ЕКО БЕБЕ III

• 51 053
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
на тема пелени и аз да се оплача - хич не съм доволна от бамбузълите - твърди станаха и нямат оправяне. същото се случи и с имсето  Sad

# 181
  • София
Привет,
да ви споделя за една моя вече любима марка - Apivita, която от днес видях, че пуска доставка за EU, което е супер  Grinning
Продуктите им са органик, имат страхотно разнообразие - хранителни добавки и козметика Wink

След двете поредни ангини на малчо това лято, много ми препоръчаха това сиропче – естествени био съставки, подходящо при хомеопатично лечение:
http://www.apivita.com/healthcare/kids-organic-syrup-for-the-throat.html

Било много ефективно при инфекции на горните дихателни пътища и конкретно за ангина много помагало.
Аз го купих от Гърция преди 2 седмици, но днес видях, че вече са пуснали и онлайн.
(shipping info: http://www.apivita.com/customer_service#shipping)

Имат и версия за възрастни и спрей за гърло – аз се обзаведих и с тях, че ние обикновено си ги въртим бацилите...
А на мен очите ми останаха в козметиката им... Смятам да тествам онлайн доставката скоро...   Laughing

# 182
на тема пелени и аз да се оплача - хич не съм доволна от бамбузълите - твърди станаха и нямат оправяне. същото се случи и с имсето  Sad
ако имаш сушилня ги пусни вътре - ще станат като нови Wink

# 183
на тема пелени и аз да се оплача - хич не съм доволна от бамбузълите - твърди станаха и нямат оправяне. същото се случи и с имсето  Sad
Подкрепям! Peace Перях ги предимно с Фрош и после в сушилнята, мекички и пухкави! Случвало се е при пътувания в провинцията да нямам под ръка био препарат и с Ариел с омекотител пак стават меки, но това е еднократно.

# 184
Привет, има ли майка на близнаци отгледани с пелени за многократна употреба?
Много ми се иска да не допринасям за замърсяването на природата с пелени за еднократна употреба, но с близнаци ми се струва почти Мисията невъзможна. Ако има майка, успяла по този начин моля  да ми пише.

# 185
Привет, има ли майка на близнаци отгледани с пелени за многократна употреба?
Много ми се иска да не допринасям за замърсяването на природата с пелени за еднократна употреба, но с близнаци ми се струва почти Мисията невъзможна. Ако има майка, успяла по този начин моля  да ми пише.

Моето е само едно, но затова пък от първия ден е с многократни пелени. При две бебета, ще трябва да се прецени кой пелени ще бъдат най-икономични. Иначе фактът, че са две, не означава автоматично двойно повече пелени като бройка, а само по-често пране. При пране всеки ден, особено пък ако имаш и сушилня, бройката може да бъде по-малка. И все пак с две бебета, ако няма кой да помага, може и да се окаже трудна задача. Предвид това, че обикновенно близнаците са с по-ниско тегло (до 3 кг), удачно е да се вземе един комплект в групата 2 - 4 кг и един универсален за след това с цел спестяване на средства. Въпреки че най-евтино биха излезли пелените от 2 части и почти няма да има разлика при тях в бройката дали са за едно или за две бебета, те изискват повече време за слагане, затова може би е удачно да се търси вариант за джобове или всичко в едно.
Тук има майки на близнаци, които успешно са прилагали ЕБХ като така са спестили значително от еднократните пелени както на семейния бюджет така и на природата.

# 186
  • София
  Здравей,
за съжаление с близначките така и не се навих да си купя многократни пелени, тогава имаше само бамбино мио на бг пазара. Съжалявам много за това, защото сега с бебка в началото бяхме с мнокогратни пелени и не ми е било никак трудно. Ако имаш пералня и зимата сушилня няма никакъв проблем.
   Определено бих заложила на пелени от тип джоб например, или ол ин уан, така че да може лесно и бързо да се слагат. Ако са джоб, самият джоб съхне бързо и може само вътрешните подплънки да са повече, но както и мег е казала при пране всеки ден, брояката няма да е точно два пъти повече отколкото за едно бебе.
   Евентуално за да не купуваш като мен екстра смол размери, може в самото начало първият месец само да сте с памперси, тъй като близнаците доста дръпват първият месец и от там нататък да сте с многократни.
   И с каките и с Елена практикувах както е споделила ЕБХ, така че лятото минавахме просто на гащички, дали ще сменя напишкан памперс или дрехи ми беше все тая.
   Отивам да взема каките от ДГ, после ще помисля повече по-въпроса и ще си спомня за опита ми с малката и ще пиша отново. 
   П.П Не е свързано с пелените, но ако имаш желание да кърмиш близначетата аз съм винаги насреща за въпроси и съвети. Хубаво е определено да се подготвиш предварително обаче, защото после не остава време като се родят малките, а началото е мнооого важно.

# 187
на тема пелени и аз да се оплача - хич не съм доволна от бамбузълите - твърди станаха и нямат оправяне. същото се случи и с имсето  Sad
Подкрепям! Peace Перях ги предимно с Фрош и после в сушилнята, мекички и пухкави! Случвало се е при пътувания в провинцията да нямам под ръка био препарат и с Ариел с омекотител пак стават меки, но това е еднократно.

ох всички така ми казват, но нямам сушилня. иначе само с еко препарати ги пера.
иначе принципно много ме дразни факта, че тези супер еко гащички са ок само след сушене в този не така еко уред .... Close

# 188
  • София
.Krem ако си наблизо метни ги насам в сушилнята при мен  Simple Smile
Знам че не е еко, но първата зима на каките когато на всяко излизане сменях по два комплекта дрехи и тъй като отоплявахме една стая всичко висеше и не съхнеше просто нямах друг избор. Сега я ползвам мнооого рядко, но понякога се налага и е от полза.

# 189
.Krem ако си наблизо метни ги насам в сушилнята при мен  Simple Smile
Знам че не е еко, но първата зима на каките когато на всяко излизане сменях по два комплекта дрехи и тъй като отоплявахме една стая всичко висеше и не съхнеше просто нямах друг избор. Сега я ползвам мнооого рядко, но понякога се налага и е от полза.

Айла не съм съвсем наблизо, но благодаря  Simple Smile За сега се справям с много разтъркване и размачкване преди ползване, поомекват,но направо ми се разраняват пръстите. добре че са само 6 броя за нощно време.

а за сушилнята с близнаци определено няма какво да се извиняваш. и аз бих я оценила първата зима с тия бавно съхнещи памучни пелени. добре че беше сушилката пред парното.

# 190
  • София

Hug
 Да, но в нашите блокове няма парно....

# 191
.Krem , пробвай да ги изгладиш на ниска Т и с пара newsm78

# 192
  • София
  Как ви изглеждат тези шишета

# 193
.Krem , пробвай да ги изгладиш на ниска Т и с пара newsm78

Аммм... аз не бих.

Айла, баш тая бутилка е алуминий. Хело Кити имат и стайнлес стийл варианти, търси от тях.

# 194
  • София
 Мерси  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт