"Слънце, пясък, плаж, море...ОКТОМВРИйче дупето пече"

• 68 784
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Боги,затваряй си поне едното око,като квестор Wink
Имам ужасна мускулна треска, ама ужасна, ама дали е от помагането в ремонта или от атакуването на овулацията, не е ясно Mr. Green. Стискайте ми палци......
Наваксах си ядЪ от командировката с колежката Mr. Green...
е това да се чува...ша стискаме разбира се!!! fertilization

# 631
Честит имен ден на всички малки и големи именници  Hug - Аля, Алекс и сие

На бебеправещите  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed, а на всички останали  Drunk  Wink

И сега да ви кажа какъв екшън при мен. Решихме в събота след един рожден ден да се метнем на палатки. Кой друг луд тръгва с деца на море в 18 часа без никаква предварителна подготовка. Е ето ме - тук съм  smile3538 А навън жега, не се диша. Събрах малко парцалки, по един кат за всички, 4 одеяла, палатката, малко храна, бира и хайде на море. Всичко си беше супер, къпахме се, пихме, къпахме се, пак пихме... докато не сложих дребните да спят. И започнаха едни фонтани от Криси... върху гърба на кака си, върху одеялата, абе голяма мацаница ... и така на бис още 4-5 пъти... докато останахме само с едно одеяло и по-тениски. Да видите как четирима души се гушим под една завивка и с няколко хавлии подплътяваме студа. И в същото време аз зорко следя да не последна ново цунами. А на сутринта все едно нищо не е било... детенце ухилено до ушите бърза да си топи крачетата в морето...  Heart Eyes Големи филми ей... ама ни беше хубаво до едно време.  Joy И така закрихме сезона на палатките  Crazy

mmz това е някакъв период... но ще мине. Трябва да се опиташ да постигнеш отново хармония със себе си  Hug Химията и според мен добре, че си я спряла. Както са те посъветвали и момичета трябва да си доставиш повече радост, с нещо което ти харесва. Можеш да опиташ и някакъв спорт. Аз която съм скарана с тези неща, от както вечер си позволявам по един час каланетика, се чувствам прекрасно. По чести срещи с приятели също ще ти се отразят добре. Кино, разходки, много смях. Трябва ти и почивка, от самата себе си. Престани да се тормозиш и терзаеш за всичко. Никоя от нас не е идеална и никога няма да бъде. Аз самата много често изпадам до дъното, но гледам да изплувам бързо. Прегръщам те силно и да знаеш... и това ще мине  Hug

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 14:48 от klamerche

# 632
Честит Имен Ден   bouquet

Кламерче, ама и вие сте едни терци, радвам ви се на ентусиазма  Hug

Бела пак е подплатила деня с аромат на мъдрост   bouquet

Боги той изпита свършил де, ама се надявам че си пуснала малко аванта на децата..

Гея, ама то голяма атака ще да е било, чак мускулна треска   Crazy

Земята вика Миринда, видях те горе на балкона  Mr. Green

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 15:28 от Nadina

# 633
Честит имен ден на всички празнуващи!!!!!Живо и здраво да им е името!!!С гордост да го носят и изричат!!!!

Светлеееее....Геьоооооо newsm51 smile3525
Клипа вече се върти по радиото 3 пъти на ден за 1 чесец.
Уж ще ми го пратят на поща... ама още не са да ви го покажа да го чуете.
Дотогава.... пращам само визията на плакатите
http://2.bp.blogspot.com/_Dnk_nrqFr_Q/THaUyP09rRI/AAAAAAAAAeY/KI … /s1600/Stoper.jpg

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 16:07 от JuliS

# 634
  • Варна, България
Честит имен ден на всички празнуващи!

Джулка, много е готина рекламата. Забравих да поздравя кака Гея за творческия замах...  Wink
Светле,какви са тези Кама сутри, от които имаш мускулна треска! Малееееееее. Форката май няма да ходи повече в командировки  Laughing

Да ви кажа, че за първи път от доста години пускам аванта.
И то защото по погрешка бях дала на един студент стар конспект за изпит и да не стават разправии.
А пък той чаровееееееен, чаровеееееен.  Embarassed И много възпитан. Сладур отвсякъде  Crazy
Та заради него (да може да понапише нещо) пуснах аванта и на другите. Не върви на другите да правя забележка, а на него не.  Mr. Green
Досега последните н-години бях много зла. нИ давах да преписват.
Получавала съм заплахи  Shocked
Ако гледахте биг брадър Фемили - варненецът, женен за стюардеса, е един от тези типове  #Crazy Мухльо

# 635
Ку-ку! Навеждам се от балкона да ви поздравя!
Завърнахме се вчера, баси пренасянето, баси нещото... Комбито беше натоварено до дупка, само на Илия в краката нямаше торби  Mr. Green Сега всичкото това седи на една камара насред спалнята... Някой хубав ден ще го подредя... Дотогава само ще вадя от чантите дрехи и така  Joy
Ще чета тия дни, ще публикувам снимки... Сега ще ви подам само едно мъничко пръстче - малката бу … 83;ка и шаферът
Липсвахте ми много, ей, не мога да се нарадвам, че пак съм сред вас!  Hug

Аааа, и да ми е живо и здраво детето! Почерпете се:

# 636
Въх, каква съм коза Crazy
 ама аз и незнаех, де...

ЧЕСТИТО на всички Алексовци и Али Heart Eyes
 Да са живи и здрави!

Миринде, за 5 лева ша дода да ти подредя багажа, да знайш......аз всичко за 5 лв. правя......
Чакам снимките Heart Eyes

Боги, ти си пич Heart Eyes. Знаех си, че пуснеш аванта.....

Аз не съм атакувала чак толкова за мускулна треска, ама имайки предвид пода и напъните там + шкурене до откачане, заемането на удобна поза за плувците не бе акробатично изпълнение Mr. Green
Боже, само да е станало.....само за това мисля - искам да съм бременна пък Crossing Arms

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 16:06 от Гея

# 637
Светле  Peace Hug

Миринде дава "контент нот фаунд"

# 638
Миринде, и на мен не ми се отваря....
Светле, а тъй!!!ЩЪ стискаме пръсти да е станало!!!!!!

# 639
Ммммм, то бая стискане ша падне...има си чакам.... ама благодаря, де Hug

# 640
Между другото край плажа онзи ден прелетя цяло ято щъркели... с вързопчета  Mr. Green : Айде да не ги мързи толкоз и да наминат и през вас...   yes
Джулс много готина реклама, аз с удоволствие бих надникнала в Кламерчето  Grinning а от там мърдане нямам. Обожавам книжарниците, също като Вики.
И не че е по темата ама да си кажа ... първата работа ми беше в книжарница  Heart Eyes
Мириндич, като разопаковаш багажа мини и през нас... че мара-камара се е събрала. Вчера петдесет перални имам чувството че пуснах  Crazy и сега няма събиране.
Или викаш срещу 5 лв мога да си улесня живота  Mr. Green Геяяяя ехоууу... ай ниййд фор ю  Crazy
Боги аз ако бях на твое място всички преписвачи щях да изгоня...  Crossing Arms
/еее без симпатягата де - що да не може само за него маааалко аванта  Joy/

# 641

Или викаш срещу 5 лв мога да си улесня живота  Mr. Green Геяяяя ехоууу... ай ниййд фор ю  Crazy
айм къминнннн, Варна, айм къмин Mr. Green

# 642
Здравейте мацки! Ние преди малко се завърнахме от морето. Изкарахме си страхотно, събрахме се голяма тумба, особено за децата беше рай. Вече съм с къса коса, като кача снимки ще ме видите.

Много ви благодаря за поздравите и прекрасните пожелания за рождения ми ден, дано се сбъднат, много ви обичам всички!

Честито на имениците!   bouquet

Айде лека вечер, аз сега ще ви чета какво сте писали, че много страници съм изпуснала. На морето не ми остана никакво време за компа.

# 643
Добро утро, мацки

чакам ви на кафе Heart Eyes

# 644
Добро утро! Heart Eyes
аз съм тук Hug

Мишленце,добре сте си дошли!хайде давай снимки да гледаме!

Честит Имен Ден със закъснение на на нашето слънчево момиче Аля,
на Алекс на Миринда и на Аля на Грейпфрут!(дано не пропускам някой newsm78)
Да са здрави и с късмет да си носят хубавото име!  bouquet

сутринта мярнах Нинчето на балкона,ама що не се разписа  33uu
Светле,внимавай с тази атака да не разместите новонареденият паркет и да не напукате замазката Stuck Out Tongue Winking Eye
Joy

Общи условия

Активация на акаунт