Еличке, и ние с Галакси шъ додим, да не изядеш всичката пица
.Креми, честито и от мен

Сладурче, с тоз изглед морски, направо ми мсе приходи на моренцето.

Мойто чааве не ме ще
, какви са тез истории направо не знам. Иска все при баба си и дядо си да ходи. Днес не ги пусна докато не я взеха с тях ( ходиха по задачи ), после цялла вечер се пазарила, че само ще сезе долул при нас да се изкъпе и пак се качва при тях за да спи, утре щяла да дойде да си приготви багажа и щяла да ходи на Белица ( вилата им )...направо
. То хората са си го казали - който, каквото сам си го направи , друг не може да му го направи... 
В събота Ники ще ме води на по кафе и топъл селски хляб в манастирище
- на проекто виллата ни В неделя съм ваша

ПС Имаме бебе риба, отделих й майката родилка, та тая нощ чакаме още бебета
Тая година рано взе да ми натежава, направо ми иде да захвърля всичко вече. В неделя няма, обаче аз тогава реанимирам и се гледаме с детето. А и вие с тоя Дон Домат съвсем ще ме откажете от пицата
Ако все пак е хубаво времето и решим да поизлезем, сигурно ще отидем семейно на разходка и после в някоя драгалевска кръчма ще хапнем. 
И при нас е имало такива дни 

решихме да бягаме на юг.къде все още незнаем.На всичкото отгоре оня енетеровирус и стафилококова инфекция са пламнали там,май и навсякъде де.....
ама вземи и Сашо и децата
Сутрин като се събуди започва с уговорките - няма одим децата. Почна ли да го увещавам да влиза в легена да мием дупе, започва да ме гони - вика ми - той там и марш! Таш мина ли ви периода с марш-а?
. Сега се притеснявам, че ще дръпне назад с памперса. Добре че ходенето на ясла му е само тази седмица. Следващите 10 дни ще пере баирите по голо дупе. 
шегувам се....
ОООооо, трая си аз, после ще искат и другите, има да правиш кекс от тъмни зори - до късен мрак
... Кексът беше върхът
Ама щом не ми се обадиха досега, няма да е
. Таш, вие към Варна ли ще ходите, все някой споменава, пък забравям да те питам?