Лятото със слънце ни привлича,а НОЕМВРИЙЧЕ към морето тича

• 28 851
  • 765
  •   1
Отговори
# 90
  • София
То срамота вече тва мойто, ма да се разпиша и аз.

Еличке, и ние с Галакси шъ додим, да не изядеш всичката пица  Naughty.

Креми, честито и от мен  yes

Сладурче, с тоз изглед морски, направо ми мсе приходи на моренцето. Flutter

Мойто чааве не ме ще  Tired, какви са тез истории направо не знам. Иска все при баба си и дядо си да ходи. Днес не ги пусна докато не я взеха с тях ( ходиха по задачи ), после цялла вечер се пазарила, че само ще сезе долул при нас да се изкъпе и пак се качва при тях за да спи, утре щяла да дойде да си приготви багажа и щяла да ходи на Белица ( вилата им )...направо  Cry. То хората са си го казали - който, каквото  сам си го направи , друг не може да му го направи...  Tired

В събота  Ники ще ме води на по кафе и топъл селски хляб в манастирище  Party - на проекто виллата ни  Mr. Green.
В неделя съм ваша  Hug

ПС Имаме бебе риба, отделих й майката родилка, та тая нощ чакаме още бебета stork-girl  newsm32  stork-boy

# 91
  • София
Елице, имам. Що е уикенд до октомври все сватби да искаш  ooooh! Тая година рано взе да ми натежава, направо ми иде да захвърля всичко вече. В неделя няма, обаче аз тогава реанимирам и се гледаме с детето. А и вие с тоя Дон Домат съвсем ще ме откажете от пицата  Whistling Ако все пак е хубаво времето и решим да поизлезем, сигурно ще отидем семейно на разходка и после в някоя драгалевска кръчма ще хапнем.

Роси, кога викаш, че идвате в София? Че да се наточа за дини. Още ги помня вашите от миналото лято колко бяха вкусни  Crazy

Васи днес три пъти се напишка в гащите и накрая й се поскарах  Confused Тя пък го взе навътре и после през сълзи ми се извинява и ми се обяснава в любов.  То е ясно, че няма да връщам памперса, обаче не мога да смогна на пране, все едно бебе имам в къщи. И ме притеснява, че правим отстъпление от позициите. Дано бързо да отмине. И почна да прави пазарлъци, че няма да ходи на детска градина, да съм си стояла в къщи и да не ходя на работа.

Нещо окъснях тая вечер. Лека!

# 92
Здравейте  Hug

Цеце, може леко да е настинала Васето, затова да се е напишкала  Peace И при нас е имало такива дни  Peace

Кате, не знам, мила, какво да те посъветвам  Tired Само не насилвай Нинка да бъде с теб, вярвай ми, по-лошо става  Confused Показвай и колко много я бичаш и как това ти тежи, но по-дискретно  Peace Измсли неща, които може би ще привлекат вниманието и, за да проявява сама желание да бъде с теб. Така ще разбере, че и с мама е хубаво  Peace В никакъв случай не я опреквай, че не те обича, защото не е така, просто баба и играе повече по свирката  Wink

Живот и здраве, утре трябва да пътувме към София  Sunglasses
Взе ми се акъла и кръста да сложа всичко в ред  Crazy Мих бани, хладилници, килими,..де що има за миене и триене  Crazy И в София същото ме чака  Crazy Не знам дали ще удържа  Rolling Eyes
По този повод снощи дружките ми спретнаха изпращащо женско събиране  Laughing Малко окъсняхме и днес съвсем съм рухнала  Crazy

Майчета, онзи ден имаше буря при нас. Изключих компютъра от щепсела, но мина гръм през телефонния кабел, т.е интернета  Tired Сега съм без комп и може би ще загубя снимките ни от 1 година насам  Cry Дано все пак се окаже, че имам някакъв късмет  Cry

Целувки  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 09:20 от Rossalinda

# 93
Добро утро Grinning
В първият ден от отпуската ни ще черпя по едно кафенце Party

Заведох децата на градина по тяхно желание,мислех да поспим днес ама.....Но пък много ме радва че искат.

Цеце,още доста гащи ще изпереш споко.Не се отказвай и ела разправяй след седмица как е положението.При нас е имало периоди на напикаване след напълното махане на памперса,това не е страшно.Понякога така им скимва на децата и си проявяват характера Wink

Катюшче,това неискане също е временно и с двете съм го преживяла(то нали баба им ги изгледа).Но каквото и да е винаги си предпочитат мама,вярвай ми Peace

Роси,успешен да ви е сезона и всичко да ви е наред в Софията Hug

На мен на море Ич не ми се ходи,ама заради децата ще идем другата седмица за 5-6 дни.Бяхме се засили към Влас,но като прочетох как ла***та на курорта се изливат в морето и си плуват Sick решихме да бягаме на юг.къде все още незнаем.На всичкото отгоре оня енетеровирус и стафилококова инфекция са пламнали там,май и навсякъде де.....

Кажете вие къде ще почивате.Може да е обсъждано вече и да съм пропуснала,извинете ако е така.

Хайде да се залавям за работа,лек ден на всички Hug

# 94
  • София
Момичета, нали знаете, че си ви обичкам много  Hug Hug Hug .

Роси,Дес, аз никога , ама никога не говоря за свеки пред никого, освен пред вас  Cry . Дори да ми е неприятно не го показвам пред нея, защото съм виждала такива грозни гледки. Снощи едва я свали баща й, искаше да спи горе и се е пазарила ( успешно ) цял ден да я водят събота и неделя на вилата. Та сега сме си самички.

