"Слънце, пясък, плаж, море...ОКТОМВРИйче дупето пече"

• 68 093
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
П

Днес:
ВНИМАНИЕ: Втора и последна дата за раздаване на бележници:02.06.2010 от 13 00 до 15 00 часа, задължително със родители. Които не е с родител няма да получи бележник

Не е смешно..... Crossing Arms И на нас не ни дадоха бележник. На Къци. Трябва да отида в училището до петък от 13 до 18 часа и лично от класната да взема бележника на "гения" тъкмо вчера се ядосвах че това е голяма простотия....ама явно не е прищявка само на нашата класна ooooh! ooooh!

# 106
Ей мацки,не знам какво ме прихвана,но се включих в конкурса във фейса "Моето усмихнато дете"
дайте по едно гласче,ако имате желание рзбира се!
http://www.facebook.com/photo.php?pid=4499343&id=144915587771
Нинка,снимките са страхотни! Heart Eyes

# 107
  • Варна, България
Дилянче, гласувах
Васко е много сладък, а и наистина няма нещо по-радостно и разтопяващо от детската усмивка и детския смях
 Laughing

# 108
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН миличка Наде. Сърдечно те прегръщам...

/стига се е моткало това, че супер много ме дразни.../
ще пиша обещавам, ще пиша... скоро при това  Crazy

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 16:16 от klamerche

# 109

Честит Рожден Ден НАДЕНЦЕ!
Да си жива и здрава. Все така лъчезарна! Hug

# 110
Но мисля в 6ч да ходим, 5 ми е много рано
Aaa, за да почнеш тичането в 6 си е почти задължително да станеш в 5 Simple Smile
поне за мен Simple Smile а и имайки предвид, че морската градина е на 20тина минути път от вкъщи...
лошото е, че мъжа ми започна ужасно много да мърмори  - с кого тичам, коя минута какво правим, по кой път съм минала и защо, защо едикога си не си взе телефона, не ни ли е студено, не ни ли е мокро, как може човек да стои час и половина там и над какво медитираме, за какво си говорим, къде точно паркирам, каква е колата на дружката, не може ли тя да ме кара, като ме взема от къщи... един-два въпроса се ядват, но като цяло си е живо разседване, цру ряпа да яде. Та така - вече 2 седмици не тичам сутрин. И сега нещата вече са ужасни, защото знам какво пропускам... а как мирише градината сутрин рано след дъжд... направо не е истина... и птичките пеят, и единствените хора са на твоя акъл... да не говорим, че бях започнала да се наспивам и сама да се събуждам в 4 и нещо... а сега, без натоварването и недоспиването, едва ставам към 6, трудно си отлепвам очите... да не говорим, че и коремчето не е толкова перфектно... знам аз, че спорта действа добре, но откакто драстично го намалих, ми идва да убия причинителя..
във връзка с това.. вие как ще реагирате, ако ви третират така? искрено си казвам, не беше толкова параноичен, като бях дебела и доста по-непривлекателна... но винаги я е имало тази ревнива нотка. понякога си мисля, че нормална жена просто би срязала всички опити за контрол с две думи, пък който не му изнася, на палатка.. та искам да знам аз нормална жена ли съм или твърде търпелива

# 111
  • Варна, България
Аля, аз още вчера си мислих да ти пиша по въпроса, без да знам подробностите, че се мърмори в много от случаите тогава, когато човек се чувства пренебрегнат или онова малко червейче, което те яде, че половината може да се забавлява и без теб. Или не му се обръща достатъчно внимание - на него, на семейството, на къщата. Знам, че може да звучи странно и не всяка жена се вижда в тази роля.
Ревността е в добавка.
Мисля си, че покрай твоите интереси, познанства, спортуване в един момент се е оказал изолиран, тази тънка граница на това, че му се изплъзваш и имаш други развлечения. Отслабването е резултат от всичко, което правиш за своето тяло и не мисля, че там е проблема и затова е почнал да ревнува, а затова, че имаш други интересни занимания, вкоито той не се вписва.

