Лятото със слънце ни привлича,а НОЕМВРИЙЧЕ към морето тича

• 28 833
  • 765
  •   1
Отговори
# 690
  • София
madchen Това са някакви естествени последствия от изборите на детето. Ако не яде сега после може и да няма- храната може да се развали, някой друг да изяде и тн. Да не би в детската градина след часа за обяд дават на огладнелите да си дояждат? Не им дават.
Стискам палци за кръвната картина.  HugТова с вирусите и болестите е много гадно, но някак неизбежно. Не знам дали ви казвах преди, но четох статия от международна група учени по този повод. Казваха, че децата до 6 годишна възраст е нормално да боледуват до 12 пъти годишно. Ако болестите са в тази граница не било необходимо детето да приема допълнително количество витамини, еле пък имуностимулатори. Това си е от неразвитата имунна система, която укрепва с възрастта и срещите с вирусите. Та, 12 пъти годишно си е по веднъж месечно...

Успех на новите ученици!  bouquet

# 691
  • София
Бояна, върви тая информация отдавна из форума, но на мен не ми се вижда читава. Ако за боледуване имат предвид сополи някакви, може да съм съгласна, но Митко като изкара един вирус и една гнойна ангина за по-малко от година, много ми се видя да му е тежко. Как ще издържи 12 пъти? Ангината и с антибиотик лекувах.
  Не ми се ще да се намесвам в естественото изграждане на имунитета му, но не искам да се мъчи толкова много.

Виктоалия, Мишката и другите девойки винаги са по-напред с мат'риала от момчетата ни(а пък всички деца са по-напред от моето  Rolling Eyes )
 Я да ви питам по тоя случай, вашите деца правят ли сложни логически връзки? Примерно днес Митко ми застана на пътя към спалнята и там играе. Казвам му, че отивам да се преобличам, а той :"Доб'е. Отивай." но не се сеща, че трябва да се мръдне, за да отида, макар че знае, че се преобличам в другата стая и няма от къде другаде да мина.

Днес две големи деца много тормозиха Митко. Първо почнаха словесно (за което Митко не им се върза, защото не разбираше какво говорят) - бил бебе, пикльо, искал биберон, сигурно още пиел мляко с нескуик  #Silly , пързалката не била за бебешори, имитираха го как(предполагат), че реве за биберон или за майка си... такива работи. Обаче после почнаха да го удрят  Shocked . Първо не му даваха да си играе спокойно и му пречеха да се качва на пързалката, после започнаха да го бутат силно по гърба и Митко залиташе, което започна да го разстройва, а накрая се качваха след него по стъпалата и го биеха с юмруци по краката, да слизал, че пързалката не била за бебешори  #2gunfire . Митко се опита да им отвърне, като ги риташе, но Майките на ония тогава скочиха и  почнаха да им обясняват да го оставели, защото нищо не разбирал и нямало смисъл  Rolling Eyes Кое да има смисъл, не разбрах. Два-три пъти и аз им направих забележка, но накрая Митко не издържа на постоянния терор и си тръгнахме  Confused

# 692
  • от Луната
Скреч, много неприятна случка. В такива ситуации, когато по - големи деца се опитват да тормозят Михаела, а понякога и друго по - малко дете се опитвам да им обясня, че така не е хубаво. Ако не схванат и примерно ритнат малкото, аз с най - строгия си вид им обяснявам, че много хубаво правят те са по - големи и по - силни, но пък аз съм по - голяма и силна от тях и дали би им харесало аз да ги ритна или шляпна или каквото и да е. В повечето случаи има ефект. Но ако пък майките им нещо решат да се карат с мен, което се е случвало изключително рядко ( все пак с моите кг всявам респект  Mr. Green), понеже съм нервноболна  #Silly и не издържам да ми се крещи без причина, започвам и аз да викам и става страхотен скандал  bowuu
И ако искаш да знаеш Митето си е супер напред с мат'риала, хич не му се углеждай  Naughty

