Моля за съвет,защото съм в безизходица

• 6 061
  • 96
  •   1
Отговори
# 15
Ей там горе вдясно има един бутон "изход".
Натискаш го и си решила половината от проблемите си.
Останалата част решаваш като си седнеш на задника и помислиш с това, с което имаш в главата си.

# 16
Да вадя ли пуканките?  Mr. Green

Уф, дано да е пързалка, дано....  Tired
Ще е много грубо, направо извратено, ако някой си прави шега с тея неща  Sick. Дете да не види!!( извинявам се, ама се ядосах много Whistling)

# 17
  • в огледалото на живота
Нищо не мога да те посъветвам след грешките които си направила,освен ЕДНО:Ако не искаш да умреш или най-малкото да се осакатиш,не махай бебето,колкото и нежелано да е.Едва ли родителите ти биха могли да са толкова коравосърдечни,че да се откажат от теб в такъв момент.След като си имала неблагоразумието да се подлъжеш така,трябва и да можеш да се справиш с по нататъшните проблеми които ти предстоят.Нека не ти звуча назидателно,просто се опитвам да ти подскажа да мислиш по трезво.Аборт в такава възраст си е живо детеубйство,да не говорим за последиците и усложненията които можеш да получиш ако все пак някой откаченяк се реши на тази процедура.Успокой се и потърси своето семейство,ако все пак те отхвърлят,има специални центрове за такива като теб,т.е попаднали в такава ситуация.Уверявам те,ще ти помогнат и дай боже след време да бъдеш една разумна майка.Успех! :peace:

# 18
На кварртира,която плаща бащата на детето. Но като се скарам с него какво ще правя-оставам и без покрив над главата си?!

# 19
Да вадя ли пуканките?  Mr. Green

Уф, дано да е пързалка, дано....  Tired
   Sick. Дете да не види!!( извинявам се, ама се ядосах много Whistling)

Не го пожелавай дори и на врага си!  ooooh!

# 20
Виж, животът е много странно нещо и никога не можеш да предвидиш напълно какво точно ще ти се случи. Сега мислиш най-лошото, но нещата се подреждат. Не веднага, но става. Стегни се!!! А това е най-хубавото нещо, което може да ти се случи. Ако знаеш колко искам отново да бъда майка... Детенцето е вече голямо и  си е живичко в теб. И какъв "лекар" ще направи подобно нещо?!?!Какво е по-важно в живота на един човек, не разбирам?!?! Изпити винаги се взимат, пари се печелят, но това....ужасно е. Ако не можеш наистина да го гледаш, подпиши документи за осиновяване. Но му дай шанс за живот...

# 21
На кварртира,която плаща бащата на детето. Но като се скарам с него какво ще правя-оставам и без покрив над главата си?!

Ще го осъдиш да плаща издръжка. Ако не припознае детето си - ще направиш ДНК тест. А и той може да те подкрепя, макар и да не се раздели с жена си. С него в какви отношения сте?

# 22
Да, знам, че то вече е човече, не си мислете,че на мен ми е лесно,щом съм стигнала до тук, но просто вече съм много объркана. АЗ СИ ИСКАМ ДЕТЕТО И ТО МНОГО, но не искам то да е нещастно. Не мога нищо да му осигуря- нито ще мога да се грижа сама за него,а дори и да успея,пък  от финансова гледна точка какво да му предложа, след като още съм студентка?!
Моето момиче, има жени, които с години се борят да имат дете, има и такива, които цял живот не успяват да си родят собствена рожба, а ти искаш да убиеш това невинно същество, което расте в теб. То не е виновно, че ти не си помислила навреме, че то ще расте без баща, то не е виновно за това, че баща му и твоите роднини не го искат. Едно дете е нещастно, не когато живее само с единя си родител, а е нещастно, когато не е желано и защото цял живот не е успяло да усети майчина ласка. Повярвай ми /дано си достатъчно умна и отговорна към живота, който носиш в себе си/ когато се роди, не само, че няма да ти пука, че го отглеждаш сама, а ще дадеш всичко от себе си, за да му осигуриш добър живот, ако трябва ти ще стоиш гладна и на студено, но за детето ти ще има всичко основно от което се нуждае. Недей да убиваш един невинен живот, един ден като се огледаш в очите на детето си ще разбереш, че си е заслужавало да прочетеш в тях "Мамо, обичам те!"

# 23
  • Ænima/Albuquerque

Значи този човек,все пак поема някаква отговорност?

# 24
  • в огледалото на живота
Цитат
   Ей там горе вдясно има един бутон "изход".
Натискаш го и си решила половината от проблемите си.
Останалата част решаваш като си седнеш на задника и помислиш с това, с което имаш в главата си.

Еее,стига де това е грубо,дано е истина което пише авторката,ама да се надсмиваш  над проблемите на някой така граничи с адски голямо самочуствие   Sick,ако не можете да помогнете,защо въобще пишете???Дано на никой не се случва... Sad

# 25
Знаеш ли, една приятелка роди края на 6-я....1000гр и 30сантиметров ЧОВЕК.Не спа, не яде,не пи, не говори, не мигна, докато не се разбра, че детето и ще живее!!! Confused
Сигурна съм, че ако направиш нещо никога няма да си простиш....да убиеш човек....и то този, за когото те боли най-много....не.
А за вашите не се притеснявай - пред нещо толкова хубаво всички скланят глава.
А можеш в последствие да направиш тест за бащинство и татенцето да се цака всеки месец.Ти само роди детето! Peace

# 26
Ами, не мога точно да определя отношенията ни, защото той ми  плаща квартирата, прегледите, но ме лишава от присъствието си, а в същото време  ми забранява да излизам, да имам друг мъж в живота си ( не ,че аз искам друг мъж, защото пък адски много обичам бащата на детето си) и така... много ме е страх,че ще дойде момента да раждам и ще бъда сама...

# 27
  • Ænima/Albuquerque
Ами, не мога точно да определя отношенията ни, защото той ми  плаща квартирата, прегледите, но ме лишава от присъствието си, а в същото време  ми забранява да излизам, да имам друг мъж в живота си ( не ,че аз искам друг мъж, защото пък адски много обичам бащата на детето си) и така... много ме е страх,че ще дойде момента да раждам и ще бъда сама...

Човека поема отговорност очевидно.
Как ти хрумна да правиш такава глупост,щом имаш някаква негова подкрепа.
Все пак човека малко или много се грижи нищо да не ви липсва,поне на този етап.

# 28
Роди си детенцето, колкото и да е трудно ще се справиш. Няма да си единствената, има много самотни майки, вярно, че не е най- прекрасната опция, но си заслужава мъките. Колкото и да са против родителите ти не вярвам съвсем да те оставят без подкрепа, щом са те отгледали 20 години. А както са казали другите, ако таткото реши да се откаже да припознае детето съвсем спокойно можеш да го осъдиш да плаща издръжка, вярно че и издръжките не са големи, но все ще е от някаква полза. Не прекъсвай един невинен живот, и недей да поставяш и своето здраве на риск, има приятели, има институции, поне в това отношение за майките държавата се грижи. Стискай зъби и гледай напред

# 29
Явно няма да си сама.

Общи условия

Активация на акаунт