Нещастна съм

• 10 349
  • 94
  •   1
Отговори
# 45

Майка ми го мразеше въпросния до дъното на душата си, но то си беше всъщност само някаква нейна интуиция, защото аз лошите работи и ги споделих едва след като се разделихме. Но честно да ти кажа, ако тогава ме беше накарала на сила да се разделя с него щях да се обърна срещу нея, щях може би да избягам от вкъщи и да свърша куп други простотии, въпреки, че щеше да ми е пределно ясно, че всъщност е права. Просто се бях хванала за него като удавник за сламка и колкото повече време минаваше, толкова повече не можех да си представя да го напусна и да започна от начало. После като започна да ми идва по малко акъла, чаках пък удобния момент...и него го чаках към година някъде.  Laughing Много са слочни такива ситуации и от страни е много лесно да кажеш “махай се“. Да, определено има силни жени, които никога не биха търпяли подобно нещо и при първата проява на агресия биха си събрали багажа, но за жалост не всички са такива. Аз колкото и да ми се иска да вярвам, че съм си научила урока, честно да си кажа, пак не можа със сигурност да кажа, как бих постъпила, ако пак попадна в такава ситуация.  Blush

Благодаря, че сподели. Дано е от полаза на авторката.  Това, което съм подчертала е, май, основното и за авторката. И имаш късмет със свястна майка.

И, да ти кажа, аз не съм силна жена. Но може би съм голям егоист. Не си представям някой да се държи така с мен.

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 17:53 от Трещерица

# 46
 Shocked Shocked.....то е ясно,но на мен явно не ми е ясно Crazy
деца с такъв идиот ....явно епохата ми е друга Whistling

# 47
Нещастна ще си само до момента, в който си тръгнеш от него....

Не знам дали темата е пързалка, девойчето има наистина само един пост до момента, а и моя съвет присъства във почти всеки пост след първия...
Просто искам да присъствам на развръзката  Mr. Green

# 48
Заглавието, което си дала е "Нещастна съм".

И колко време искаш и можеш да бъдеш нещастна? 10, 20 .... години, или докато влезеш в болница пребита и потрошена?
Или докато родиш дете, с което ще се държи по същия начин?

# 49
  • Варна
На 22 години, първи мъж - разбирам защо ти е трудно да го напуснеш, защо си мислиш, че те обича. Не те обича, той и себе си мрази, но това не те касае. Животът е пред теб, а мама и тати ще ти кажат "нали ти казахме?", но с огромна обич, а ако знаят и половината от това, което си споделила, и с огромно облекчение.
Тръгвай си на мига!

Искренно се надявам темата да е пързалка, че от толкова негативни мъжки образи ме втриса - че то недостатъците на всички лошави "милота" накуп тук, бе! Дано да е "проучване" за достатъчно некадърна курсова работа по психология това!

# 50
  • Varna
И, за какво толкова го обичаш тоя никаквец? Дай една причина, да видим, за какво
заслужава да си със тоя.
Те момичетата от първите постове правилно са ти писали, че имаш странна форма на
мазохизъм. Освести се бе дете- и аз се обръщам към тебе със "дете" защото можеш да ми
бъдеш дъщеря.
Ти си проваляш бъдещето. И хубава работа си имала, и си учила. А сега какво, кажи какво
бъдеще те очаква със тоя, незнам как да го нарека. Дала си име на темата "Нещастна съм"
но замисляла ли се, че освен тебе и родителите ти са нещастни.
А, си прибери нещата, и се прибери при мама и тате. Не мъчи себе си и тях. Та ти правиш нещастни
трима души. А оня си гледа кефа. Той има нужда от помощ заради агресията си. Но и ти
скоро ще имаш ако останаш там......

# 51
Наборче,стягай багажа и обратно към дома.Учи си ученето,бачкай си и си гледай живота!!!!6 години търпях един такъв и когато се събрахме да живеем заедно не издържах 2 месеца под един покрив с "ледена скулпура " .Подвих си опашката и се прибрах удома при родителите ми които бяха против нашата връзка сега знам защо.И да му мислиш и да не му мислиш казмваш ,че си нещастна,помисли само какво ще те направи щастлива и не се задълбавай повече,защото ще ти стане още по-трудно да си тръгнеш.Успех мила желая ти много щастие  bouquet

# 52
Никога не съм разбирала тази "любов"... Явно прекалено много обичам себе си,не мога да си представя някой да ме унижава,а аз да си прося внимание от него и да го обичам...
Жал ми е за такива жени,наистина. Къде е себеуважението ти? Толкова си млада,животът е пред теб,не го пропилявай.

# 53
Плюй си на петите и беж да те няма.Колкото по-скоро избягаш,долкова по-добре.За мен любовта е уважение,а от негова страна не виждам такова.Той си е купил безплатна РОБИНЯ.Бягай моето момиче.Бягааааааай.

# 54
Дето казват хората - "Ни дете, ни котЕ", за това ставай и си заминавай, защото само си губиш времето с тоя комплексар!
Не съм била в твоето положение, слава Богу, но и не бих търпяла да ми посегне, дори и да е един- единствен път, дори ако това е бащата на децата ми, камо ли ако е някакъв сульо!
Късай, хвърляй, бягай и не се обръщай назад!

# 55
Съжалявам мила, че се чувстваш така. Няма невъзможни неща! Защо си мислиш, че неможеш да си тръгнеш? С какво те държи той? Прояви уважение към себе си и бъдещите си деца! Неможеш да ги подложиш на това! Да гледат как майка им я бие татко им, а после и тях...  Sad Махай се, докато не е станало наистина трудно за теб! Върни се при родителите си и хората, които наистина те обичат и които ще ти помогнат да продължиш! Бъди взискателна към партньорите си! Мъжете не са свършили, а и наистина има много свестни. От написаното не ми стана ясно, защо си се преместила при него!? Само защото ти е казал, че те обича!? Със сигурност ще има и други в твоя живот, а този не е твоя човек. Остави го и си оправете живота и двамата.  Peace

# 56
Да, момичето не е писало повече, но дори и темата да е"пързалка" е актуална и полезна, защото огромна част от българските жени живеят под домашно насилие и търпят, а изход винаги има, защото колкото и да е трудно- живот без такъв изверг е по-добрият вариант. Пък ако темата е истинска, остава да пожелаем въпросното момиче да се е вразумило и да е взело правилното решение, а и все пак много хора четат форума и без регистрация и нека се поучат от чуждия пример, ако припознават себе и. Не трябва никое живо същество да позволява подобно отношение!

# 57
  • В една Дупка.
Плюй си на петите и беж да те няма......
тя май наистина си плю на петите и от форума..

# 58
 newsm78  ххххмммм,
защо не можеш да си тръгнеш? пишеш го няколко пъти в поста си?
Да не би вече да си бременна и това да те задържа? /само разсъждавам/
ако е така, отиваш си в къщи при мама и тати и му пускаш чрез съда да плаща издръжка, а ти си следвай и си намери хубава работа.
..какво друго може да те задържа при него, та да не можеш да си тръгнеш? newsm78

... не търпи такова унижение, не търпи такъв живот, не си проваляй бъдещето,
 от всичко има изход, всичко може да се нареди, стига да искаш да си щастлива.
желая ти късмет и сила!

# 59
Това за мене е лъжа Crossing Arms!Нещо тука не е в час Outta Joint!Авторката що не пишеш?

Общи условия

Активация на акаунт