# 693
Здравейте, мили мои  Hug

В Петък директорката на градината ми се обади с молба да се видим. Аз нямах възможност и уговорката остана за днес, Понеделник. Както и предположих, ставаше въпрос за пренасочване към друга градина. Една от градините, близо намираща ни се, остава без достатъчно деца и трябва да се закрие групата, съответно да се съкрати персонал и т.н. Директорката на нашата градина е дружка с директорката на другата градина, затова решила да и предостъпи необходимите бройки  Confused Аз отидох подготвена като за изпит. Държах да ме изслуша. Застанах твърдо зад избора си! Казах и, че ако има нещо в живота ми , с което не правя компромис, това са децата ми  Naughty Обясних и, че съм имала възможността детето ми да бъде в градина (градината, в която работи майка ми), в която ще бъде гледано като писано яйце, и въпреки това съм избрала точно тази градина, като най-добро решение за нея. И ако не бъде в тази градина, то няма и да запълни липсващите бройки в онази  Naughty Обясних и вълнението на Лилия - как всеки път се вълнува при споменаването на "нейната" градинка и каква травма би било за нея, че ще бъде в друга и т.н и т.н В един момент жената започна да ми се извинява, че въобще е организирала тази среща, помоли разговорът да бъде забравен и ни изпрати с покана да се видим на 15.09  Grinning

Както каза дружката ми след случилото се: "Ти не бъркаш в мозъците на хората, ти бъркаш в сърцата им!"  Grinning

Бяхме на море  Grinning В Приморско. Избрахме го, заради плажа . 3 нощувки  Heart Eyes Намерихме си супер приятно хотелче на добра цена с включена закуска - шведска маса + кафе  Heart Eyes Първият ден беше доста ветровито, но постояхме на плажа 1 час, заради децата. Вторият ден беше божествен!!! 6! часа на плаж - страхотно - прохладно, но достатъчно топла, морето спокойно, водата топла, децата си играят, ние си леьим под чадърчета... Вечерта времето се развали и на другия ден го ударихме на туризъм. Ходихме до Бегликташ - изключително зареждащо място. Все още неопетнено. Заредихме се с достатъчно енергия  Heart Eyes Ще кача снимки във Фейса...някой ден  Crazy
А, да! Видяхме 2 пъти Здравко от Биг Брадър  Laughing

Хуквам пак по задачки  Crazy Половината ми къща все още е с главата надолу, но ще почака Crazy

# 694
  • София
Здравейте, мили мои  Hug

Скреч, много те харесвам, често ме изненадваш с някакви зрели реакции и твърди решения и даже понякога ти завиждам как лесно и последователно правиш всичко и си убедена, че е правилно  Hug Heart Eyes.Днес малко ме изненада, че не си се справила с децата/и майките/, дето са тормозели Митето, но предполагам няма да им се размине  Laughing.

Роси, радвам се, че сте си починали и попекли  Hug.Много са ви хубави софийските снимки във фейса Heart Eyes, стана ми мило и мъчно /ще ти изпратя още малко тези дни/.А за градините май пробват и ако стане-стане.

Днес и на нас ни беше първия ден в новата детска градина.Аз нещо не можах да спя тази нощ и съм станала в 4!!!.Сутринта Али само отвори очи и каза "мамо, днес в новата детска ли сме?Да се обадим в старата, за да им кажем, че няма да ходя там днес  Mr. Green".Отидохме, имаше опашка от 30-тина деца, че се чака всеки да мине през сестрата и той постоя 5 минути, като се оглеждаше като зайче и се разплака така тъжно, че половината майки взеха да го успокояват  Heart Eyes.Накрая се смотахме, докато си изберем гардеробче, взех да му обяснявам как му се падна тая хубава стаичка и играчки /за жалост нищо общо с просторната и светла ясла  Sad/, лелката на врата беше усмихната и любезна и влезе без да се усети или разплаче.Казаха, че трябва да се обадим около обяд, за да проверим кое дете как се адаптира.Та, звъннах към 12 и ми казаха до 12.30 някой да иде да го вземе, че е "неспокоен".Слави тръгна, малко ме стана яд, защото е дете от ясла, аз съм го виждала отстрани в яслата и е послушен и изпълнителен горе долу  Laughing /не че си е мой  Mr. Green/.Слави е отишъл чак към 1 и нещо и те са събудили Алекс, за да му го дадат  Thinking CrazyУтре аз ще съм на линия, да видим тая работа  Sunglasses.

Не се нахвърляйте на Медхен, че ще се разправяте с мен  Naughty.Шегата настрана, но четох преди време едно интервю с Ернестина Шинова и много ми хареса като цяло, а в частност по въпроса с наркотиците тя обясняваше, че изпитва такъв ужас, че е завела дъщеря си в една клиника за наркомани и и показала такива в криза.Хората я обвинили, че натоварва психиката на детето, но тя твърди, че ефектът е бил потресващ и за нея това е начинът да я предпази.