Страхил не е ревнив (или поне успях с времето да го успокоя).
Аз също не съм ревнива, но не бих била съгласна или поне би ми било криво (дори и да звучи егоистично) да има чак толкова много интереси и ангажименти извън семейството.
Отвреме навреме с приятели - ок, да спортува в рамките на нормалното (не да не мога да го измъкна от залата) и т.н.
Може да звучи демоде, или задръстено, но това е моето мнение.

Не мисля, че варианта "на който не му изнася" е добър.
По-скоро се опитай да го убедиш колко е важно това за теб, как те кара да се чувстваш и т.н.  (сигурно си опитала)  Wink
Въпреки, че след като веднъж си се отказала, той навярно знае, че можеш пак да го направиш.

Гушкам те!

# 112
еее на теб ти е далечко, ние живеем точно до парка, аз си нахлузвам анцуга за секунди и съм там. После ми трябва малко време за един душ, но понеже и работата ми е близо и мога да тръгвам към 8,20.
Иначе за ревността - и моя е много ревнив. Но не смее  чак така да ме разпитва, защото ще стане скендъла. Но въпреки всичко е толкова хитър, имам чувството, че всяка една минута знае какво правя и къде съм. Ама в негов + е, че аз хич не съм от мълчаливите и сама си разказвам всичко. Иначе вечер, почти винаги излизаме заедно, общо взето няма повод да ревнува, но ако някой ден ни се разделят интересите, сигурно ще става страшно.

# 113
Ох, Облачка хем се радвам, че явно си се разхубавила ужасно в очите на съпруга и затова те "тормози", хем пък аз лично бих теглила две майни и директно бих отсякла, ако толкова те интересува ставай рано с мен и идвай ( това при положение, че децата ги нямаше). Ама пък мен си ме знаете, че съм си цапната в устата, но то е защото има кой да ме търпи да ми се връзва. Не знам честно не съм се сблъсквала с проява на подобни отношения към мен......, явно не съм се разхубавила достатъчно  Crazy Mr. Green
Богито нали е наш'та будна съвест в дълбочина пак  Hug. Изобщо не бих се замислила, дали му преча с моите занимания или не, ееее разбира се и аз също говоря за неща в рамките на нормалното.

# 114
  • Варна, България
Богито нали е наш'та будна съвест в дълбочина пак  Hug.
Ауууууууу, т`ва верно ли?!

И пак в дълбочина - Страхил сега като си е вкъщи не излиза много, или ако излизаме сме заедно - това обаче не пречи да има забавления като:
1. Футбол (сега се е зарибил по и някакви футболни чатове и паралелно с мачовете обсъждат  #Crazy)
2. Комп игри
3. Филми (т`ва е супер, ако на мен в 22 не ми се доспива  Crazy )
4. Книги
5..............

Всичко това, разбира се, е чудесно, ако това не го прави целия ден+ като се приберем при първа възможност. В допълнение, че той е нощна птица, а аз към 23 ч вече съм отцепила. Така че се броят на пръстите вечерите, в които си лягаме заедно...  Или ако си легне рано е защото адски му се спи  Grinning Освен това не е от най-отдадените духовно на семейстовото - има си своя територия и си я брани до дупка.
Напр. мен, ако ме помоли нещо света ще обърна да го направя. Докато той забравя или пък не му се излиза и т.н.
Та в тоя смисъл, дори и да не си подава носа навън и да не общува много, с многото си интереси понякога ме дразни и се чувствам пренебрегната.
Аз си имам свои си занимания и така!

Изобщо не бих се замислила, дали му преча с моите занимания или не, ееее разбира се и аз също говоря за неща в рамките на нормалното.
Аз пък се поставям на мястото и на другата страна. Не че аз ако реша нещо да правя, няма да го направя, но определено бих се съобразила.

# 115
да, но като гледам, Боги, ти си до голяма степен от другата страна... аз със всичките си занимания като цяло отсъствам максимум 3 вечери седмично. От тях 2 с детето! което значи, че дори и да не тренирам, пак няма да ме има... а по време на третото той също има твърд ангажимент... значи говорим за 2 вечери седмично, когато съм с детето, и тичането сутрин, когато се прибирам преди да се е събудил.. баси, не е честно. и другото е йогата в неделя, когато той винаги е за риба... или спи, докато се прибера. Между другото Simple Smile)) и аз като Надето отсякох ако иска, да идва. Дойде един ден с мен за 10 (десет) минути в двора на училището до нас. Е, вервай ми, доникъде не ми стигна. макар че можеше и на това да кандисам, но той сам се отказа..
та така... аз повече за личната свобода и уважението исках да чуя да се поразговорите... но като гледам, май повечето дотук биха се опънали на такъв разпит.
Всъщност... май само Джулката ме води по години съвместен живот? Някой с 18 години семеен опит? преди 10-15 години сигурно щях да съм поласкана от целия този интерес...

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 15:52 от Сребърен облак

# 116
  • Варна, България
Ние сме 16 години заедно!
Аля, аз малко наистина съм от другата страна. Crazy
Искаше да чуеш мнения. Моето е такова. Не искам да влизам в подробности.
Имам лична свобода. И може би затова не изпитвам голяма потребност от нея.
На моменти се чувствам самотна и пренебрегната, заради това, че любимия има други потребности и тогава и мърморя, и се сърдя.  ooooh!

# 117
Брей, каква интересна тема се е захванала.
аз прочетох само от някъде ама да се включа.
ние сме от 15 години заедно.
и да си кажа правичката - според мен Аля има нещо малко нередно в начина по който той се опитва да те ограничи , но има и момента за който говори Боги. Тоест според мен решението трябва да е в компромиса - ако вие наистина толкова рядко се виждате - както пишеш (дали заради детето или заради теб самата) разбирам го и него. и мен понякога ме стяга когато моят мъж има интереси извън моите - не защото го ревнувам от другите - а защото ми се иска повече време да сме заедно.
затова пак казвам - намерете нещо което да ви удовлетворява и двамата и едновременно с това да сте заедно - така ще има повече теми върху които да говорите и едновременно с това повече емоции заедно. много лесно става отчуждението - предполагам това се опитва да избегне твоят мъж.
дано успеете да намерите нещото което и двамата да ви кефи.
само за пример - аз много харесвам ездата и моят мъж горе долу заради мен се научи да язди. Аз пък сега ми се иска когато ходим на езда да сме заедно - за да може после да си споделя емоцията.
дано съм била полезна.
целувки

# 118
Уф.... може би пропуснах да поясня, че работим в една стая... и че прословутите 4 часа седмично са ЕДИНСТВЕНИТЕ, в които не стои на по-малко от 2 метра от мен...  няма как да му липсвам. По-скоро за мен на преден план е въпроса с писването. Но ми е полезно какво пишете, друга гледна точка е.
Особено ми е интересно как се справят двойки като Богито, които са свикнали с цели месеци да бъдат неограничавани.. и после изведнъж - все заедно Simple Smile но сигурно зажадняват за компанията си...
и гледай колко интересно... все сме с малки деца, и стари връзки Simple Smile

# 119
Здравейте в този късен или по-скоро ранен час!
На работа съм,та реших да надникна.
Наде,честито,мила със закъснение!  bouquet
Желая ти да си здрава,много щастлива,обичана и все така красива!

Нямам много време,но да ви се оплача.Нати онзи ден глътна магнит колкото една стотинка.Утре ще ходим в Пирогов и не зная как ще се развият събитията.Моля ви,молете се всичко да е наред и това чудо да излезе,че ще полудея.Но май ще ни приемат там,така се практикувало.На всичкото отгоре е болна от какво не зная вече ...вирус?Кашля и се разсвирка сериозно,пък нали е с астма...
Е,оплаках се!
Бъдете здрави всичките и много весело настроение!
Пък дано и на "нашата улица да изгрее слънцето"!
Целувки.Обичам ви!

Общи условия

Активация на акаунт