Не си ме виждала по гащи, затова ти е толкова смешно

Не случайно липсват снимки от плажа във Фейсбук

) 
Д-р Емилова не е лоша идея или поне съм чувала добри отзиви за програмите й.
Кари я е шубе от зъболекари, въпреки че една от най-добрите ми приятелки е такава
С цел да не ходи никога на зъболекар, всяка вечер си мие зъбите много усърдно поне по 2 пъти 
Много е прекрасно там, ама е бая скъпично, та ще го пропуснем това лято.
Голямото изваждане започна 
Със здраве да си ги ползвате 

Не ме мислете за луда
Беше към 21.00ч. Бяхме спрели пред една скара и спорехме със Сашо кой е по-чист, апропо кой ще слезне да купи пържолки
Няколко дни след това, сестра ми на шега сподели, че с нейна дружка също са видели силната светлина в същия час, а на другия ден е разбрала за НЛО-то край Одрин
Душичката получи един бионикъл и голям гормит...който, като го стиснеш за краката и щипе
Даже мама му изтанцува танца на Червената шапчица и много се впечатли

Бях на контролен преглед в раковата болница,където ме оперираха. Резултата ми е малигнен меланом,което е страшничко,но пък казаха,че съм го хванала съвсем навреме и засега поне,освен имунотерапия и ежемесечни прегледи няма да има друго. Надявам се и по-нататък при прегледите да е наред всичко.Общо взето голям стрес изживях за два месеца,но сега съм малко по-спокойна,обещвам да се вклювам с по- ведри постове!
. Чакаме те да пишеш.
.
. Учудвам се много, че е оставила да и бъркат в устата. Васко не даде на педиатърката да го измери дори за документите за детската. А много настоява да ходим на преглед, когато водя Деян за ушите, но ако му кажа, че трябва него да прегледат абсурд. Иначе идва с мен на зъболекар, стоически издържа на столчето един час мълчаливо и аз като сляза питам дали иска и неговите зъбки да прегледат-категоричен е че не иска
.
. Важното е че нещата се нареждат
. ЗА НЛО-то аз даже май не бях чула, поне не си спомням на първо четене
.
. Броя часовете до почивката, макар че както ме попита и мъжа ми :"Смяташ ли, че ще си починеш с тези двамата?"
Ами смятам, имам ли друг избор
.
. Радвам се, че си по-спокойна и че се е оказало малкото зло
Радвам се, че нещата при теб са оптимистични, вземи си въздух сега и малко по-лежерно го давай 
И се убедих и на живо, че много си приличат с батко си. А Лилка все е дно не е раждала два пъти за две години, в прекрасна форма е
Пък аз бях като някой изпаднал германец.
Чакат ви прекрасни моменти в новия дом, убедена съм!
Само нови коли да паркирате в гаража
Да купите успешно къщата, да я напълните с деца
и само положителни емоции