Нещастна съм

• 10 350
  • 94
  •   2
Отговори
# 60
  • по пътя на светлината
Е,как да пише,може възлюбения да е на компютъра ,а тя да е наказана за нещо...,само утре не пиши как ти се е извинявал и обещавал,че повече няма да се повтори....

# 61
  • София
Не създавай нещастни дечица, заради овчедушието си - ако са ти толкова скъпи боя и обидите, се подлагай на тях, но не ги налагай на невинни и безпомощнш същества, каквито са децата. Хич не ми е жал за теб - постъпила си тъпо, но по-лошото е, че нямаш никакво желание да промениш нещата - явно и от нас си очаквала да цъкаме с език и да ти дадем съвети как да създадеш човек от животно - ми не става. Да си пиша с някой три месеца и да замина на майната си, да си зарежа ученето заради някой си /ни го знам, ни го познавам/, за да ме бият, подценяват и обиждат - как пък не! Да си на 14-15 години - иди -дойди, но не си толкова малка вече.
Дано да си се позабавлявала и да не е истина тази тъпня.

# 62
Коя задръстена майка е тази дето е възпитала дъщеря, която до 22 годишна възраст е нямала полов живот? Shocked  ooooh! И я е пуснала да зареже всичко заради някакъв си неизвестен виртуален от майната си...  ooooh! Не знам кой повече е за бой- авторката или родителите и...

Това е едно изключително комплексирано момиче с много ниско самочувствие. И наистина се е хванала за първия като удавник за сламка. Та тя дори няма нормални РЕАЛНИ запознанства, а контактува с мъже през интернет. Shocked

Единственото което мога да ти кажа, имаш ГОЛЯМА нужда от психолог! Ако ме послушаш и се консултираш, това ще е най-доброто нещо което някога си правила за себе си.

пс. И кой каквото ще да казва...по-добре прекалено ранен сексуален живот, отколкото прекалено късен.

# 63
Това е едно изключително комплексирано момиче с много ниско самочувствие. И наистина се е хванала за първия като удавник за сламка. Та тя дори няма нормални РЕАЛНИ запознанства, а контактува с мъже през интернет. Shocked
Ето защо тя не може да го изостави.

# 64
И според мен си е "навила на пръста"  и изобщо не иска да си отвори очите за истината. Аз също съм изумена как момиче на 22, уж що-годе навлязло в реалния живот, работа, учене, може да има подобна изкривена представа за съвместен живот (пране, миене на чинии и рев без глас под завивката, за да не дразним мъжкара! ooooh!). Бих повторила съвета на всички останали, да го зарязва докато е време, но дали ще ни чуе?
Децата в подобни "семейства" страдат най-много, в техните очи се вижда какво е истинско нещастие, ако авторката наистина се замисля за подобно бъдеще (с какъв акъл, плюя си в пазвата от ужас!), е добре да го има предвид!

# 65
пс. И кой каквото ще да казва...по-добре прекалено ранен сексуален живот, отколкото прекалено късен.

Абсолютно съгласна съм с това мнение. Ако няма неприятни последствия от този ранен сексуален живот, разбира се. Всичко трябва да се прави умно.  Peace

# 66

Абсолютно съгласна съм с това мнение. Ако няма неприятни последствия от този ранен сексуален живот, разбира се. Всичко трябва да се прави умно.  Peace

Peace Peace Peace Peace

# 67
Плюй си на петите и беж да те няма......
тя май наистина си плю на петите и от форума..
Във никакъв случай не съм искала да я гоня от форума.А може и да не може да пише.Съжалявам за вичко което й се случва(ако не е пързалка-разбира се),НО човек каквото си направи сам,друг не може да му го направи.

# 68
Ето защо тя не може да го изостави.

Защото тя и сама каза че няма да го направи. И няма да го направи заради мнения във форума. Трябва първо специалист да и оправи мозъците.

# 69
 Какво да направя, за да подобря нещата?[/b]
[/quote]бягай и се спасявай

# 70
Оффтопик: Аз пък съм възмутена от някои форумски всезнайковци и от много от отговорилите тук.

Какво стана със смисъла на форуми като този, а именно, взаимопомощ и подкрепа в труден момент? Какво стана с добронамереността, без която, форуми като този са напълно безсмилени?

Замисляли ли сте се някога защо някой публикува тема и разказва за проблема си на непознати? Най-вероятно защото е изпаднал в некомфортна ситуация, чувства се на кръстопът и защото му е неприятно все още да разказже на близки, лекари и т.н. Обикновенно, защото търси изход, съвет, помощ и подкрепа, малко кураж. Самият факт, че публикува, показва, че добре идентифицира факта, че има проблем и е готов да търси решения.

Вместо това, получава обиди, натяквания "ти си си виновна", квалификации, че била "изключително комплексирано момиче с много ниско самочувствие" и т.н., които по принцип намирам за неоснователни. А дори и да са, не виждам как и помагат да си изгради самочувствие. А да, и майката била задръстена щото не е намерила някой тъпкач за по-свитата си дъщеря, предполагам и т.н. Изобщо, всичко, което се разминава малко с личния опит и повод за гордост (в случая, дъщерята на Делужън) е нарочено за нещо ненормално, дето имало нужда от "специалист да оправя мозъци...." Shocked Shocked

Не момичето е ненормално. Момичето, също както всички хора на някакъв етап, е направило грешка и е на път да я поправи. Момичето просто трупа безценен житейски опит, който много ще и помогне да взима правилни решения в бъдеще, когато носи отговорност и за деца. Опит, който няма как да се придобие от четене и слушане на разкази. Смятам, че това, че сега и се е случило е чудесно. Сигурна съм, че не и е харесало да е зависима от някой и да жертва твърде много лични неща за човек, който не заслужава. Следващите мъже ще ги опознава по-добре преди да им се довери, камо ли да сменя града, да напуска училище заради тях. Надявам се и да хвърли сили в изграждане на собсвтена кариера и самочувствие. Точка.

Ненормални са тези, които избиват комплекси на гърба на хора в нужда и във форум за взаимопомощ. Така се чувстват велики и по-лесно приемат собствените си проблеми и неудачи. Четат, пишат и се чувстват много яки, щото "аз никога не бих", "тази каква е овца" и прочие. На това отгоре, дори не е вярно, че никога не са правили грешки или не са имали неприятни ситуации, в които сами са се набутали. Не е вярно, че винаги са били много силни, веднага "скачат и тръгват" и никога не са правили по някой компромис тук и там.... Самия факт, че са редовни посетители и читатели показва, че имат свои неотговорени въпроси, дори и подсъзнателни. Абсолютно е човешко да се греши, момичето имаше нужда от постове на хора били в такава ситуация, които са я превъзмогнали и сега са по-щастливи. А такива има много, сигурна съм. Ако тук я посрещате така, как ще събере сили да се прибере в родния град и да каже "сгреших" без да се смачка? А грешката и е толкова дребна, разбираема и поправима...

Много дълго стана, но се ядосах. Почти всяка тема се превръща в едно и също; чудя се как хората все още споделят тук, а после ги нападат разни патки. Или ги подозират, че е пързалка.

Така че имам молба към юзърите: не пишете по теми, които са ви чужди, по които не можете или не искате да помогнете, по които смятате, че ви пързалят.

Молба към модераторите: да се върнем към добрия тон... Не са толкова много хората, които избиват комплекси и се правят на интересни тук. Някое предупреждение или забрана ще им се отрази добре.

# 71
Цитат
Вместо това, получава обиди, натяквания "ти си си виновна", квалификации, че била "изключително комплексирано момиче с много ниско самочувствие" и т.н., които по принцип намирам за неоснователни. А дори и да са, не виждам как и помагат да си изгради самочувствие. А да, и майката била задръстена щото не е намерила някой тъпкач за по-свитата си дъщеря, предполагам и т.н. Изобщо, всичко, което се разминава малко с личния опит и повод за гордост (в случая, дъщерята на Делужън) е нарочено за нещо ненормално, дето имало нужда от "специалист да оправя мозъци...." 

Хайде да не намесваш дъщерята на Делюжън! Тя никога не би направила подобна глупост. А майка и никога не би допуснала да се стигне до там.

Жена започнала сексуален опит на 22 и то с мъж от интернет, която е малтретирана и въпреки това твърди че никога няма да го напусне, не може да има и грам самочувствие. Не знам какво намираш за неоснователно, но имам някаква представа от психология за да преценя на човек самооценката по подобни факти.

Изумява те че майката е виновна за целомъдреното възпитание на дъщеря си? В живота на човек има естествени етапи на развитие. Има първи детски трепети, тинейджърски компании и дискотеки, модели на поведение, първи прегръдки и целувки... И в крайна сметка има приятелски кръг, който в определена възраст обсъжда само гаджета и любов. За да прескочи всичко това, трябва да е държана в къщи под церберски контрол. Няма друг виновен освен родителско неправилно възпитание. Ако един тийн не се вълнува от подобни неща, това трябва да се стимулира. Не е нормално да започва полов живот на 22г и да се хвърля на врата на първия като невиждала. Това не е "грешка". Това е един много неправилно заложен модел на поведение с  дълбоки корени.
Такъв човек има нужда от специалист, а не от форумска подкрепа. Това е един съвсем добронамерен съвет.

# 72
Кинче Кривошапкова,евала за мнението! Peace Съвсем на място.

# 73
  • Германия
Ксения, говориш глупости. Peace Да, вариянт е да е била държана под “церберски контрол“, но причините също така може да са били от съвсем друго естество, нямащо нищо общо с майката. Нима твърдиш, че всички хора, които не са могли да си намерят партньор до определена възраст трябва да обвиняват майка си?  Rolling Eyes Може просто да е било по-срамежливо и свито момичето..може просто до сега наистина да не е срещнала нито един подходящ човек..много работи може. Какво според теб е трябвало да направи майката, да и викне жиголо ли? да, ясно е ,че момичето има проблеми със самочувствието, но дайте да не преписваме всичко на родителите.  Peace

# 74
Кинче Кривошапкова,евала за мнението! Peace Съвсем на място.
Принципно  е права. Но, всеки който пуска тема тук, или споделя някакъв проблем, трябва да е наясно, че ще го прочетат много и различни хора. Всеки от тях е свободен да изкаже собственото си мнение и виждане по въпроса, което не е задължително да е продиктувано от злоба или избиване на комплекси. И авторът трябва да очаква не само похвали и съвети , но и упреци които понякога са градивни, дори и грубо поднесени, са в състояние да накарат човек да се замисли и да излезе от някаква заблуда в която  живее. Но има и такива хора, които нищо не може да ги изкара от заблудата, така че каквото и да им се каже -все тая.
Делюжън е болезнено пряма, груба на моменти, бих казала....но, почти винаги е права( поне според мен)  Peace

Общи условия

Активация на акаунт