Направо съм бясна!!!

• 10 068
  • 143
  •   1
Отговори
След седмица сме поканени на сватба, на която ще кумуваме със съпруга ми. Всичко е готово купих си рокля, обувки, чантичка, бижута, аксесоар за косата, и вече чаках деня на свадбата. Но какво стана днес обажда ми се сестрата на булката с която сме много близки и ми каза, че си е купила същата рокля, но в друг цвят. Не знам как да Ви, опиша как се почувствах, като полята със студена вода. Толкова се ядосах, че заплаках. Сега съм малко успокоена но не знам какво да правя, имам друга официална рокля която я облякох по друг повод нея ли да облека или тази която си купих за случая.Сегашната беше дълга черна, много красива, всичко купих съобразено с нея. Другата е червена и тя е дълга, ако избера нея, какви обувки и аксесори да избера и в какъв цвят. Моля за съвети!

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 16:10 от Enza

# 1
А сестрата знаеше ли, че ти ще бъдеш с такава рокля преди да си купи и тя?

# 2
Да знаеше, видя ме с нея. Много и хареса. По принцип има такива навици като види нещо хубаво върху някой купува същото. Просто не мога да повярвам , че го направи и с тази рокля.

# 3
Отиваш у тях и я поливаш с нещо , което не се пере и готово   Whistling  Twisted Evil .Аман от такива хора без собствено мнение и вкус. #Cussing out

# 4
  • София
Много тъпа проява  Confused
Обличай си роклята и да не ти пука. Ако някой изкоментира нещо използвай случая за да я наредиш тази простакеса. Или просто поговори с нея и й обясни, че не е подходящо на едно и също събитие да се появявате в еднакво облекло. Все пак ти първа си си купила роклята

# 5
Ами говори с нея, обясни й, че като прави така наранява хората. Може и да не осъзнава какво ти причинява. Каквото и да стане си облечи роклята и горе главата Peace

# 6
Първото нещо, което ми "избоде" очите е сваДба #Crazy.
По същество аз не бих сложила тази рокля при положение, че сестрата на булката  ще бъде със същата. Кажи Какъв цвят са обувките, чантата и аксесоарите, за да преценят момичетата подходящи ли са за червената рокля Simple Smile или пък да те ориентират какъв цвят рокля да си купиш.Поне да не купуваш наново всичко Simple Smile.

# 7
  • линията между противоположните крайности
сложи си тоалета, който толкова грижливо си  приготвяла и да не ти пука. измисли различен аксесоар, от този за който тя знае, или сложи ефектен такъв на интересно място на роклята и ще видиш, че тя ще бледнее с лошия си вкус да копира. на събитието избягвай всякакъв контакт с това просто същество и се весели подобаващо.  Hug      не забравяй да й напомниш след това обаче, че постъпката и е  супер-грозна и признак на липса на вкус и  какъвто и да е интелект

# 8
Аксесоарите не ги е виждала. Ами всичко е в черно, черна малка чантичка, обувки на висок ток, бижитата са с черни и сребристи камъчета и така. Cry

# 9
Браво Simple Smile щом са черни обувките и чантата мисля,че ще отиват на червената рокля.Ти си прецени дали да сложиш черната рокля, но като прочетох поста ти ми стана ясно, че е меко казано да си бясна.Според мен няма да се чувстваш добре, ако и двете сте с еднакви рокли Sad, поне по себе си съдя.
Ако имаш възможност си купи друга рокля, ако ли не давай с червената.И друг път да не си показваш нещата на такива хора без собствен вкус Simple Smile

# 10
Оправдава се, че е друг цвят и са намалили дължината на роклята. #2gunfire

# 11
сложи роклята и я забий в земята

# 12
Не мога да си позволя друга рокля, изхарчих цялата заплата  за нея и аксесоарите. Направо, ще се пръсна от яд Cry

# 13
Ами обличай я тогава, мисля че на всички ни  е ясно коя ще удари другата в земята с роклята, дали ще е тази която няма акъл да си избере сама рокля? Аз бих облякла черната, напук на нея.  Peace

# 14
Мила,не се ядосвай!
Естествено,че ще си облечеш черната рокля-все пак ти си кумата и трябва да си най след булката!Не трябва да се съобразяваш със сестра й,още повече,че ти си си купила първа роклята и специално за повода.Ако искаш поговори с нея и й кажи,че не е редно така.Дано е разбран човек,ако не обличай си роклята и да не ти пука!
И на мен ми е омръзнало от хора без собствен вкус и мнение!Успех и приятно изкарване! Hug

Общи условия

Активация на акаунт