Моля за съвет,защото съм в безизходица

• 6 060
  • 96
  •   1
Отговори
Здравейте, бъдещи и настоящи майки! Имам оромен проблем и вече не знам какво да права. Имам нужда от съвет! Аз съм на 20 години и съм бременна в 6 месец. Бащата на детето е женен и ме излъга, че ако забременея ще дойде да живее при мен, но до този момент не стана, а аз се отказах от всички заради него-загубих семейството си, защото те не одобриха решението ми и се отказаха от мен и детето ми, и сега аз останах сама-без родители и без баща на детето си. Искам да попитам дали някой може да ми помогне да намеря  лекар/ка, който ще се съгласи да извади сега детето ми...защото разбрах,че има възможност да се предизвика раждане и да се извади сега, но моята лекарка не прави дори аборт и категорично ми отказа...Може би сега много жени ще ме съдят, но аз нямам избор-без семейство,без дом,без мъж,без работа...нямам какво да осигуря на това дете и не искам да го мъча!  Cry

# 1
Идеята за аборт в 6-ти месец е абсолютно немислима както от морална, така и от здравна гледна точка.
Това, което можеш да направиш сега, е да говориш с родителите си и да обсъдите внимателно проблема. Разбирам, че са сърдити и ядосани, но все пак ти си тяхно дете и със сигурност желаят ти да си добре. Сигурна съм, че ако имат възможност, биха помогнали.
Може да опиташ да отгледаш детето си сама-да, това ще е свързано с много лишения, но все някак ще се справиш, не си първата, нито последната в такова положение.
Ако нямаш наистина никаква алтернатива, можеш да дадеш детето за осиновяване.
Но аборт в 6-ти месец...това си е убийство...та бебето е изцяло оформено вече... 

# 2
извинявай, но тона ми ще е "жесток"

ти сигурна ли си в решението си и изобщо запозната ли си с това, което искаш?!?!? #2gunfire
стегни се в кръста, прочети теми "Искам бебе" и "Родители, отглеждащи сами децата си" и тогава пиши тези глупости

просто ума не ми побира как изобщо стигна до това решение #Cussing out  #Crazy
какво като е женен и го няма - още когато си забременяла си поела риска
останала си без семейството си - ами значи такова ти е семейството - без акъл

и ти май, май си останала без такъв  newsm61

повече няма да коментирам, защото само ще си изпрося бан  smile3511

# 3
Здравей, Цвети!

Зародиш в 6-ти месец никой не би се наел да премахне. Аз го сравнявам с убийство! Не чакай някой да ти даде телефон и адрес на акушер, който ще се навие да го направи...

Ако го беше махнала в началото - да! Ама то вече е почти човек... как изобщо можеш да си го помислиш?!? Като смяташ, че няма да можеш да се грижиш за него - дай го за известно време в дом.

Още не мога да повярвам, че прочетох, че желаеш да го убиеш!

# 4
Да не го мъчиш?? Ти въобще наясно ли си какво е бебето ти в шестия месец?? Какво ли питам...

# 5
Това което искаш е абсурд! Има огромен риск за твоя живот, а за детето е равно на убийство - в толкова напреднала бременност. Ако си сигурна че няма да се справиш сама, най-доброто което можеш да направиш е да се постараеш да го износиш и родиш здраво / тоест не прави глупости!/ и да подпишеш нужните документи за осиновяване. Има много семейства, които ще го приемат с обич и ще му се радват.

# 6
Знаеш ли, че то те чува? Знаеш ли, че сърчицето му бие и е щастливо, че си му дала уюта на тялото си? Че си смуче пръстчето. Дай му шанс да види белият свят, мило момиче. Това детенце е неродено ангелче. Невинно. Ако катогорично си решила да не гледаш дете, остави го, но не го убивай. Моля те, това е ужасно... Да не говорим, че може такива медицински усложнения да получиш, че никога повече да нямаш деца...  Да не говорим, че няма да си простиш. Говоря ти като човек, говоря ти като малко по-голяма от теб жена. Знам, че ти е трудно и си отчаяна, но това е Божи дар!!! Намери сили в себе си. Всичко лошо отминава, повярвай ми.

# 7
  • Burgas, Bulgaria
не вярвам да има лекар който да го направи
или поне тези с които работех  Tired

# 8
  • Видин
Да вадя ли пуканките?  Mr. Green

# 9
Да вадя ли пуканките?  Mr. Green

Уф, дано да е пързалка, дано....  Tired

# 10
Да, знам, че то вече е човече, не си мислете,че на мен ми е лесно,щом съм стигнала до тук, но просто вече съм много объркана. АЗ СИ ИСКАМ ДЕТЕТО И ТО МНОГО, но не искам то да е нещастно. Не мога нищо да му осигуря- нито ще мога да се грижа сама за него,а дори и да успея,пък  от финансова гледна точка какво да му предложа, след като още съм студентка?!

# 11
Идва ми да умра заедно с детето си...

# 12
не искам да съм груба - ама чак сега ли се сети да мислиш за това?! имала си достатъчно време първите 2-3 месеца да решиш искаш ли да имаш дете или не. а и като си се хванало с женен мъж е трябвало да си наясно с рисковете. сега вече е късно и нямаш избор - ще трябва да го родиш.
от там нататък дали ще го гледаш или ще го дадеш за осиновяване - изборът е твой, но сега нямаш варианти.

# 13
  • Ænima/Albuquerque
Да, знам, че то вече е човече, не си мислете,че на мен ми е лесно,щом съм стигнала до тук, но просто вече съм много объркана. АЗ СИ ИСКАМ ДЕТЕТО И ТО МНОГО, но не искам то да е нещастно. Не мога нищо да му осигуря- нито ще мога да се грижа сама за него,а дори и да успея,пък  от финансова гледна точка какво да му предложа, след като още съм студентка?!

Щом си студентка,най-малкото държавата ще ти плати една не малка сума накуп,с която ще можеш да си купиш всичко необходимо за детето.
След това,ще ходиш малко по мъките,ще трябва да наведеш глава пред вашите и така...ще ти помагат,то е ясно.

Не драматизирай толкова.
Щом си искаш детето (при това много),вместо да се самосъжаляваш се стегни и гледай напред,по-хубаво нещо едва ли може да ти се случи.

# 14

Много глупаво. Вярно, че хормоните ти играят в момента, ама да убиеш детето си, защото мислиш, че няма да се справиш сама... това е просто глупаво! Нито ще си първата, нито единствена.

Казваш, че си скарана с родителите си... къде живееш сега? Имаш компютър+нет, почва да ми намирисва на пързалка.

Общи условия

Активация на акаунт