживееш!!! Бъди щастлива и послушай разума, а не сърцето!

# 27
Възможно най-бързо се махни от този човек, овреме както се казва.
Може би ще ти е мъчно и трудно от раздялата в началото, но после ще разбереш, че си постъпила правилно. Щом отсега проявява такава нервност и пр., какво ще стане , ако се появи бебе, което плаче и има нужда от грижи. Той отсега стои пред компютъра, а тогава дали ще ти
помага ли ще се заключва в др. стая и ще "надува силно музика" напр. / имаше наскоро такава тема в "Татковци"- въпросният и детето разтърсвал/. Просто не мисля, че има нещо, което да те задържа. Млада си , животът е пред теб, БЯЯЯГАЙ надалече, следвай, има време да срещнеш
правилния човек!!! Късмет!!! Peace

# 28
Има и един друг момент - мацката е зарязала всичко и не иска да си признае, че е сбъркала.
Ако можеш да отидеш в друг град, да не се връщаш при вашите, може би ще е добре.
Това вече е горделивост. Confused Да си съсипеш живота заради пустата му гордост-ей това не го разбирам.

Махай се момиче,докато е време.Не е грешно да сбъркаш,грешно е да знаеш че правиш грешка и да продължиш.

# 29
Честито! Свободна си, млада, имаш свястни родители, място да се прибереш и чудесно бъдеще.

Честито, че си разбрала какъв ще е живота ти с него толкова рано. Можеше да минат години с "малки" компромиси и да осъзнаеш ужасната истина, когато си бременна или с деца, на 30-40, без кариера, със заеми и т.н. Това би било по-гадно, нали? Извадила си късмет, с други думи.

На въпроса какво да правиш - огранизирай купон по повод завръщането ти у дома, купи си нови дрехи, научи се да яздиш кон за да отпразнуваш свободата си.

После се заеми сериозно с ученето и бъдещето си. Ще срещаш тепърва много мъже и все някой ще е правилния. Този не е.

Общи условия

Активация на акаунт