Лятото със слънце ни привлича,а НОЕМВРИЙЧЕ към морето тича

• 28 837
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
  • Pierrefonds, CA
Благодаря Лилчо, Таш, Роси, Деси !      bouquet
И на вас много здраве и любов !

LaughingПфу, не ми дава форума или нещо от компютъра.. Rolling Eyes виртуална почерпка да сложа ..   Само тези готовите   party023 Wine Glass сраам Laughing Blush

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 23:05 от E&M

# 661
  • София
Ели, ЧРД и от мен! Да си жива, здрава и много щастлива!  bouquet  bouquet  bouquet

От зор да се изказвам компетентно съм пропуснала да прочета, че имаш рожден ден. Embarassed Embarassed Embarassed

# 662
  • Pierrefonds, CA
Мерси Бояна !   bouquet Hug

# 663
  • София
Eлиииииии, честито и от мен. Да си жива и здрава и всичко най-рошаво  Hug

# 664
  • Pierrefonds, CA
Eлиииииии, честито и от мен. Да си жива и здрава и всичко най-рошаво  Hug

Катюшка мерсииии Simple Smile

# 665
  • София
Хайде и от мен честитооооо!  Grinning Ели, много здраве, любов и красиви моменти ти желая!

Веднъж една майка тръгна да обяснява нещо на сина си , че Баба Яга щяла да дойде, а Митко не познава тази особа и като скочи да се оглежда да я види  hahaha С животни пък не го плаша, защото всички животни са добри  Mr. Green (и уличните, нищо, че не трябва да се пипат). На мен даже не ми е идвало на акъла да го плаша с нещо, а веднъж стринка ми се учуди, че не съм го научила да се плаши от нещо, за да го използвам за помощно средство(при нейната внучка магарето било страшно, а то е егати и кроткото магаренце).
 А за столчето ви писах вече, че с търпение стана. Но аз имам тази възможност и не бях работеща, като Катюшка. Нямах бързо пътуване за никъде и можех дълго да чакам  Simple Smile . Иначе той казва, че не иска в столчето и тръгва да реве. Аз се съгласявам, че няма да се качва насила и стоим пред колата, докато той сам не каже( и винаги го казваше) :"Айде сега в стола на Мите".  Стояли сме и сме се гушкали, говорили сме си за други неща кърмила съм го и той след 1-2 минутки решава сам, че иска в стола. Отдавна вече се вози там без да претендира и знае, че когато сме с кола, неговото място е отзад в стола.

# 666
  • Pierrefonds, CA
Хайде и от мен честитооооо!  Grinning Ели, много здраве, любов и красиви моменти ти желая!

Мерси Скреч ! Наздраве, макар и само сокче за теб  Wink preggo

# 667
Ели, от мен също голямо честито! И весело прекарване на празника!   bouquet

# 668
Ели ЧРД и то мен,макар и на патерица!  bouquet

# 669
  • София
Eли, ЧРД на патерици!

Днес баща ми има рожден ден, а също и тризнаците на кумците ни - одеве се прибрахме от празненството - Стефчо се представи много добре, за разлика от кака си  Crazy Сега дребоса спи, а кака му хаби енергия на двора.
Аз още не съм решила какво да взема на лелките от яслата, но Стефан ще го прехвърлят чак като навърши 3 години, та имам време да реша.
Днес поръчах букета на каката за 15 септември  Simple Smile Другата седмица съм отпуска, че още маса неща не сме накупили за ученичката. Стефчо мина на заден план и само наднича по торбите на кака си да търси подарък и за него. После ще наваксвам.
Аз все още се боря с неговото неискане да ака - луда работа - пие всеки ден дуфалак, яде само разхлабващи храни, вкл. и активия и не и не - само със свещичка ака. А ме е страх да го оставя повече от 2 дни, че да не му излезе пак червото...въртим се в кръг и незнам на къде да поема. Някой ако знае нещо разхлабващо, подходящо за деца да сподели моля  Hug

За плашенето - ние имаме книжката с дядо Торбалан - на Таня и е много любима приказка и Стефан е запознат с "дядото" та ако аз не го плаша, то лудата му кака със сигурност го стряска от време на време с него, като не и угажда Crazy

Отивам да пийна едно кафенце на двора преди да е станал Стеф, че после няма да ме остави.
Поздрави и целувки   bouquet

# 670
Жу не  му давай да закусва Стефчо. Само плодове пюре приготвено от теб,за предпочитане ябълково,водичка и така редувай,ако може да обяд. Дуфалака раздува чревното съдържимо и може да предизивка обратен ефект.

# 671
  • Pierrefonds, CA
Мерси мили4ки:) !

Жу, давай му на гладно сутрин киви, след кивито топла вода. Вода от варени сушени сини сливи..Дано се оправи бързо Стеф.

# 672
  • София
Жу, знам само обичайните - овесени ядки, сливи, круши, топла вода сутрин на гладно, редовно(по няколко пъти на ден) масаж по посока на часовниковата стрелка на корема, Био Гая( или някакви други пробиотици), акане клекнало(не седнало в гърне и на тоалетната, а клекнало, като зад храстите  Mr. Green ). Абе... що не пробва с кафе и цигари  Mr. Green Шегувам се аз, но сигурно ти/ви е много тежко  Confused Желая ви бързо възстановяване  Hug , че това може големи пакости да направи на детето.

Вие ме питахте как са минали следващите дни на Митко в 'тренировъчно-детската градина', но вчера и днес го гледа Коце. Добре го е забавлявал  Whistling Единия ден го качил на всички екстри в Южен парк, а днес го пуснал в детския кът в МОЛа, та даже да го наблюдава не му се налагало  Grinning Ще му се види скучно на Митко после с мен.

# 673
Таш, така е - тормозят ме до последно... Даже днес бях на работа  Crossing Arms
Катюше, напълно съм съгласна с Бояна - аз лично съм много негативно настроена за този вид плашения. Майка ми се опитваше да ги прилага на Моника и си отнесе критиките по този въпрос от мъжа ми (че от него повече хваща декир...). Иначе столчето в колата хич не го тачи, когато съм до нея на задната седалка. Ако, обаче пътува сама с баща си - няма проблем - знае, че няма разминаване и си стои вързана там...  Naughty

Забелязвам, че много й харесва той да я гледа - три дни подред бях на работа и той се грижеше за нея, но тя още на втория ден сутринта ми казва - "мамо, отивай на работа, искам тати да стои в къщи..." Хм, ще я видим тази работа - малко ревнувам  newsm78

Снощи мъжа ми беше на моминско парти (като фотограф де...)  Joy Било му много странно... След няколко питиета на мацките им се приискало вместо фотограф да си имат стриптизьор  Mr. Green Щурава работа - ще им дам един стриптизьор аз  #2gunfire

Оставям ви, че "стриптизьорчето" иска да го чеша по гърба  #Cussing out (най-омразното ми нещо, ама от време на време му доставям това удоволствие)

# 674
Ели,Чести Рожден Ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт