"Слънце, пясък, плаж, море...ОКТОМВРИйче дупето пече"

• 68 858
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
  • София - Младост 1А
Брей какви работи пишете... болести, ухапвания... оправяйте се бързо!  Hug

Аз изкарах един чудесен рожден ден.
Благодаря ви момичета за чудесните пожелания. Много ви обичам!!!... аз това го написах вече ама да се повторя...  Hug Hug Hug

Та за рожденния ден. Първо обядвахме с колегите и ми подариха два много желани подаръка. То аз си ги избрах, защото те още не ме познават добре, но жеста е важен. Появиха се сутринта с един наръч слънчогледи и ми пяха заедно Happy Birthday. А вечерта събрах най-скъпите си приятели и получих страхотни подаръци... даже такива дето не си ги бях поръчала. Ядохме, пихме и се веселихме. Чак затворихме заведението. А на другия ден празнувах с нашите на вилата. Беше чудесен ден... искам пак...

Сигурно няма да се вясна тези дни, че ще стягам багажи и ще готвя пътуване, но от морето ще се разпиша.

Варненската група имате ли идея кой ден да се видим? Че да се подготвя. Имате ми телефона нали?

Танче, ти кога заминаваш?

# 421
Ей,

Всеки е нанякъде. Браво браво на вас.
Аз се чудя още моите къде да ги водя на море.
Ади -радвам се че хубвао сте изкарали
Нинка - ама какви са тези ухапвания. Ти си по принцип по алергична ли?Много странно - чак и такава температура!Дано бързо всичко мине.
Кламерче- дано бързо се оправят принцесите. Гадно е и лятно време да боледуват децата. Аз си мислех че след пролетта засега сме добре и да чукам на дърво - дечковците са здрави. Вече са си при нас, щуреят. пък аз не мога да им се нарадвам. Само дето им се и карам - баба им ги е разглезила доста, и снощи Ива отнесе две потупвания по дупето - малката щурачка тръгна мен да ме бие, щото се разсърдила. А защо се сърди - така и не разбрах. Напоследък ако нещо не и е на кеф и хоп - почва да се сърди. Примерно -никой не и обръща внимание- тръгва да се сърди, някой върви по напред от нея, тръгва да се сърди. И така непрекъснато. Сега се опитвам да се справя с това , но приемам идеи всякакви. Само да кажа че с обяснения не става работата - поне засега няма никакъв ефект.
МОмичета - какво става със Златото - не съм я виждала, чувала много време.Дано е добре и дечковците да са добре.
Ако някой има идеи за море тук и так с хотели като за деца, all inclusive предпочитам май, приемам идеи всякакви. Дори леко по леко се ориентирам за чужбина да бъде. Така че ако някой има опит - да ме светне.

хайде - аз ще започвам работния ден.

# 422
Дринка, радвам се, че си изкарала страхотно рождения си ден! Малко хора могат да се похвалят с това Simple Smile Макар и със закъснение, желая ти здраве - на теб и близките ти, любов и щастие! И да се чувстваш добре на новата работа, естествено!

И сега леко мазохистично искам да споделя с вас един куп романтични филми. Който се чуди какво да прави, може да погледа вместо мен. И аз ще се включа някой ден Simple Smile
И пак оттам - една стара притча. Харесва ми. Особено частта от нея с чистенето...
Зори, и Ели постоянно се сърди за нещо. Търся варианти за ефективна реакция.
Желая ви хубава вечер. И утре някой да не пропусне да почерпи кафенце, ей Simple Smile но - задължително с разказ как си прекарва ваканцията. Ние като не можем, все някой се забавлява, надявам се Simple Smile

# 423
на нас отпуската ни свърши... Twisted Evil
втори ден се мъча да започна - ама нц  Crossing Armsне спори и това е! Да не говорим че продавачката ни е още в отпуска....и сега покриваме и нея...та...изобщо картинката е гадничка. Трябва да зареждам за ученическа кампания...но пари няма... и още се чудя какво от кого и що. То ясно че ще е на отложено... ама как да преценя на какво да заложа. Нова място, нов поток от хора... идея си нямам newsm78

Иначе ми е мъчно че вече не съм си на ранчото...
за басейна , за люлката, за бирата и скарата... ееееххх...размечтах се аз пак! Blush
Ето ви няколко снимки  от нас:
http://media.snimka.bg/6842/019939382.jpg
http://media.snimka.bg/6842/019939401.jpg
http://media.snimka.bg/6842/019939403.jpg
http://media.snimka.bg/6842/019939418.jpg
http://media.snimka.bg/6842/019939421.jpg
http://media.snimka.bg/6842/019939429.jpg
а тук ще ви покажа каква чешма с асмалък спретнахме с Галин двамцата Mr. Green
http://media.snimka.bg/6877/020010274.jpg
http://media.snimka.bg/6877/020010276.jpg
http://media.snimka.bg/6877/020010307.jpg
http://media.snimka.bg/6877/020010311.jpg
http://media.snimka.bg/6877/020010298.jpg

естествено има за довършване още...но не ни остана време. Тази събота и неделя ще я дозавършим. Трябва да се дорисуват камъните и да се лакират...та така BlushпоФалих се!!!!

# 424
  • София
Ади, Зори, при нас отпадна сега морето. Можем последната седмица на август, което предполага, че на север морето ще е по-студено. Та и аз гледам ол инклузив, но на юг. Точно си харесах на Гърция едно хотелче и ме стреснаха тия комари, дето в момента хапят там. Отпадна ми Гърция. За турция ми е 3500 лв, за 7 дни, което за мен са много пари за едно море. Та все още се оглеждам.

# 425
Джулс много ви е хубаво ранчото... рай в зелено, мечтата на всеки, сигурна съм. А мивката ви е - уаууу ... много идейна и сполучлива. Въобще творите си едно прекрасно местенце за почивка и презареждане. Красота...  Heart Eyes А малкото жабче в басейна е  Heart Eyes Hug очарователно. Да го нагушкаш едно хубаво.
И дано намерите средства да позаредите добре кламерчето, че както си и знаете сега му е времето... Peace  Мен вече ме тресе училищната треска. Сега се ослушвам само, скоро ще започна и да се оглеждам - за раница и всичко  необходимо за нейния пълнеж  Hug

ninanb как си... надявам се вече много по-добре.  Praynig

Ади чакаме те... кажи ти кога и по кое време ти е удобно, а ние сравнително бързо се организираме  Wink

Зорото на Ивката ще й мине...  кривотийката... когато поотшуми бабеното влияние Mr. Green

Таничка 3500 за море... какви са тези космически суми... я при Джулката на басейн и барбекю...  Wink

Утре ще пийна и аз от кафенцето, надявам се гарнирано с приятна закуска... който иска да почерпи, много ще му се зарадвам.

Облачка ми аз по-голяма част от заглавията съм ги гледала  Blush Дай ми на мене да плача на романтични филми... особенно ако са по-силно докосващи... ще си плача с дни  Mr. Green голям купон.

Ехооо Бургассссс, има ли някой????

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 10:02 от klamerche

# 426
  • София - Младост 1А
Плами нямам никакви планове. На вас как ще ви е удобно? През уикенда или през седмицата?

Ехооо Земята вика Бургас...

Юле, Юле какви красоти творите с Галин. Ще ви отмъкна къщичката да знаеш...

# 427
Вика ли ме някой?! lovekiss
Добро утро! Heart Eyes
гледам едно кафе няма кой да пусне и веднага се притичвам на помощ chef
първо се протегнете

кафето

заповядайте и закуската

желая ви прохладен ден...по възможност ето така

Джулс,прекрасни снимки...мястото е вълшебно!Стискам палци за "Кламерчето"! Hug
Облаче,какво съвпадение точно вчера ми попадна тази колекция от романтични филми...благодаря,че я сподели и тук!
Пламсън,дано вече са добре хубавелките! Hug
аз съм отпускарка малко по принуда,че нямаме никаква работа Confused...стиснете по един палец моля,че иначе хич не са розови перспективите,благодаря!
това си има и хубава страна разбира се...радваме си се с Инди и е прекрасно! Heart Eyes

и да пишете ей!!!!!
Naughty

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 07:31 от bella_

# 428
  • София - Младост 1А
Eh Diljanka az ne moga da vidia kafeto prez telefona, no si go predstaviam.

Ostavat samo oste 2 dni do tai jelanata pochivka. Napravo mi ide da si grabna bagaja I da tragvam oste sega.
Snosti prigotvih bagaja na Pepi I toi sutrinta milia tragva s kufara da izliza.

Hubav I usmihnat den momicheta!

# 429
Здравейте и от мен в този топъл,слънчев ден!
Бързо всички болни и ухапани да оздравяват и да се радват на лятото!
Зори,тук съм си,няма кой знае какво да пиша,затова не е всеки ден,но чета как сте като имам време!Следя ви,ей!
Море плануваме в края на месеца или началото на другия,трябва да се отиде,заради децата,чакаме с нетърпение!
Джулка,много ви е хубаво дворчето!И чешмата ми хареса!Радвам ви се винаги на трудолюбието!Наистина!

Честит рожден ден,Дринка и Мандаринка!
Макар и по-късно ви пожелавам много здраве,любов и сбъднати желания!

Дилянка,на теб стискам палци да се подобри положението!
На Облачето благодаря за линка!Аз като отявлена романтичка,ще се възползвам,като имам време,да релаксирам с тях,дори и гледаните да повторя!

Хубав ден,момичета!И нацелувайте малчовците!

# 430
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Дилянче, аз сега бих се възползвала от глезотииките, ако позволиш разбирасе... Mr. Green

Следи от ухапано почти няма, сърби от дъжд на вятър и то по-скоро имам белези от изгаряне в децка възраст и тях ги сърби  newsm78 може би от компресите съм ги раздразнила нещо. Здраве да е мина и замина.

Джулс прекрасно ранчо, и градина,и басейн, и чешма...нямам думи...

Облачка прекрасен списък с филми, но толкоз нямам време, че на старини мога и да сколасам да ги гледам   Joy

# 431
Джулка, страхотна чешма!!! И то със собствените ръце сте я градили... браво! Иобщо цялото местенце изглежда примамливо Simple Smile

Белла, нали знаеш, че няма нищо случайно? любима моя реплика - случайността е пресечна точка на няколко необходимости". За работата - сигурно просто си в изчакване на перфектното за теб работно място. Стискам палци чакането да не е дълго!

Попаднах на това и си рекох да ви усмихна. Оригинала ми е любима песен напоследък, но и този вариант никак не е лош Simple Smile

# 432
благодаря момичета! Hugрадвам се че ви харесва.
Кламерче - радвам се че сте по-добре вече!
Златце - и теб се радвам да те видя. Да ти пожелая приятно прекарване на морето. Много топли и хубави вечери. Релакс и спокойствие!
Дринке - на теб също - чакаме ви да се върнете - естествено през нас Mr. Green
Танче това 3500 за море ми е астрономическо... ако сложа + още двама възрастни /демек големите деца/ и то...ще трябва да работим с Галин  2 -3 месеца за това море.  ooooh!По-добре на ранчото.... Blush
Уф...докато напиша това минал 1 час...... Blush

# 433
  • София
Здравейте, момичета! Първо, честитя, позакъсняло, рождените дни на Мандаринка и Дрина - да сте живи и здрави и нека щастието бъде вечен ваш спътник!
Ние се завърнахме вчера от почивка. Бяхме в Созопол - изкарахме много добре, починахме си, почерняхме, видяхме даже мощите на св. Йоан Кръстител, ходихме на разходка из Ропотамо и др такива забавления. Преслава е добре, сега сме все още в Шумен, но в неделя потегляме за София, че от понеделник съм на работа.
Светле, опитай се да споделяш, помага. Помниш ли, че и аз по едно време бях в дупка и си виках: "Абе, за какво да пиша да занимавам хората с моите проблеми, нали и те си имат!", но тук ми помогнахте да се поотпусна и да не възприемам всичко в черно и бяло, а да отличавам и полутоновете в живота.
От мен засега толкова, целувки на всички от мен!

# 434
Здравейте,

Джулка - браво на теб и Галин, вие спирка нямате. Откъде тази енергия и мерак да се занимавате. Много хубаво го правите - браво!
Дринка - хубаво моренце ви пожелавам. Ние уточнихме датата - от 23.08 ще бъде, сега остава да видим и къде Simple Smile
Злато -винаги има какво да се пише- ти само пожелай и ще видиш колко неща ще ни разкажеш. Хайде - искаме да слушаме за двамата красивци какви ги вършат.
НИнче- радвам се че всичко е наред вече. Стига ти толкоз инцидентите за таз година, нали?
Облаче  - много се смях на клипчето. А за романтичните филми - и аз като Нинка - кой знае кога щ еги видя. А е хубаво човек да се зареди с романтика в този комерсиален свят.
Кламерче- звучиш хубаво. Все така и занапред. И хайде - прати някоя и друга снимка на красавиците. А за училището - прекрасни вълнения ти предстоят. А за малката - още по прекрасни Simple SmileНедей само се поддава на паричните проблеми да развалят хубавата емоция.
ММЗ- хубаво че се разписа. И светле - тя е права, говоренето му е майката.
Спокойната - ако измислите къде - свиркай. току виж се присъедим към вас поради липси на оферти Simple Smile

айде момичета - стига ми толкова за днес.

целувки

Общи условия

Активация на акаунт