Ние сме на Царево от 24.08 и викам, че при добро желание може да се видим там. Решавайте!
Ааа Зори аз съм далеч от мисълта, че това ще е последният инцидент за тая година, но пък кой знае...

Искам да избягам от града. 
ама и тя спря да го поднася, и екстаза беше краткотраен, язък. 
, не се разделяме с блузите с дълъг ръкав, ама ни е много студено на места....Не ни се прибира изобщо, като четем какво е при вас...
се е разписала, браво....
Весело изкарване и много слънчеви усмивки и емоции и кажи на моренцето, че скоро и аз ще дойда!
много ме развълнува с разказа... еееееех как обичам Боровец...нямам думи ще чакам с огромно нетърпение снимки!
12-15наброй и то по глава. Охлузвания и кръвонасядания, ренген ОК сега следя за реакции, но идея си нямам освен замайване и повръщане какво да гледам.
Ъпсурда на всичко е, че е станало след закуската, т.е. около 9часа и не са ми се обадили, но едната лелка ме дебнеше пред ДГ, за да ме предупреди...говорим за 18ч. Проосто тея жени ме шокираха, че са чакали толкова часове...незнам какво да кажа за "грижовните" госпожи и ако позволите да се пооплаквам още малко тази кака е същата където ухапа Йоана и й откъсна месце от ръката, блъсна я в стола и падна и си навехна ръката, дръпна й обицата и й разкъса ухото, надра очите и още куп дребни работи...Мъжът ми беше бесен и вика яко на учителката, която каза "Ами няма проблем ще преместим Йоана в другата група" Еми моля ви кажете ми редно ли е да се мести моето дете дето никога никой не е ударило и да се раздели от приятелите, а не да се мести това палаво дете където се отнася по същият начин и с другите деца от групата. Аз преди време заплаших майка й медицинско и т.н. и определено имаше ефект за 2-3месеца... е неможете да ми помогнете, но поне си избълвах змиите.
и съм много скромна, но колежките ще ходят на фризьор...

По коя ТВ да те гледам довечера?
I see U