Малко объркано и хаотично пиша, а имам и много работа.
Целувки, милички и прекрасна седмица  Heart Eyes

# 695
Ето едно понеделнишко "здравей" и от мен.
Едва смогнах с работата си, от 8,30ч до сега не съм си вдигала главата, чак ми прилоша.
Стига вече с тези плашенки, децата според родителите и характерчетата си, реагират и възприемат.
Скреч - това е най-омразното ми нещо/по-големи деца, лигави и без сериозен надзор от майки до тях, да ми обиждат и бутат детето/ СТАВАМ ЗВЯР!
Директно без да се опитвам дабъда любезна им казвам да се махат и да се лигавят на маките си, нетук. Да чакат да си поигре той и точка/ стоя там нарочно, без да имат възможност да се мотаят отново/
Ние си изкарахме хубав уикенд, съботата сестра му на мъжа взеха Ники и го забавляваха, аз смогнах да изчистя, сготвя, почина и разнообразя. Неделята с Ники на разходка, наред-назад, покупки и в нас.
Роси - супер е че си се запъала за тзи ДГ, а ма ха! Браво за развръзката./ и морето.
Марианче - ужасна история, гадове мръсни. Николай каза че често првели така за няой келяв лев.!
Май, май е това за сега, стига, че ще ви отегча.
P.S.  Таш = спокойно мила, утре ще сте много по-спокойнички, дечица мили.
Гуш. за теб

# 696
Привет!
Дари днес си е вкъщи. Вчера вдигна еднократно температурка от 37.8 градуса и се появиха сополки, затова днес я оставих под наблюдение. Ама и ние сме си виновни, бяхме на морето, а там времето беше много променливо – от студ, вятър и огромни вълни до горещо на моменти. На всичкото отгоре разхождахме наши приятели до Резово, плажовете на Силистар и Синеморец, а там вятърът беше много силен.

Вие как действате в подобни ситуации – аз дадох Панадол, Осцилококцинум, Умкалор, Клеева тинктура, Витамин С. Заасега е по-добре, ама уж днес трябваше да я оставям да спи след обяда в градинката и времето започна да ни притиска.

Медхен, страхотна си, естествена и директна. Аз също не плаша Дари с Баба Яга, Меца и т.н. Единствено се ужасявам като започне да се катери по разните опасни катерушки, някои от които са и с обратен наклон, та ако падне, направо може да си смаже гръбначния стълб. Тогава се опитвам да обясня, че може да падне и „да се счупи”, това ми се стори най-разбираемо от нея. Но съм абсолютно съгласна с Биси, че несъзнателно може да ги плашим от нещо, което най-малкото очакваме. Например хепатит, и как само страшно звучи. Или пък аз на няколко пъти казах на Дари, че може да падне, да я боли и мама да плаче. След това се замислих, че по този начин мога да предизвикам страх от това мама да не плаче и този страх да се загнезди в съзнанието й за цял живот и да й нанесе повече травми от една Баба Яга, която може да изживее за 2-3 години и да не остане нищо в съзнанието й от това. Сложно нещо е всичко това и много си зависи от психиката на детето, а пък това е най-скритото и неразучено скрито нещо.

Виктоалия, браво на Миша! Дано и занапред с такъв ентусиазъм отива на градинка. Пиши после повече за първия й ден.

Скреч, аз не оставям да ми тормозят детето толкова дълго, вече не се разправям с децата и отегчените им родители, а се изнасяме от неподходящата среда. Веднъж едно момченце ритна Дари по дупето, като се качваше на пързалката и сега като се качва по стълбичките и има дете зад нея, обикновено отстъпва реда си и тръгва след него, от страх или самозащита. Но често раздавам „правосъдие”, ако не тормозят детето, но пречат на нормалната игра на по-малките.

А вчера така се изръси от последното стъпало на пързалката, че ми спря дъхът. Все съм се възмущавала от тези пързалки със стъпала от малки метални пръчки и големи разстояния между тях, а те повечето са такива. Вчера на последната пръчка й се плъзна крачето, другото краче не можа да се задържи и се плъзна между последните две пръчки, този път за щастие с голямо разстояние между тях и така падна по дупе, без да се нарани никъде.

