Здраве и само положителни емоции 
За плашенето, мен вече ме гледат странно хората
Веднъж в метрото тъкмо бях изтрила ръцете на чедото и тя ядеше солети. Посегна да напипа седалката и аз започнах да й обяснявам, че така може да хване хепатит, да си увреди черния дроб, колко дълго ще трябва да пази диета и т.н. Като тръгнахме да слизаме на нашата спирка видях втренчените, изумени погледи на околните - те да не падат от Марс, за хепатит не са ли чували
Следващата случка беше на кварталната площадка - много майки и много деца. Майките естествено насядали и си лафят. Гледам детето тръгва да се качва по едни стълби, награбила количката. Нямах време да стигна до нея за да я спра и се провикнах: "Спри, защото ще паднеш назад, ще си счупиш гръбнака и после само ще мигаш с очички". Да им бях ударила по един шамар на майките нямаше да се втрещят толкова

И най-пресния случай беше когато в час пик излизам с малката от метрото в центъра - навалица, блъсканица, народ, а тя не иска да я държа за ръка. Обърнах се й започнах да й обяснявам, че ако не ме държи за ръка, може за секунди да я изгубя в тълпата и някой педофил да я отвлече. Една жена толкова се потресе, че се спря, позачуди се дали да ми каже нещо, но прецени, че вероятно съм чалната и си продължи по пътя.
А, и когато настоях на светофара да продължи да ме държи за ръка докато пресечем, защото иначе някоя кола ще я блъсне и ще я смачка както размазаното котенце на нашата улица през което е минала кола, също събрах неодобрителни погледи

Та мисълта ми е, че всеки си има начин да подготви детето си за реалния живот, аз й обяснявам нещата както са си едно към едно, други плащат с нещо, трети трето и т.н. Каквото и да правим, ако резултата е налице, значи това е нашия "правилен" начин

Лека нощ
Ще ви пиша утре, когато се изяснят нещата...Междувременно стиснете едни палци

Това твое стриптизьорче хубава работа си е подбрал
.Имаме си инструкции и гаранция за пералня
. Ха сега да видим кой ще се разходи пак до нашата врата за без бакшиш!
. Това в кръга на майтапа. Ние нон стоп приказваме ..но никакъв ефект....като се е запънала, че няма да ходи и тва си е .