Цеце, и вашата професия е ден година храни, та си трябва настройка. Октомври е доста далеч, трябва си почивка и релакс. Ти не беше ли миналата година ( на края на сезона) доста изтощена. Извинявай за въпроса, но тогава ходи ли по доктори и какво ти предписаха. Въпреки, че всеки случай си е инидв. исках да сравня мненията. Аз ходих при трима -четирима и слушах едни и същи заучени фрази.

Росиииии, веднага да кажеш, в кой район на Дружба сте ( предполлагам, че сте пак там). Утре имаш ли 5 минути?

Отивам да пооправя нещо из нас.
Галенце  Hug

# 95
Да, Кате, пак сме на бул.Универсиада  Peace Точно срещу Цариградски комплекс, в една жълта кооперация, сигурно се сещаш  Hug
Утре ще пътуваме следобед, не знам по кое време точно и съответно нямам идея дали няма да пристигнем вечерта по някое време, тъй че да говорим направо за Неделя, а  Grinning

# 96
  • София
Кат ще си говорим за неделля - в 12.30 ще мина да те взема и отиваме на пица  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 97
Сашо  Sick Sick Sick

Пак ще си говорим  Wink

# 98
  • София
Палко като чат  Blush ама вземи и Сашо и децата  Wink

# 99
  • Варна
Здравейте  Hug

Да взема да се разпиша, че се очертава дълго отсъствие. Там където отивам най-вероятно няма да има нет / освен ако мъжо не го пооблажат от работа/  Wink

Катюш, разбирам те напълно / за отношението на Нини имам в предвид  Wink / Моето дете, от както го водя тази седмица на ясла, ме мрази  Sad Сутрин като се събуди започва с уговорките - няма одим децата. Почна ли да го увещавам да влиза в легена да мием дупе, започва да ме гони - вика ми - той там и марш! Таш мина ли ви периода с марш-а? 
За капак една лелка от яслата във вторник ми вдигна кръвното , що съм го била пуснала предния ден без памперс гащи?? Той се притеснявал, не им казвал че му се пиша и т.н. Те щели да го научат на гърне да ходи /явно имат в предвид под команда да си върши ония работи/ нищо че у нас си ходи без проблем от 2 седмици  #Cussing out . Сега се притеснявам, че ще дръпне назад с памперса. Добре че ходенето на ясла му е само тази седмица. Следващите 10 дни ще пере баирите по голо дупе.  Naughty

Роси, успешен сезон и приятни срещи.  Wink А за снимките, ти не ги ли качваш тук-там? По сайтове имам в предвид. Дано не ги загубиш, за мен това е голяяяяма загуба. По-голяма от това да загубя компа, но не и информацията в него. Wink

Аз също се надявам на една, но ще пиша ако се случи  Grinning  А като се върна от Костенеце се надявам да не съм изтървала Ванилия и Лилчо и ... Таш - забравих вие кога щяхте да идвате насам.  Blush

Дес, в първия ден на отпуската, с каква работа ще се залавяш  Wink Я се отдай на активен мързел, сън и нет  Mr. Green

Приятно хортуване на пицата и да внимавате Drunk
 Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 100
Ей Кате, що не каза че сме се видяли вчера, да ги е яд мацките Simple Smile шегувам се....  Embarassed
Привееет, днес мако по-кротко в офиса.
/засметка напредите 4 дни....  ooooh!
И аз съм н пицата в неделя Катето казала вече.
Приятно на всички запътващи е да почиват вече към морета и други местаа. Хубаво време пожелавам.
Роси - ще се радвам да се видим.
Дес - как се чувстваш, пчоиваш ли?
Цеце - значи няма да те видим на пицата.
Таш/Ели - с вас.... знаете къде и кога, ще си говорим.  Blush Heart Eyes

# 101
  • София
 newsm53 ОООооо, трая си аз, после ще искат и другите, има да правиш кекс от тъмни зори - до късен мрак  smile3533 ... Кексът беше върхът  smile3521

# 102
Кате, ние този път ще сме без деца, за да пооправм квартирата  Peace Мисля, че ще откажа срещата този път  Confused  Все пак ще ни е първи ден, предполагам че ще стоим до по-късничко на борсата  Peace

На вас пожелавам весела раздумка  Hug

Вале,  Tired аз само за снимките се моля  Praynig Ама щом не ми се обадиха досега, няма да е  Cry

# 103
Здравейте,

Цецето ви е казала за случайната ни срещичка, толкова много и се зарадвах Grinning. Жалко само, че не успяхме да видим и Васито Sad. (Цеце, аз ако ставам всяка сутрин в 5 нямаше да съм като изпаднал германец, а щях да ходя като че ли влак ме е газил Mr. Green, прекрасно си изглеждаше Hug).Хубава семейна неделя Hug.

На момичетата с пиците-сладки приказки  HugLaughing
Дес, приятна отпуска и моренце Hug.

Катюшче,това неискане също е временно и с двете съм го преживяла(то нали баба им ги изгледа).Но каквото и да е винаги си предпочитат мама,вярвай ми Peace
Абсолютно съм съгласна-аз съм била същия случай, спяла съм при баба ми и дядо ми (лека им пръст), те са ме изгледали, майка работеше, но всичко минава. Сега ми е първа дружка Heart Eyes.

Тази нощ-сутрин тръгваме към моренцето. Във Варна ще сме след 10-ще се обадя Simple Smile. Вале, дано успеем и с теб да се видим, макар че както се заканваш за дълго отсъствие... Thinking Crossing Arms. Таш, вие към Варна ли ще ходите, все някой споменава, пък забравям да те питам?

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 17:01 от Lilcho

# 104
  • Варна
Лили, на 13,07 се прибираме във Варна. И ние потегляме утре, само че в обратна посока  Wink бягаме от морето. Вие нали първата седмица в Албена щяхте да сте, а втората във Варна? Или аз нещо бъркам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт