Моля за съвет,защото съм в безизходица

• 6 062
  • 96
  •   1
Отговори
# 90
Недей така ,това което носиш е вече оформено човече!Грехота е!Може и да е трудно,но ще се справиш.Стига мисли глупости,а се организирай и бъди силна заради бебчо!Това да си майка е най-хубавото и е смисъла на живота ни!Мисля че и семейството ще ти прости ако си признаеш грешката!

# 91
  • Бургас
Я се стеги и мисли като нормален човек!
Какво значи някой да ти извади бебето Shocked
За родителите ти е шок все пак и затова така реагират, нали се сещаш, че всеки иска най-доброто за детето си, но ще го преживеят
И не на последно място - кво прави с женен мъж цели 6 години #Crazy
Животът си е твой - живей си както намериш за добре, но съвета, който търсиш всички ти го дадохме- роди си детенце и си го гледай, дори и с лишенията.

# 92
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Хораааааа в 6-ти месец бебето си е абсолютно оформено и в повечето случаи жизнеспособно човече  ...
Дано да е поредната пързалка  Praynig Praynig Praynig

Хубу де, ние си го знаем това...Към авторката го адресирай, що към нас се обръщаш newsm78

# 93
Ако не си гледала този филм, съветвам те да го изгледаш. Това е почти твоята ситуация.

"Москва не вярва на сълзи". И София не вярва. БЪДИ СИЛНА! Hug

Обърни внимание след години героинята какво му казва- "Господи, аз толкова пъти съм си представяла тази наша среща, толкова различни думи измислях, а като се срещнахме и нямам какво да ти кажа. В началото аз още много силно те обичах, мислех че майка ти ти е повлияла, после те ненавиждах до смърт, после ужасно исках да разбереш за успехите ми и да разбереш колко си сгрешил... А сега...сега аз мисля...ако не се бях изгорила тогава толкова силно, то нищо от мен не би се получило. Аз мисля че е много добре, че ти не се ожени за мен. Защото тогава бих се разминала в живота с единствения и много скъп за мен човек. А ти не тъгувай! Всичко ще се нареди, повярвай ми, на 40 години животът тепърва започва, това аз сега го знам със сигурност. Сбогом! И моля те не ми звъни повече!"

Любимият ми филмов монолог.  Heart Eyes

http://video.google.com/videoplay?docid=-2309218283316459157#

http://video.google.com/videoplay?docid=-2309218283316459157#doc … 68082659278523889

# 94
Четох, четох..

Единствено постовете  на Delusion ми харесаха  най- много!

Изчетох само първите 2 страници и последните.

Подкрепям нейното мнение!  Peace

# 95
  • Sofia
Абе не ви ли прави впечатление, че определени хиперактивни личности липсват в момента и не пишат както обикновенно? Мога да се обзаложа на по бира, за това кой стои зад забременялата Цвети
 Joy Joy Joy Joy

И за да не е хептем офтопик - има толкова много семейства, които с радост бих отгледали едно такова малко бебче, че дори пари плащат  baby_neutral (това последното да не се приема като съвет)  hahaha

# 96
  • Sofia
...Искам да попитам дали някой може да ми помогне да намеря  лекар/ка, който ще се съгласи да извади сега детето ми...защото разбрах,че има възможност да се предизвика раждане и да се извади сега, но моята лекарка не прави дори аборт и категорично ми отказа...
Прекратявам това!
Приемам темата за "пързалка" и реагирам спрямо нея като такава.
Дори теоретично, лекар, който се съгласи на подобна молба без да има медицински причини за това, се нарича по определен начин и подлежи на съответните санкции.
Адекватните съвети бяха предостатъчно!

Общи условия

Активация на акаунт