Лятото със слънце ни привлича,а НОЕМВРИЙЧЕ към морето тича

• 28 852
  • 765
  •   1
Отговори
# 105
Ехооо, аз нямам търпение да идва неделя да ходим на по пица.

# 106
Здравейте!

Рони намери кога и къде да се разболее ooooh!, ходихме на лекар, но тъй като ми е непознат и му нямам доверие, съм притеснена.
Утре ще сме в Бургас и май ще потърся и там лекар за второ мнение. Креми, можеш ли да препоръчаш някой?

Лилчо, Валенсия, Арабела, Биси, предлагам да се  уговорим за 13 или 14-ти, ако Арабела и Биси са свободни тогава, ще успеем да се съберем всички. Ние сме във Варна от 8-15 юли и после от 18-23 юли.
13 и 14-ти са пресечната ни точка май. Laughing

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 20:02 от Ванилия Канелска

# 107
  • Пловдив
Мили мами, тръгнах по петите на една от вас която надничаше в нашата тема. Явно на нея и липсват преживяванията и от преди две години.
И хоп, без да очаквам се оказах на едно много интересно място!
Аз съм мама на момче от последната реколта Ноемврийчета.

И без да прекалявам с гостоприемството ви, искам да пожелая на всички едно синьо лято, много смях и детски усмивки!

Отивам да направя пореден опит да приспя Тити, макар че той неудържимо повтаря ба-ба-ба и колкото и да му се спи не се сеща, че може да стане когато той реши  Heart Eyes

# 108
Добро утро, къде ли сте?
Мира - снощи те прочетох и ми стопли душата, а" с последната реколкта Ноемврийчета" ме спечели Simple Smile.. хахахах Да сте живи и здрави с малкия Тити - интересно ми е как му е името, че му казвате Тити. Признай коя мама наднича там, може да имаме новина и да имаме нова мама номеврийка чакаща малко 2-ро бебе. Simple Smile а си трае. Simple Smile Шегувам се, разбира се - може да не споменаваш!
 Ванилия - защо да сте болни , какви симптоми имате, че и за 2-ро мнение ще търсиш, не  е нещо маловажно ли? Малко се притесних за вас, дано пишеш и днес.
Кате - еми ще правя кексче, кво ще му е , поне да се съберем и да си се наприказваме Simple Smile Аз така и не можах да те видя от този моя бандит, Катето да ви каже колко не мога 1 дума да й кажа, само ме прекъсва с думите:"Мамо, такай каза нещо...., ///..."  hahaha тръгна ли да обърна внимание на Катето и той ме кара да седна до него и да се занимаваме. Оффф, тюххх..... , да му се.....
Много наврян, много привързан, ужас.....,

# 109
  • Варна
Потегляме и нямам време за повече  Hug

Ванилия аз съм ЗА. Но ние на 13-ти късно следобяд или вечерта най-вероятно ще сме във Варна.
Звъннете или пратете СМС да ми кажете каква е уговорката.

Пожелавам ви слънчеви дни  Wink
 Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 110
  • Пловдив
Galaxy_26, радвам се че съм те стоплих Wink. Аз си създадох страхотни първи впечатления от Вас!
Тити се казва Константин-Кирил  Heart Eyes Можеш да го видиш тук.

# 111
  • София
miraluba Страхотен Константин.  Heart Eyes Да расте здрав и щастлив. Радвам се, че ни навести. Кажи някоя клюка от последната реколта. Растат ли зъби, има ли седнали изправили ли се, такива неща. 

Поздрави на всички хубавици!  bouquet

# 112
  • Пловдив
Бoяна, клюки бог дал - бол!

Първата е че една от мамите е бременна повторно, след тест и бледа втора чертичка.

Зъбите сякаш ся рядкост, а може и на мен така да ми се струва.
Сядащи има много като изключим моето бебе. На кратко, един много прочут лекар в Пловдив при навършени 6 м. на Тити ми каза, че все още не са му се образували ядрата на тазобедрените стави и категорично да забравя за сядането на този етап. Но да не се притеснявам - "Детето ви е здраво", каза той. Обаче в пловдивския ни отбор зачестиха случаите на луксации и тем подобни и аз грабнах детето, (защото за 30 лв. и 30 сек. преглед от въпросния доктор получих толкова инфо, колкото да се шашна че все пак нещо може да не е наред) и го закарах при друг ортопед на 7 навършени месеца, при който прегледа мина по съвсем различен начин. В крайна сметка, ядра са започнали да се образуват и иска да ни види отново след два месеца (пада се при навършени 9 м.). Последният лекар ме посъветва, че когато е готово детето да седне то ще започне да се надига като за коремна преса и не е ужно да го поставям в седнала поза само за мое удобство и спокойство. Истината че това се случва от няколко дни и вече имам смелост да го слагам за мъничко приседнал. В общи линии не бързам, дори имам чувството, че времето лети прекалено бързо и едва ли не родих вчера.
Това което разбрах е че няма норма за някои неща, те се придобиват а не се заучават!

Изправени бебета има много, но има една мисля прекалено амбициозна майка,  която спомена че бебето и се движи стабилно като го държи за една ръка. При не навършени 8 месеца това ми се струва безумно рано, но вие имате опит и можете да се изкажете.

