Лятото със слънце ни привлича,а НОЕМВРИЙЧЕ към морето тича

• 28 862
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
Кате - намерихме се, ти си моето съншаЙн Simple Smile  хехех
Мира - ааа от снимките ти разбрах, че сме раждали в една и съща клиника май Simple Smile Както и да е, викам да си останеш тук, защото  ние приветстваме свежи майки от последната реколта Simple Smile хахаххах Много си красива, снимките ти са разкошни, ние тук сме луди фенове на снимки и дълги подробности. Simple Smile Така че......, пиши, на нас ни е много приятно, а и със съветите си може да зарибиш някоя мама да се
залови за нови бебеправенки.
Ванилия - моля! Simple Smile  Peace Хубавото е че си наблюдателна и сега нещата се оправят. Хайде лек ден.

# 121
Привет!
Аз тъкмо влизам да видя дали Ванилия не е писала нещо  Laughing
Среща след 13-14.07 ще е идеална за мен. Ние от утре почваме ремонт (че нали миналото лято се наводнихме  Sick), не знам дали въобще ще имам достъп до интернет (не че сега като имам, пак не съм се загубила  Laughing) Децата ще са при майка, аз също ще съм или там, или заета с тая ремонтна гадост.
Но за седмица се надявам да приключим, така че 14-ти ме устройва засега.
Ванилия, бързо оздравяване! Ако имате нужда от преглед тук, мога да ти дам телефона на една частна педиатърка, която ползвам.

Използвам с включването ми да честитя и тук рождения ден на Биси! Много здраве, щастие и всичко най-добро!   bouquet

Весел и слънчев ден на всички!

# 122
  • Пловдив
Galaxy_26, аз родих в Селена.  Благодаря ти за комплиментите  Heart Eyes

На мен Пловдив също ми харесва, но нещо ми отесня последните години. Отделно преди дни излезе проучване според което е най-мръсния град не в България, а в Европа (дано не греша за мащаба на изследването). И все пак ми е трудно да повярвам, че Сф не е по-мръсна.

# 123
Аз ти казах, били сме в една клиника! Simple Smile Ако имам второ бебе, пак ще пътувам до там.  Hug Hug Hug  bouquet

# 124
Привет!

Miraluba, много си красива! И детенцето е прекрасно. Heart Eyes И май е роден на 15.11. Като моята щерка. Mr. Green Да знаеш - характери до дупка и трудно отказват бибите. Laughing

Да си хапнете пица хуууубаво и да пиете много бири! Mr. Green

Аз вече тръпна за Фрааанс, започвам да редя мислено багажа, отхвърлям обукви и чанти и рокли, ама кажете му на моя мъж, че по Шназ Елизе с дънки не може, бе! Shocked Joy

# 125
  • Хасково
Момичета, привет  bouquet
Влизам на бързо, нямам време, ей - то готвене, чистене, една събота и неделя не стигат Crossing Arms
Първо Биси, Честит рожден ден! Да си здрава, весела, щастлива и много обичана!!!

Сладурче, май те изпуснах Sad. Сигурно вече маате гащи по Кенана Mr. Green. Приятно изкарване! Оставям ти на ЛС тел. за следващия път Wink Hug

Бай!!! Отивам да мия банята Crazy
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 126

Почерпете се за мое здраве!
Благодаря много за пожеланията!

Незнам защо, но ми е доста тъпо днес. От много мислене и умуване, нищо не си организирах за днес. И то защото не можах да измисля как да събера всички който искам да поканя...Сестрата на мъжа ми беше в къщи и си тръгна сутринта, дори не можах да я почерпя...после приготвях сандвичи, салати, купихме за пиене...поканих сестра ми и приятеля и, а те стояха половин час и си тръгнаха Sad Стана ми мн. мъчно...чак се разплаках...  А трябваше да ми е весело днес...

Така...аз съм на линия за среща... 13, 14 когато кажете. Само кажете с децата ли, защото Гого е на ясла и да измисля нещо...

Таш.... абитуриентките свършиха, започнаха булките Laughing Мъка са...ама си заслужава. Важното е да има поръчки, аз работата ще я свърша.

