Направо съм бясна!!!

• 10 101
  • 143
  •   1
Отговори
# 15
А какъв цвят е копираната рокля?

# 16
Аз също бих я облякла! Peace
А защо не пробваш да добавиш някакъв аксесоар- голямо цвете
или копринена панделка, ако позволява роклята, разбира се! Wink

И хич да не ти пука, горе главата и приятно изкарване! Hug

# 17
Може ли снимка на роклята?  Heart Eyes

# 18
Моята е черна , нейната е била лилава. Още не съм я видяла, имам съвсем малко надежда да не е почти същата. #2gunfire
Наистина искам да Ви я покажа но не знам как се слагат снимки. Heart Eyes

# 19
www.prikachi.com ето тук можеш да я качиш.  Peace А защо не говориш с булката да поговори с нея?  Thinking

# 20
Аз при сигурността, че и друга жена ще е с подобна рокля, бих си облякла друга. Примерно червената, или ще си купя съвсем нова, да не я знае никой. А тази черната ще ми остане за друг път.  Peace Честно казано, не бих се ядосвала за подобно нещо, като е вече факт - рокли много, тъкмо повод да си вземеш още една нова  Wink

# 21
Да ти има проблема човек smile3511

# 22
Ей, няма причина да се ядосваш... щом си е купила като твоята рокля, значи много те е харесала с нея. Значи си прекрасна и трябва да я носиш.
Аз бих се зарадвала ако някой след като ме види в определена дреха ще си купи същата. От това по голямо признание - какво.
А че ще сте с еднакви рокли - ами то няма гаранция, че и някой друг не си е взел такава...Драма не виждам никаква - на всеки му стои по различен начин.
Я кажи сестрата ти се обади да ти се похвали с новата рокля и да ти каже, че е доволна или пък да ти каже да не носиш твоята. Нещо си мисля, че е първото - жената просто се е поиздигнала над драмите в латино сериалите и ако намира нещо за красиво няма против да го сподели.

ъъъъъъ имам обаче едно питане - защо черно на сватба. Ако решиш все пак да не носиш роклята - сложи нещо цветно.

# 23
Хаха, винаги ми е било тъпо някой да умира от яд, че някой друг има същата дреха. В крайна сметка, нали отиваш на сватба, а не да си покажеш  роклята. Какво ти пука, харесва ти роклята - носиш сия , 100 % съм сигурна , че на никой няма и да забележи, че роклите са един модел. Различно цветове са, пък и ще стоят различно, имаш ралични аксесоари и най-важното ТИ си различна от нея, дрехата не прави човека Simple Smile Simple Smile Не се ядосвай за глупости ами се гласи да си прекараш добре на сватбата. И друг път като си купиш нещо не го показвай и не казвай от къде е Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 24
Не го чух директно от нея, каза го на друга приятелка по телефона, в същия момент бях там. Не съм говорила с нея  още. Нямаше да се засягам ако не беше виждала роклята ми и така беше купила своята, ама знаеше и пак си я купила. Crossing Arms
Обичам черния  цвят, добре изглеждам в него, аз съм много светла и със сини очи, мисля, че ми отиват тъмните цветове. Просто и модела на роклята ми хареса много, не съм искала да е точно черна. Blush

# 25
Много се дразня и аз като си купя дрешка и веднага ме питат откъде е и че искат и те да си вземат. Затова се правя на приятно разсеяна или обеснявам, че е от друг град ала бала Joy Joy Joy

# 26
Спокойно,бе,не се ядосвай. Такива копир машинки винаги има. И на мен ми гледат прическата и си правят същата, купуват същите обувки..голяма работа, значи съм им направила впечатление. Пък и може да се окаже оригинално да сте с еднакви рокли.  bouquet

# 27
Аз при сигурността, че и друга жена ще е с подобна рокля, бих си облякла друга. Примерно червената, или ще си купя съвсем нова, да не я знае никой. А тази черната ще ми остане за друг път.  Peace Честно казано, не бих се ядосвала за подобно нещо, като е вече факт - рокли много, тъкмо повод да си вземеш още една нова  Wink
Това мнение ми се вижда наистина доста безсмислено.Момичето с толкова старание си е подбрала роклята,обувките,аксесоарите и да ги захвърли ей така,заради някаква кукумявка? Дала си е цялата заплата за тях,а заради някаква глупачка без собствено мнение да даде още една ли?Ами сигурно няма възможност.

# 28
  • София
Тази история ми напомни за едно мое подобно преживяване.Бях на сватба на приятелка, купих си рокля за случая от Елизабет,нагласих се както си трябва.Почнаха ритуалите,взимане на булка и т.н и в един момент се появява друга приятелка на булката със същата рокля като мойта хахаха и двете в момента в който се видяхме ми беше любопитно как сме изглеждали отстрани.По-интересното беше,че момичето си беше взело явно и втора рокля,защото за отрицателно време се преоблече,което беше добър изход от ситуацията и май малко хора разбраха за съвпадението.Така че стават такива неща,а и в крайна сметка повечето хора насочват вниманието си най вече към младоженците,така че чак пък толкова на някой да му направи такова впечатление едва ли.....и наистина пробвайте с повече акцент в аксесоарите,шал също би свършил добра работа или цвете в косата.Успех!

# 29
Enza
 ко ти пука?
 Слагаш  си роклята и толкова.
 Като се видите на сватбата й кажи:" Що не каза, че и ти ще си купуваш, щях да ти дам талонче за отстъпка." - ей така да се  изяде от яд.

Общи условия

Активация на акаунт