Наваксах си ядЪ от командировката с колежката

- Аля, Алекс и сие
, а на всички останали

А навън жега, не се диша. Събрах малко парцалки, по един кат за всички, 4 одеяла, палатката, малко храна, бира и хайде на море. Всичко си беше супер, къпахме се, пихме, къпахме се, пак пихме... докато не сложих дребните да спят. И започнаха едни фонтани от Криси... върху гърба на кака си, върху одеялата, абе голяма мацаница ... и така на бис още 4-5 пъти... докато останахме само с едно одеяло и по-тениски. Да видите как четирима души се гушим под една завивка и с няколко хавлии подплътяваме студа. И в същото време аз зорко следя да не последна ново цунами. А на сутринта все едно нищо не е било... детенце ухилено до ушите бърза да си топи крачетата в морето...
Големи филми ей... ама ни беше хубаво до едно време.
И така закрихме сезона на палатките 
Химията и според мен добре, че си я спряла. Както са те посъветвали и момичета трябва да си доставиш повече радост, с нещо което ти харесва. Можеш да опиташ и някакъв спорт. Аз която съм скарана с тези неща, от както вечер си позволявам по един час каланетика, се чувствам прекрасно. По чести срещи с приятели също ще ти се отразят добре. Кино, разходки, много смях. Трябва ти и почивка, от самата себе си. Престани да се тормозиш и терзаеш за всичко. Никоя от нас не е идеална и никога няма да бъде. Аз самата много често изпадам до дъното, но гледам да изплувам бързо. Прегръщам те силно и да знаеш... и това ще мине

Мухльо 

. Знаех си, че пуснеш аванта.....

а от там мърдане нямам. Обожавам книжарниците, също като Вики. 
и сега няма събиране. 

/ 

) 

Препоръчани теми