Роси, браво за градинката! Не мога да повярвам, че пишеш това за морето. При нас в петък и събота бяха големи вълни, силен вятър, чак терасата ни бе мокра от разбиващите се в скалите вълни. Ние се разхождахме в събота и доста се канихме на Бегликташ, но бяхме позакъснели вече. А пък вчера бе сравнително слънчево и приятно за плаж в Созопол. Радвам се, че сте изкарали добре, без малко случайно да се засечем по пътищата. За нас това е най-приятното време за разходки по морето, спокойно е; дори да завали, все още бързо се оправя времето; малко по малко кафенца, ресторантчета и магазинчета затварят врати, но има все още достатъчно такива. Дори вчера седнахме на последната работеща шатра на плажа за по кафенце, а Дари да поиграе с лопатки и кофички и в един момент започнаха да го запечатват от задната страна.

Таш, целувки за милото детенце, дано утре вече е спокоен, както и вие. Племенничката ми казва, че в училище им прожектират филмчета с ужасни сцени от живота на наркомани, както и за отвлечени момичета и пр., дано да имат нужния ефект.

Бояна, за добро или лошо нашата учителка ми сподели, че тъй като Дари не хапнала от вкусната попара, я вкарала в тяхната стаичка и й дала бисквити да гризка, че да не стои гладна.

Марианка, честита придобивка!

Шлябада, чудесен разказ за Ирландия. Това е страна, която полага големи грижи за децата. Чувала съм, че всяка седмица до навършване на пълнолетие, децата получават по 75 паунда от държавата, включително и българчетата, родени там и придобили тяхно гражданство.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 16:31 от didiga

# 697
Диди, ние в Събота се прибрахме  Hug Хубавите дни бяха Сряда и Четвъртък, а в Петък бяхме на Бегликташ  Hug
Аз се убедих, че Септември е най-приятното време за море, стига да има няколко слънчеви дни  Heart Eyes Топличко е, но не се пържиш  Mr. Green
Ако остане ред, догодина сме решили да се отправим към Созопол - дано се видим  Heart Eyes

Ташче, и аз го практикувам  Peace Един от последните дни в София Христо ми вдигаше гири, изкара ме извън нерви, та го плеснах по баджака  Embarassed Вследствие той ми се разкрещя как съм го биела по цял ден  Shocked Отворих Фейса и му показах детенцето от снимката на "Татко, боли ме!"  Tired , за да си направи сам реална оценка на това колко и как аз го бия  Cry Тежко е, но...има шокиращ ефект  Peace Разказвала съм му за наркоманите точно кое как си е, като всеки път го питам дали иска да му покажа снимки в нета, но засега не изявява желание, а и аз смятам, че не сме стигнали до там, все още  Peace
Иначе непрекъснато му описвам ситуации в колата, когато не стоят мирно,  чак аз се ужасявам като изричам нещата в истинския им вид, но ДА - има поразителен ефект  Peace Усещам го най-вече, когато го чуя да използва моите думи, поучавайки Лилия  Wink Ако е една бегла забележка, сигурна съм, няма да му се запечати с такава точност в малкото мозъче  Laughing Да не забравяме, че страхът е водещото чувство  Peace
Така че подкрепям Ели  Hug
Никога не съм одобрявала плашенето с измислици - баба Яга, Торбалан и тем подобни, още повече че са противопоказни, така да се каже  Wink

В тази връзка, вече се убедих, че Христо тресе яко пубера  Crazy Онзи ден, имаше:"Вие не сте ми никакви родители!"  Shocked И това за едни чорапи и маратонки, които го молех да обуе, защото беше студено  Tired

Абе, хич не ми е леко с него в определени моменти  Crazy

Целувки  Heart Eyes

П.п: Таш, къде ще ми изпратиш снимките  Laughing Да ти пращам ли мейл?

# 698
Роси така те искам душко! По-малко от половин страница не давам да пишеш Hug Много ми е приятно Wink Браво за късното моренце! Важното е,че сте си изкарали добре Hug ХА така за градината я! Бравос smile3501 Много се радвам да прочета как някои хора си отстояват правата и идеите,на мен рядко ми се слува,че съм шматка по принцип,обаче сигна ли пределааа..стени падат!

Скреч да ти кажа честно аз хич нямаше да реагирам така лекичко на тая случка,щях да се опитам да поуча децата какво да НЕ правят и ако откажат да вденат...щях да им покажа малко респект или да потърся майките им,да ми бутат така детето ooooh!

Таш-че нещо те действат с тая градина Thinking Я ги разпитай по обстойно Naughty Цунки и на Али Hug
Дидия много ми харесва и товите дълги разкази! И все си представям Дари като едно кртоко,спретнато момиченце с две опашчици,което кротко си играе самичко Heart Eyes Кротко ти е наистина детенцето,да оздравявате бързо!

Аз пък съм си сипала една ракия след дълга разходка с  Ивчето,а и освен това взх,че си напипах едни лимфни възли и сега съм леко луднала Crazy стискайте много палци!!!!!

# 699
Привет, милички!

Чета ви, но нещо ми е скапано и смотано. Симона смъкна Т, но е с гадна кашлица и опряхме до другата гадост - Вентолин. Tired Благодаря за пореден път на Юлето Hug, която ме изтърпява на Скайп и ми дава чудесни съвети! Hug Та заради кашлицата тази седмица няма да е на градина и колелото с болничните се завъртя. Confused Сега ще я гледа баща й, аз от утре съм на работа. Дайте да сверим часовниците кой какви имунностимуланти дава или мисли да дава? От близки мами чувам за какво ли не - някакви мечета Ехиначи с ехинацея, клеева тинктура, коластра, сребърна вода, есберитокс...луднах. #Crazy Много мразя, когато съм неспособна да взема решение и все се опасявам, че каквото и да реша ще сгреша....грррррррррррррррррррррррррррррррр... Tired

Целувки, обещавам като ми просветне да пиша! Hug

# 700
  • София
Дита, при вас вирус ли беше или настинка? Ние сме настинали ( лекинко каза педи преди малко ) . Натъпкала съм я с Умкалор, Есберитокс, Окс-нум, и при висока Т - панадоли, нурофени, свещички ( току що сложих една  Tired ), и хексалгин.
Почти 100% съм сигурна как е станало - свеки я е навлякла като за световно и естествено тя се е изпотила, лъхнало е и естествено Т и сополи и кашлица от секретите...  ooooh!
При консултацията одеве питах и за въпросните имуностимулланти - каза да взимаме веднъж седмично ( например понеделник ) оксинококцинум. Поне 4-5 месеца.

# 701
  • София
 Хора, заради майките не можах да го защитя Митко. Те бяха там и е редно те да направят забележка на децата си. Отгоре на това не ми дойде подходящо обръщение към хулиганите. Какво да им кажа :"Ей, ти, я не ми пипай детето!", пък и ме притеснява това да не скалъпят някоя тъпа лъжа, за да предизвикат майките на война. От детството ми си спомням, че все тия гаднярчета измислят супер уникални лъжи, в които се кълнат, че са истина. Веднъж изневиделица баща ми ми се разкрещя, защото съм била казала на някакво си дете, че е копеле, а аз даже не знаех какво значи тази дума, но никой не ми повярва. Имало и "свидетели" даже. Та ако врекнат тия двете, че Митко ги ритал и не им давал да се качват, егати и селския спор ще стане кой е почнал първи  ooooh!

Роска, ей така се прави, защитаваш си интересите на детето, а не като мен с хлапетиите на пързалката  Embarassed . / Христо отдавна ме изненадва с неговия си нещо като пубертет  Simple Smile . Може да не ви е лесно с него, но на мен пък ми е мъчно, все едно, че той остава неразбран сякаш, за разлика от нахаканата си сестра  Flutter Останала съм с впечатление, че е нежен, раним, грижовен, не създава ядове  Whistling

Таш, продължавай, продължавай, мед ми капе на душата  Crazy
 Мислиш ли, че е необходимо да се разправяме с теб по въпроса с Медхен? Та тя е толкова бойна и стряскаща, че едва ли ще опрем до теб  Mr. Green

# 702
  • Хасково
Здравейте момичета!
Нямах време да ви изчета Embarassed Влизам да споделя и за нашия първи ден в градината. Crazy
Всъщност, Стела остава в ясленската група до декември. Тук практиката в ОДЗ е такава. Родените през второто полугодие, ги прехвърлят по-късно в градинска група.
Лошото е, че за тази година това не беше сигурно, но аз цяло лято убеждавах Стела колко ще е хубаво в новата градинка, бла-бла.... И изведнъж .... в "бебешката г'адинка пак".  Но е била спокойна, яла, спала...С кашлица се прибра, водихме при педи, каза "лека настинка, намажи я довечра с нещо, да се загрее". Викам "с какво", " ами с мас например" Shocked #Crazy. Не вярвах, че доктор може да предложи подобно нещо. Имах пулмекс бебе, но останало малко и с изтичащ срок на годност, намазах я, дано се справим Praynig. Но днес си е на градина, де.

Аз поръчах отново Коластра (това във връзка с питането на Дита). Мисля, че на Стела добре й действа Peace

А и една весела случка: Отиваме вчера сутринта в старата група на Стела, лелките и госпожите я посрещат много мило, радват й се и я питат: "Хайде, бе, Стели, къде беше цяло лято, при баба ли?", а нашата, с един важен поглед: "АААА, не, на сватба бях!" Joy hahaha Joy hahaha (нали в събота бяхме на сватба, та това й е най-пресния спомен).

За плашенето, май изчерпахте темата, но аз да си кажа Mr. Green. Плаша я когато не иска да заспива, ама тя не се впечатлява. Казвам нещо от сорта на Кумчо Вълчо/баба Меца гледат кой не е заспал и ще кажат на Дядо Коледа да не носи подаръци. Но не действа  Tired

Изчезна нещо музата, ще поработя и пак може да се "видим" Wink
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 703
  • София
Пък на една приятелка момичето почти 2 години не се е нааквала, а вчера се наакала в градината(като за първи ден там). Казала на майка си, че са и се карали, че се напишкала и тя за това се наакала. Какво точно се е случило и до колко е истина това, което казва детето, няма как да се разбере , но е много неприятно  Confused

# 704
  • от Луната
Браво Роси, много точно си и казала на тази директорка, че или Лили ще посещава избраната от теб ДГ или няма да ходи никъде. Ама ха, кви си ги мислят тия. И предполагам, че след като едната градина е препълнена, а другата празна, значи има причина за това, при условия, че дори и в по-малките градове има липса на места в ДГ  newsm78. Браво за моренцето, ще чакам снимките с нетърпение  Wink. А за пубертета на Христо ти съчувствам искрено  Hug. Още повече като се сетя аз какви глупости вършех, даже стигнах до великото умозаключение, че съм осиновена и никой не ме иска  Embarassed Embarassed Mr. Green. Та от сега изпитвам ужас от бъдещия пубертет на Михаела, нищо че има още доста време до тогава.
Таш, много са гадни тия лелки. Как така ще будят детето, още повече, че яслените деца по-бързо се адаптират в ДГ. А и той щом е заспал, значи е бил спокоен, не мисля че едно неспокойно и разтревожено дете ще заспи  newsm78. А не съм гледала това интервю на Ернестина Шинева, но според мен това е един много добър начин да предпазиш детето си от наркотиците. Защото те са супер доверчиви и опитват от любопитство, а доколкото знам в самото начало друсането носи само приятни емоции, после идва страшното, но е много късно.
Диди, аз давам Осцилококцинум и вит.C при това положение. А и реших и тази година и започнах Респивакс, след консултация с педи  Embarassed
Шлябада, а след твоя разказ за Ирландия направо ми идва да си събера багажа и право там, пък нека се опитат да ме изгонят с едно ревящо дете  Mr. Green
Сладурче имаш стиснати палци от мен  Hug
Весе и при нас по принцип практиката беше такава, но понеже има голям недостиг на места в яслите, всички деца минаха в градината. Което за мен е по - удачния вариант, защото те все пак са си наборчета и приятелчета. Ако я бяха оставили в ясла щеше да е кофти, защото щеше да стане тартор и тогава жална ми майка. Така навремето направиха с племенницата, не я взеха в градина, а в ясла при условие, че тя като поведение си беше за градина, но нямаше 3 год и от добро и послушно детенце стана хала  Mr. Green
Михаела и тази сутрин с ентусиазъм тръгна, още повече че с кака и вчера са били заедно, тя я е развела и в своята занималня. Отивам снощи да ги взема, а те на двора и ме видяха преди да стигна портата. Племенница вика "лельоооооо" и хукна към портата, Мишка и тя " мамооооо" и по кака си, а учителката не знае, че аз съм майка на Михаела, виждала ме е само племенницата да взимам и хуква по малката и вика "ти къдеееее" страшна картинка  Mr. Green Mr. Green. Аз разбира се строго им обясних, че така не се тича към портата, а ще ме изчакат аз да вляза и да ги взема. И в това време идва учителката и вика"Вие ли сте майката на Михаела" и като потвърдих жената си отдъхна и се извини   Mr. Green
Момичета да не забравя и да ви почерпя от днес вече съм пълноправен шофьор, най - накрая си взех книжката

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 12:15 от Виктоалиа T

Общи условия

Активация на акаунт