Аз изкарах един чудесен рожден ден.
Благодаря ви момичета за чудесните пожелания. Много ви обичам!!!... аз това го написах вече ама да се повторя...

Та за рожденния ден. Първо обядвахме с колегите и ми подариха два много желани подаръка. То аз си ги избрах, защото те още не ме познават добре, но жеста е важен. Появиха се сутринта с един наръч слънчогледи и ми пяха заедно Happy Birthday. А вечерта събрах най-скъпите си приятели и получих страхотни подаръци... даже такива дето не си ги бях поръчала. Ядохме, пихме и се веселихме. Чак затворихме заведението. А на другия ден празнувах с нашите на вилата. Беше чудесен ден... искам пак...
Сигурно няма да се вясна тези дни, че ще стягам багажи и ще готвя пътуване, но от морето ще се разпиша.
Варненската група имате ли идея кой ден да се видим? Че да се подготвя. Имате ми телефона нали?
Танче, ти кога заминаваш?
Макар и със закъснение, желая ти здраве - на теб и близките ти, любов и щастие! И да се чувстваш добре на новата работа, естествено!
не спори и това е! Да не говорим че продавачката ни е още в отпуска....и сега покриваме и нея...та...изобщо картинката е гадничка. Трябва да зареждам за ученическа кампания...но пари няма... и още се чудя какво от кого и що. То ясно че ще е на отложено... ама как да преценя на какво да заложа. Нова място, нов поток от хора... идея си нямам 

А малкото жабче в басейна е
Мен вече ме тресе училищната треска. Сега се ослушвам само, скоро ще започна и да се оглеждам - за раница и всичко необходимо за нейния пълнеж 

По-добре на ранчото....