Лятото със слънце ни привлича,а НОЕМВРИЙЧЕ към морето тича

• 28 847
  • 765
  •   1
Отговори
# 75

Не си ме виждала по гащи, затова ти е толкова смешно  smile3502
Не случайно липсват снимки от плажа във Фейсбук  smile3534

# 76
Катюшка, обади ми се моля те  Praynig

# 77
  • София
Роси, като сте в София вече, ще може ли да се насладим на някоя сончена торта групово?
За неделя мен ме няма. Ще бъда на почивко-работа. Добре ще ми е, не ме мислете. Ако не вали, ще се върна с тен  Sunglasses

# 78
Майчета, да сте чували нещо за : Европейска програма за подпомагане на индивидуалния туризъм "Моята Европа без граници" Rolling Eyes

Получила съм "гарантирано 3-дневно разпределение, което вече е платено настанение за двама , за реализиране в произволен хотел, вземащ участие в програмата"

Някой, нещо..?

Скреч, засега нищо няма да кажа, щото после само много приказки остават  Mr. Green Но имам желание, да, огромно при това  Heart Eyes

# 79
  • София
 Hug

Честит празник на Павката (с голямо закъснение  Blush)   bouquet

Роси, честито за организацията  Peace Д-р Емилова не е лоша идея или поне съм чувала добри отзиви за програмите й.

Цеце, браво на Васето, геройче е тя  Peace Кари я е шубе от зъболекари, въпреки че една от най-добрите ми приятелки е такава  Wink С цел да не ходи никога на зъболекар, всяка вечер си мие зъбите много усърдно поне по 2 пъти  Laughing

Гале, честито уютно местенце   bouquet

Лилчо, и аз за Оазис в Лозенец си помислих  Blush Много е прекрасно там, ама е бая скъпично, та ще го пропуснем това лято.

Ние се обзаведохме с гараж днес, а също така си капарирахме и къща  dance Голямото изваждане започна  Mr. Green Ще се похваля със снимков материал като влезем във владение  Flutter

Хубав ден!   bouquet

# 80
Роска, само телеграфно -   една комшийска майка е получила подобно нещо и е проучила - всичко е точно. Peace Избирай хотел и заминавайте. Wink

# 81
  • София
Креми, от сърце ви желая мир в новия дом! Надявам се един ден и ние да можем да се похвалим с къщичка  Praynig

# 82
Креми, да ви са честити новите придобивки  Hug Със здраве да си ги ползвате  Heart Eyes

Скреч, пожелавам ви го от все сърце  Hug
Между другото това мащабиране на страницата ми върши работа само временно, до следващото отваряне  Rolling Eyes

Мерси, Деска  Hug

Катенце, влизай в крачка, душо  Hug

Абе, майчета, помня че се канех да ви споделя, обаче не помня дали го направих  Mr. Green Преди около месец, нали съобщиха, че край Одрин са засекли НЛО, което се е наблюдавало и от нашата граница. След време разбрах, че и аз съм видяла светлината му  Crazy Не ме мислете за луда  Crazy Беше към 21.00ч. Бяхме спрели пред една скара и спорехме със Сашо кой е по-чист, апропо кой ще слезне да купи пържолки  Mr. Green В крайна сметка, слезнах аз. В момента, в който минавах пред колата, ме подблещи страшно силна неонова светлина, която озари цялото небе, мина през фаровете на колата и изчезна  Shocked Всичко това за части от секундата. В първият момент се стъписах, защото направо бях ослепена, но в следващия реших, че Сашо се шегува с мен, като ми е примигнал с фаровете. След като го погледнах със закачлива усмивка, за да му се скарам дружелюбно, видях очудения му поглед, след което ме пита, какво е било това . Всъщност двигателят на автомобила беше изключен, съответно и фаровете  Crazy Няколко дни след това, сестра ми на шега сподели, че с нейна дружка също са видели силната светлина в същия час, а на другия ден е разбрала за НЛО-то край Одрин  Rolling Eyes
Такива ми ти работи...