Мисля, че прекалих с поста си. Дано не съм ви досадила.

# 113
miraluba прекрасно момченце! За Тити не се притеснявай,като се почувства готов ще седне стабилно,при всяко детенце е различно. Също така не ми се вярва,че детенце на 8 мес може да ходи,дори и за ръка хванато. Въпреки,че има и много рано проходили,моето момиченце например на 10 мес като се подпираше си ходеше.а на 11 месеца се и пусна сама и направи няколко крачки,на годинката дето се вика тичаше.

Роси лек път и бързо настаняване. Hug
Ванилия какво стана с Рони?

Снощи като да не повярвам поседях 10-ина мин във фейсбука и разглеждах снимки на Галето и Никича-Гале ми той целия на тебе бе! И същите муцки прави даже пу-пу,сладур! И вилата е страхотна,аз направо там бих си живяла. Момичета оставям ви и лека нощ,утре ако не вали плануваме ходене към Хасково до Кенана.

Весе,ако влезеш остави ми на ЛС един тел,може да се чуем,макар,че не вярвам с това гадно време де.

# 114
  • София
miraluba Благодаря за клюките. Grinning Hug И аз мисля, че детето ще седне само, когато е готово. На 8 месеца е много рано за изправяне, но ако е насила и е факт, че мнозина го правят. Ако се изправи само няма как да го буташ наобратно. Wink Много освежаващо е да си припомня тези неща. Идеята да си гостуваме в ноемврийските теми през различните години е страхотна. И честито и бременната мама от вашата тема!  bouquet

Канелска Какво става с вас? В Бургас, за съжаление, не мога да помогна. И аз търсех там педиатър за всеки случай, но Теди /която не е писала от миналото лято/ ми даде телефона на тяхната педиатърка. Не съм я срещала и не знам дали ще ви свърши работа. Ако искаш ще потърся телефона.

# 115
  • София
miraluba , привет. Позволих си да ти разгледам снимките. СТРАХОТНИ сте  Hug. Много мило семейство, а самите снимки са просто убиец  Peace. И според мен е раничко за прохождане. Не са стабилнил още. Всяко нещо с времето си ( или леко по късно  Mr. Green като нас - проходихме на година и три месеца ).  Peace

Момичета, не сте забравили нали 13 ч - ПИЦААААААААААААААААааааа

# 116
Катеее - как ще съм забравила, аз цяла седмица за това си мсиля, едва издържам с младежта у нас. Вчера ходихме до ЗОО-то и то не бяха люлки, влакчета, игри, пясъчници, мрънканици, искам, искам, искма, искам......, просто главата ми с енаду и се изморих, изнервих и идеше ми да ревна и аз вече.....  ooooh!
Та така де, една пица с вас дами ще ми дойде като светото спасение Simple Smile  Mr. Green Joy
Кате - пиша ти в Скайп да се разберем, ама.....
Мира - името е много гръмко и красиво, ще е един сериозен и умен мъж. Не се коси с проблемите - "кога ще седне, проходи и кога ще си държи сам шишето примерно"  Crazy Hug Детето се развива самостоятелно и индивидуално и  няма смисъл да сравняваме едно с друго и т.н.
На мен любимия ми град е Пловдив, родих в Пловдив, а съм от Стара Загора и живея в София "– хаххаха  Hug
Сладурче - ееееее, ще те черпя, до сега не са ми казвали, че целия е на мен. Или ти се е спало много или незнам, ама ми стана много хубаво де, мерси Simple Smile

# 117
  • Пловдив
Мили момичета, контакта ми с вас е толкова полезен. Опитът и съветите ви са безценни за мен!
Чувствам се много уютно при Вас!
Благодаря Ви!  Heart Eyes

# 118
  • София
Галенце, на линия съм.... Лежа си с книжката и кафенцето, релакс...една тишина е в нас. Нинито на вилата, Никито до пазара в Богров и аз лежпром  Party.
ШтИ звънна след малко   phoneuu

Ай, доскиФФ

# 119
Привет, момичета! Grinning

Бояна, Галакси, благодаря!
Miraluba, добре дошла!

Голяма паника съм! Кашлицата на Рони се оправя, но се паникьосах да не стане няхоя пневмония или бронхит. Лекарката му изписа два сиропа, които си противоречат по действие, а тя даже каза да ги смесвам и така да ги даявам- единият предизвикващ кашлица, другият - потискащ /хомеопатичен/ Shocked. Какъв ефект е очаквала да постигне, не знам. В листовките и на двамата сиропа, пише да не се дават с други, особено с такива с обратно действие. Laughing Потискащият сироп не го дадох и вече има подобрение. Поне скоро ще сме във Варна, а там ако се наложи, иима кой да помага с лекари.  Wink

Спирам, че ме викат. Вече сме в пълен семеен състав и програмата ми е още по-натоварена.

Лек ден на всички!

П.П. Валя, в такъв случай, ще говоря с другите момичета за 14-ти, да ви е по-удобно. Ако ли не, тогава 13-ти.

Общи условия

Активация на акаунт