Направо съм бясна!!!

• 10 071
  • 143
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Голяма работа. И без това на една сватба всички гледат булката.
Чак пък такива драми за една рокля.
Обличай се и отивай.

# 31
Enza
 ко ти пука?
 Слагаш  си роклята и толкова.
 Като се видите на сватбата й кажи:" Що не каза, че и ти ще си купуваш, щях да ти дам талонче за отстъпка." - ей така да се  изяде от яд.
Така направи.
Голяма работа. И без това на една сватба всички гледат булката.
Чак пък такива драми за една рокля.
Обличай се и отивай.
Не може да ни и пука-кума е.

# 32
  • София
Всичко е въпрос на гледна точка.

# 33
Е,щом като е видяла роклята и нарочно е взела същия модел,тогава заслужава да отидеш точно с тази рокля.Ти акцентирай на аксесоари,прическа,грим,така,че да си неотразима и да изглежда сякаш тя се е опитала ,уви неуспещно да те копира.

# 34
Направо не мога да повярвам,ч е има толкова прости жени като сестрата на твоята приятелка.  ooooh! ooooh! Не е трябвало да си показваш тоалета, а да си мълчиш щом знаеш, че е такава. Направо е наглост това. По-добре сложи червената рокля с всичко друго, което си купила в черно/обувки и чанта/ - хем за сватба ще е по-весело да не е в черно. Wink Въпросната дама виждала ли е червената ти рокля?/ да не вземе да си купи и нея/ И не се обяснявай - не си разваляй настроението с глупости и покажи че си над нещата.

# 35
Превърни дефекта в ефект. Ако, подчертавам, ако някой забележи еднаквостта на роклите, кажи, че нарочно сте искали да е така. По американските филми как всички шаферки са с еднакви рокли? И вие така... Даже сте искали да вземете същата на свеки/тъщата/шуринайката, ама за жалост, е нямало повече/друг цвят/бла-бла...   tooth
Не позволявай такива битовизми да ти развалят празника. Все пак, кумовете са вторите по важност на една сватба след младоженците. Сестрите кой ги брои?  Mr. Green

# 36
Нещо, което ми е правило най-кофти впечатление на сватба е гостенка облечена в бяла рокля.

# 37
 Спокойно, няма да изглеждате еднакви! Веднага ще се опитам да те успокоя:
- различните  цвят и дължини
- ти си купила роклята и си предвидила всички аксесоар, а девойката чака да изкопира някой друг, така че едва ли ще се справи добре.
и наистина на всеки му седи различно! колкото до черният цвят, той е подходящ за всякакви случаи, особено за сватба! Сигурна съм, че девойката ще остане незабележима пред теб! И най- важното, имай самочувствие! В крайна сметка ти си въвела модата!

# 38
Нещо, което ми е правило най-кофти впечатление на сватба е гостенка облечена в бяла рокля.

... или  в абитуриентска(буквално),сякаш се опитват да конкурират булката.

# 39
Абе как ти ще си сменяш роклята,която си купила точно за този повод?!?Тя да си я смени,супер нахалство е това,само се поставих на твое място и  Twisted Evil ...
Поговори спокойно с нея и и кажи,че това е меко казано нахално от нейна страна,все пак ти си кума,на една сватба всички гледат булката и кумата...най-вече тях...нали,не че другите няма да изглеждат добре,но обикновено те са ценър на внимание.Постарала си се да изглеждаш добре,с желание си избирала тоалета си и аксесоарите към него и изведнъж какво...?!?Мисля,че може учтиво да я помолиш да си смени роклята (ще и остане за друг повод все пак,не я караш да я захвърли).
В краен случай,ако все пак решиш да не облечеш роклята,червената също е подходяща за аксесоарите щом са в черно-връзва се.Каквото и да решиш-успех.

# 40
Затова не се хвалят на приятелки с тоалета преди да е настъпило събитието на което ще се носи. Ще ти е за урок. Аз лично не бих си стискала зъбите ако чуя че си е купила същата. Бих и казала всичко което мисля за нея в лицето. Трябва да знае че само безмозъчно същество без собствен вкус е способно на такава постъпка. Не ми се е случвало но не отговарям за себе си ако се случи.

Дали пък в магазина не биха могли да ти я сменят за друга? Дали не е възможно тази да се преправи така че да изглежда вече съвсем различна като модел?

# 41
Всяко зло за добро.Не е хубаво кумата да е в черно.Пишеше го в една книга за етикета...А за другото погледни го от хубавата страна.Получила си урок със що за хора се сродяваш.Не се карай с тях ,а си имай едно на ум и не допускай грешки за в бъдеще.Сдобила си се и със завършен елегантен тоалет ,с който ще се представиш на друго събитие.Не търси нов тоалет тепърва ,а просто подбери с каквото разполагаш и го допълни с подходящ аксесоар.И не се разтройвай.Няма за какво.

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 21:16 от mamamari

# 42
Надявам се да имаш по-хубава фигура от "приятелката", иначе кофти.

# 43
да не би да те притеснява че ще ви сравняват на коя седи по добре  Thinking
в крайна сметка, подготвила си се вече, каквото - такова.

# 44
  • по пътя на светлината
Аз ,явно не съм в час.... Rolling Eyes,все нещо не съм доразбрала пишещите в темите....
Не мога да разбера ,къде е драмата в цялата история и всичко за една рокля?
На всяка фигура  изглежда различно,надявам се не страдаш от излишна суета или комплекси,защо държиш да си единствената .....? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт