"Слънце, пясък, плаж, море...ОКТОМВРИйче дупето пече"

• 68 856
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ей всички искате да почивате другата седмица и незнаета къде?
Ние сме на Царево от 24.08 и викам, че при добро желание може да се видим там. Решавайте! 
Mr. Green

Ааа Зори аз съм далеч от мисълта, че това ще е последният инцидент за тая година, но пък кой знае...

# 436
Здравейте момичета,
ние ергенуваме с пълна сила и не ми остава време да пиша, а то като я няма и Рали, няма кой знае какво да пиша. Другата седмица съм отпуска и си я взимаме, вече нямам търпение.

Зори, ние също заминаваме на 23.08., точно на рождения ми ден ще пътувам, ама нищо де, накрая ще почерпя на Ол инклузива.  Laughing
Ще сме на Албена, ако решите нещо за там, ще се засечем, дано времето да ни е хубаво.

Ади, на морето ли сте вече? Завиждам вииии, искам и аз.

Нинче, добре че вече всичко е наред, много неприятно.

Облачка, мноооого добре ми дойде този сайт, просто чудесно, другата седмица нали съм отпуска и докато спи Рали след обяд, аз ще си ги гледам.

Светлееее, къде си, нещо много липсваш на обстановката!

# 437
Много хора липсват, мнооогооо... ама лято е, топло е... нормално е, на човек да му е леко ненормално. И все пак... поне от време на време едно две изречения може да пускате.
Ей ги на и варненки се позатриха. А СРЕЩАТА с Дринката??? кога ще е, къде, никой нищо не казва, часове, кой кога е свободен, едно друго... нъцки. Както ме знаете аз съм винаги готова, по всяко време  Mr. Green стига да не се върви много, че снощи направих един четири часов тук из града по нощите, забележете на ТОКЧЕТА. Всичкото това дупе, бутове и сие... представяте ли си. Днес не мога да си стоя на краката. Егати ужаса... да си дебел не е лесно.  Crazy
Вики е вече почти здрава, Кикито е кисала като кисела краставичка, но и нея я оправдавам, то в това време не се диша дори. Аз не се оплаквам, че съм на климатик денонощно почти и не ми пречи толкова. Който дойде в офиса и въздъхва облекчено, като оазис сред пустиня съм  Joy
Облаче някакъв опит с раниците, тетрадките, всичко свързано с ученичката да споделиш... на къде да гледам, какво да търся, идея си нямам. Но виж това може и на срещата да го обсъдим. Ще има такава нали?
mmz ... доказателства някакви да приложиш, снимки това онова  Grinning
Мишленце, вие така докато си ергенувате, едно братче за Раличка не спретнахте ли.
ninanb вземете и мен на Царево.  Grinning Искам да избягам от града.
Или пък Облачето да ме вземе... да гледам звездопада на палатки. Снощи се дзверих ни една звезда не видях... ми то от града светлинно затъмнение, грозота, друго си е да гледаш звездите опнат на плажа.
Аморче, радвам се че се разписа и ти. Чакаме ви край морето  Heart Eyes
Зорото тези дни ще взема наистина да кача някоя и друга снимка на девойките, да ги видите какви са ми черни модерни  Mr. Green
Дилянски я каква хубава прозявка вчера и ароматно кафенце, а днес ... пак никой няма. Дано скоро отпуската по принуда да приключи, и да се посъживи работата, но до тогава ти си й се наслаждавай с удоволствие, че аз не смея да си поискам такава, в предвид голямата криза в която е затънала фирмата, та само кротувам. Но който оцелее оцелее... при нас изгледите не са оптимистични.  Confused
Аз да ви призная честно, към кафето на Боги изпитах истинско привличане онзи ден...  Joy ама и тя спря да го поднася, и екстаза беше краткотраен, язък.
Затова сега бягам към машината да си сготвя едно дълго, с мляко, с бучка лед... против бръчки  Joy

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 15:09 от klamerche

# 438
Видях те, видях те... Надееее не можеш да се скриеш  Mr. Green
Бързо да пишеш как сте, на къде сте  Hug

# 439
Хихи ейййй, опасна си.......

На Боровец сме, супер сме, студено ни е  smile3534, не се разделяме с блузите с дълъг ръкав, ама ни е много студено на места....Не ни се прибира изобщо, като четем какво е при вас...
Вчера ходихме с лифта до връх Мусала, ееее доста преди него, но за Коко си беше живо изпитание - повървяхме си до заслона, пихме по нещо и наобратно, накрая милия искаше чак да го нося, нещо, което никога не е било, ама си беше верно голямо скапване. Сутринта лично аз се събудих с мускулна треска и доволно опърлени от слънцето сме с Кокитоса.. Днес преди обяд ходихме до двореца на царя - Царска Бистрица, супер е местнцето, поиграха си децата наволя - федербал и други екстри. Следобяд ако не валне дъждец, съм замислила един парк на Тарзан - онези въжета дето висят по дърветата..., мисля си и аз да се пусна, ама се притеснявам дали ще издържи въжето  Mr. Green

Еййй голямо ядене е тука и малкото, което бях свалила, ще го наваксам на 200%...Доволна съм за сега от престоя ни много даже...

Чета ви аз, даже и Аморе  Heart Eyes  се е разписала, браво....

Джулка верно големи красоти си показала...

# 440
  • София - Младост 1А
Още съм тук и готвя багаж и естествено съм надлежно скарана с мъжо. Ама то винаги е така преди пътуване. Но утре.... море пази се... големия кит идва да те изплиска. Варенки ако видите цунами, да знаете че кака ви Дринка се е пльоснала в голямата вода Simple Smile

И вземете се организирайте че ще е срамота да дойда и да не се видим.

# 441
Како Дринка е направо ме заболя коремчето от смах  Joy Joy JoyВесело изкарване и много слънчеви усмивки и емоции и кажи на моренцето, че скоро и аз ще дойда!   Hug  Mr. Green

Ех Наде Наденце...  Hug много ме развълнува с разказа... еееееех как обичам Боровец...нямам думи ще чакам с огромно нетърпение снимки!

klamerche още се чудя как ще събера багажа в колата и за съжаление трябва да се откажа от количката, но място за едно дупе има винаги стига да може 
Hug

А иначе днес със нова емоция от градината тоз път. Една кака носила Никола и го изпуснала по стълбите  ooooh! 12-15наброй и то по глава. Охлузвания и кръвонасядания, ренген ОК сега следя за реакции, но идея си нямам освен замайване и повръщане какво да гледам.  newsm78 Ъпсурда на всичко е, че е станало след закуската, т.е. около 9часа и не са ми се обадили, но едната лелка ме дебнеше пред ДГ, за да ме предупреди...говорим за 18ч. Проосто тея жени ме шокираха, че са чакали толкова часове...незнам какво да кажа за "грижовните" госпожи и ако позволите да се пооплаквам още малко тази кака е същата където ухапа Йоана и й откъсна месце от ръката, блъсна я в стола и падна и си навехна ръката, дръпна й обицата и й разкъса ухото, надра очите и още куп дребни работи...Мъжът ми беше бесен и вика яко на учителката, която каза "Ами няма проблем ще преместим Йоана в другата група" Еми моля ви кажете ми редно ли е да се мести моето дете дето никога никой не е ударило и да се раздели от приятелите, а не да се мести това палаво дете където се отнася по същият начин и с другите деца от групата. Аз преди време заплаших майка й медицинско и т.н. и определено имаше ефект за 2-3месеца... е неможете да ми помогнете, но поне си избълвах змиите.
Извинявайте ако ви натоварвам излишно, но...няма на кой

Освен всичко останало БСА има нови разпоредби и чудесии да не ви разправям, че сте далеч от моите работи, но утре шефа е викнал някоя телевизия и трабва да сме в"добър външен вид" е аз съм винаги така  Blush и съм много скромна, но колежките ще ходят на фризьор... Mr. Green Добре, че поне отговорничката ни по качеството излезна от болницата и тя ще се черви пред камерата, а не кака ви Нинка  Wink

# 442
  • София - Младост 1А
Е не е истина направо. Аз бих ги изтрепала всичките, а за мъжа ми да не говориме. Това си е престъпно и подсъдно и лелееее как побеснях.
Милия Ники, да го нацелуваш и дано няма нищо притеснително от падането.
Предлагам ти да вдигнеш грандиозен скандал за това че не са ти се обадили. Егати за един сопол ще те викнат да си го прибереш, а при сериозен случай... леле бясна съм.

# 443
Добро ПЕТЪЧНО утро Mr. Green
Сипвам по едно кафенце, недейте да ревете

Тъй като постинга на Нинка ме изкара извън релси, няма как да не се разпиша. Това вашето на нищо не прилича вече. Как е Ники? Милото детенце - бих отишла при тази кака, или по скоро при майка й и такъв бой ще я пердаша...а за лелките....думи нямам.
Нинка, надявам се всичко да е наред, колкото може да е в ред, всъщност......и ги заплаши със съд, гадните лелки.....

# 444
Възмутена съм и аз от нехайството на учителките, позволили голямото дете да носи Ники. Каква работа има тя при малките деца? В една група ли са? Безумие. За съжаление практиката ми показва, че точно малките терористчета са най-защитавани и облагодетелствани. Нашия побойник беше издигнат в култ и много обичан от учителките ни... нещо което за пореден път ме остави изумена, на това дете трябва да му се говори, а не да се потупва поощрително по главата.
А относно това, че учителките не са се обадили... колко ли пъти съм се сблъсквала и аз с това, и говорих, говорих... казвах им само да ме набират при нужда, аз ще им затворя... и ще се обадя за моя сметка, ако това ги притеснява, но само да ми се обаждат... но не, и не.
Вики съм я прибирала със надута буза от абсцес, боляло я е от обяд, но я оставили да си лежи, с температура, с нарязани на железа крака... и никой нито веднъж при сериозен случай не ми се обади да реагирам на време и да я заведа на доктор, винаги се е налагало да търсим спешните кабинети. Безумия хиляди за съжаление съм срещала и не успях да се преборя с тях. Дано при вас това е последния инцидент и мъничето бързо да се оправя от стреса  Praynig
Да го на прегръщаш едно хубаво от мен, а относно пътуването, тъкмо ще го гушкам на задната седалка и няма да ни е много тясно отзад.  Mr. Green

Юхулл кафе ли каза Гея... хелоу мадам. Как я караш, мъжете слушат ли. Онзи ден докато рових из детските магазини за подарък на едно дете, гледам геоложки комплект, кристали, камънаци, едни чудесии... викам си, ха, перфектен подарък за софийската сладурана. Та кога казваш ще ядем торта  Mr. Green

Надииии как ти завидях само... за прохладата, за зеленината, за спокойствието. Рай. Да си починете много добре, да се порадвате и заради мен на спокойствието. Да дишате с пълни гърди ей. И да донесете много хубави емоции за разказване.

Ади среща ще има, сигурна съм, въпрос на време е да се разпишат и другите дами - Облачка, Боги, Галито, Роузи... и цялата варненска дружина, която незнам защо така по оредя.  newsm78

# 445
Ох, Нинке.....това е престъпление...то бива немърливост...ама тяхното е извън предполагаемото даже.
Йони предполагам че е и стресирана и уплашена... Бързичко да се оправя миличкото. А, за госпожите...аз бих пуснала жалба до директорката. Не че не са гледали какво е станало по стъпалата, а затва че 9 часа след инцидента са те уведомили.

Светле - радвам се да те видя с кафето! Hug Mr. Green

# 446
Добро утро!
Благодаря на всички за милите думи. Никола е добре. Доста рева през ноща, но е ОК и е на бабин дом. Сутринта извадихме медицинско и го развях пред лелите в градината. Довечера ще се срещна с майката на детето и ще видим. Имам силното желание да се разкара това дете от групата или градината и мисля да направя каквото е нужно.
А иначе в момента е една сборна група от яслените до предучилищните - свичко накуп около 35деца

Светле радвам се, че поне дори и заради мойте неволи се появи!  Hug

klamerche днес мъжо ще ходи да оглежда друга кола, че онази за която говорих миналата седмица се оказа с много дефекти според Унитрейд Х и може да ви стане широкичко отзад!  Mr. Green Hug

Айде хубав ден от мен, че чакаме камеристите и вкрайна сметка ша снимат и мен  Confused Ужассссс

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 10:23 от ninanb

# 447
Добре, че детето е добре.
Ей...ша дойда с теб да ги избия, казвам ти #2gunfire

Юхулл кафе ли каза Гея... хелоу мадам. Как я караш, мъжете слушат ли. Онзи ден докато рових из детските магазини за подарък на едно дете, гледам геоложки комплект, кристали, камънаци, едни чудесии... викам си, ха, перфектен подарък за софийската сладурана. Та кога казваш ще ядем торта  Mr. Green

Тортата ще я режем на 32 парчета на 22 септември. Мисля да ви поканя на рожден ден- съвсем сериозно.Ама е още рано за покани, де....
А мъжете - то нали съм с един мъж, слуша, де ша ходи......

Днес ужасно много ме мързи, снощи легнахме след като направихме почистване след замазката посред нощите и се събудих като парцал......баси ремонта и чудото.....

Само да свърши гадния работен ден Sick

# 448
  • София - Младост 1А
Da se vrastam ako ste hodim da biem lelkite?
Inache nie sme na polovinata pat I pravim kratka pochivka za kafence.
Idvam more idvam...

# 449
Ремонт в най-тегавото време сте започнали да правите. То не се живее, движенията са ограничени на макс, вие замазвате, чистите, ей голям ентусиазъм. Също като Джулката. А в нас една метла няма кой да удари...  Thinking
Ама поне ще ни е готино като дойдем в края на септември  Mr. Green И бая голяма торта ще трябва, че да ни изхраниш всичките, ние и пием по много.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Heart Eyes
Сега се сетих че Облачка трябва да е някъде под открито небе и снощи да е наблюдавала звездопада. Било е много готино по думи на очевидци. Аз пък заспах към 21 след лека нощ деца и днес имам енерджи на макс... мога да изпия една дузина мохитота.  Crazy
Нинка сигурна съм че ще изглеждаш много добре пред камерата.  Hug По коя ТВ да те гледам довечера?
За мъничето продължавайте да го наблюдавате, зениците, поведението. Милото сладкишче. И добре че си извадила медицинско... да се вземат малко в ръце всички отговорни.

Та Надето на балкан, Аля топи крачета в морето, Боги?! ми се губи... ами срещата?!  Rolling Eyes
Ади до кога ще си тук? Лек път до края пожелавам и не бързайте толкова... то морето няма да избяга.  Mr. Green

Белаа....  Heart Eyes I see U

Общи условия

Активация на акаунт