Заваля, прибрах дрехите, намокрих се цялата и дъжда спря  Crazy

# 83
  • София
Момичета, благодаря от името на Павката Simple Smile  Hug  Душичката получи един бионикъл и голям гормит...който, като го стиснеш за краката и щипе  Laughing  Сладурчето на мама. Не сме празнували, но нямаше как. Важното е, че той беше ужасно щастлив Simple Smile Даже мама му изтанцува танца на Червената шапчица и много се впечатли Laughing

Таш, за съжаление настроението е от много лоши случки покрай мен, но аз вече вярвам, че всички тези периоди имат край и го чакам  Simple Smile

Поздрави на всички!

# 84
Честито със закъснение на Павчо! Дианче важното е,че си зарадвала детето Hug
Роси ама направо ме развесели с това НЛО,къде те намери Joy
Креми честита къщичка!

Момичета благодаря за стиснатите палци! Hug Бях на контролен преглед в раковата болница,където ме оперираха. Резултата ми е малигнен меланом,което е страшничко,но пък казаха,че съм го хванала съвсем навреме и засега поне,освен имунотерапия и ежемесечни прегледи няма да има друго. Надявам се и по-нататък при прегледите да е наред всичко.Общо взето голям стрес изживях за два месеца,но сега съм малко по-спокойна,обещвам да се вклювам с по- ведри постове!

# 85
Привет,

Сладурче, забравих да пиша, но съм стиснала палци от вчера fingerscrossed. Чакаме те да пишеш.
Креми, да са ви честити новите придобивки Hug.
Цеце, браво на малката героиня и най-вече радвам се, че няма някакви сериозни поражения Grinning. Учудвам се много, че е оставила да и бъркат в устата. Васко не даде на педиатърката да го измери дори за документите за детската. А много настоява да ходим на преглед, когато водя Деян за ушите, но ако му кажа, че трябва него да прегледат абсурд. Иначе идва с мен на зъболекар, стоически издържа на столчето един час мълчаливо и аз като сляза питам дали иска и неговите зъбки да прегледат-категоричен е че не иска ooooh!.
Роси, айде сега претенции за обзавеждането в квартирата, за толкова кратко време ще издържиш Laughing Hug. Важното е че нещата се нареждат Hug. ЗА НЛО-то аз даже май не бях чула, поне не си спомням на първо четене Embarassed. Незнам от кога не съм включвала ТВ ooooh!.

Друго не се сещам, много съм гроги, ама много и психически и физически,  двете зверчета ще ме довършат  Tired. Броя часовете до почивката, макар че както ме попита и мъжа ми :"Смяташ ли, че ще си починеш с тези двамата?"  Crazy Ами смятам, имам ли друг избор Crazy.

Айде целувки Heart Eyes

П.П. А Сладурче включила си се Simple Smile. Радвам се, че си по-спокойна и че се е оказало малкото зло Hug

# 86
  • София
Катюшка, обади ми се моля те  Praynig

Е навреме те видях  ooooh!....

# 87
Happy july Morning!

Цеце как посрещна любимата си лятна сутрин Wink

# 88
  • София
Ами, Сладурче, как да я посрещна, пътувайки за работа  Whistling Радвам се, че нещата при теб са оптимистични, вземи си въздух сега и малко по-лежерно го давай  Hug

Днес слещнах Лилчо с двете хлапета, Васко толкова е пораснал и си е запазил излъчването от по-бебешкия период, а Деян е страшно сладко бебе  Heart Eyes И се убедих и на живо, че много си приличат с батко си. А Лилка все е дно не е раждала два пъти за две години, в прекрасна форма е   Wink Пък аз бях като някой изпаднал германец.

Креми, честито! Завиждам  Blush Чакат ви прекрасни моменти в новия дом, убедена съм!

Арабела къде се изгуби? newsm78

Лека вечер!

# 89
Креми, честито и от мен  Hug Само нови коли да паркирате в гаража  Peace Да купите успешно къщата, да я напълните с деца  Wink и само положителни емоции   bouquet

Сладурка, радвам се за добрите новини  Hug

Лили, стегна ли багажа?  Grinning

Роси, да се обадиш като се преселите насам  Whistling

Таш, при този наплив за пица, да вземем да запазим места, че  толкова много хора къде ще ни поберат  Joy

Хайде, избутваите последния работен ден и идва почивчицааа  Party

Цеце, имаш ли сватба?

Общи условия

Активация на акаунт