Miraluba, добре дошла при нас.

Чао засега..и отново благодаря!

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 19:26 от Биси

# 127
  • София
Честит рожден ден, Биси  Hug- да си жива и здрава, много щастлива, обичана и усмихната!

Не се натъжавай, някой път не се получват организациите, а пък ти се чувстваш длъжна да ти е весело  Wink.Дано те изненадат приятно мъжете вечерта и да си оправиш настроението.Браво за булките, нищо, че са с претенции, сега им е сезона  newsm47

Добре, че се появи свежо ново мамче, за да раздвижи темичката малко  Laughing
Добре дошла на Miraluba-много сте красиви, a малкият Тити е страхотен сладур  Peace.

Видяхме се днес стандартните муцуни  Heart Eyes Hug, после ще дописвам, че голямо мрънкане е около мен.
Само за Галакси спешно едно невероятно сайтче /аз съм впечатлена от Вихра и нещата и, вижте ги  Peace/
http://razvihreno.com/2010/02/06/thinking-pink/

До по-късно, целувки  lovekiss lovekiss lovekiss

# 128
Биси честит рожден ден! Да си жива и здрава най-вече ти желая,защото това е най-голямото богатство!

Весе , да, бяхме днеска на Кенана,много ви е хубав парка,и до зоото ходихме,макар да не съм очарована.Занемарени са клетките и като изключим лъва и лъвицата,всичко друго може да види във всеки селски двор Joy Joy Joy Само пилета и кози бе Joy

Ивчето да ви кажа вече взе да си кани и другарчета вкъщи и май рахата ми отиде,то не ми стига тя,ами кой знае кой ще ми примъква всеки ден,току-що изпратихме една кака,даже вечеряха у нас Crazy Crazy И няма умора това дете,пътувахме,после по най-голямата жега вървяхме поне 1,5 км пеша,после разходка из всяка клетка на зоото,обратно поне още 1,5 км,тя почти си ходи през цялото време. После обратно път,приказва през цялото време в колатаприбрахме се 1 ч вкъщи,колкото да метна една манджа и пак навън на батути,после пред блока с каките,после и една кака на гости си играха и преди малко ме пита"мамо на какво ще играем?" Shocked Shocked Даже и не загатва,че ще спи...Аз съм капнала,утре пак ще пътувам до Хасково,ама тоя път по друг повод. В тая връзка ще ви помоля още малко да стиснете палци Praynig

Хайе оставям ви,лека ви нощ!

# 129
Мацки хелоУ,
Таш - мерси за линка, ще си првя рози до припадък Simple Smile  Joy
Кате - мерси за компанията вчера, казах ти че чак неудбно ми стана да ме разкарваш с колата си:) Беше ми адски приятно в компанията на дамите вчера, хапнахме, пийнахме мноУ смях.  Mr. Green Joy
По магазинчета малко и после в нас, излезнахме наразходка със семейството и чак в 21,30 си пристигнахме и почти до 23ч см се мотали и не спахме. Скапах се целия уикенд, да ви кажа аз си почивам на работа, а не в нас Simple Smile Вие?

# 130
  • София

Весе , да, бяхме днеска на Кенана,много ви е хубав парка,и до зоото ходихме,макар да не съм очарована.Занемарени са клетките и като изключим лъва и лъвицата,всичко друго може да види във всеки селски двор Joy Joy Joy Само пилета и кози бе Joy
hahaha Абе Сладурче, за който си няма село, и това е някаква екзотика  Joy

На патерица - Честит рожден ден, Биси! Живот и здраве да има, за друго не се кахъри!   Hug  Съжалявам, че си останала разочарована от гостите и ти се е развалило настроението на празника  Confused  Догодина си хвани най-близките хора и ги заведи на една кръчма, да ти е чиста работата. Който дошъл - дошъл, важното е ти да си направиш кефа, а не да пазаруваш и слугуваш цял ден.  Аз все по-рядко се навивам да посрещам хора в къщи по такива поводи  Peace

Ох, в събота пак едни треви и поляни разпъвахме  ooooh!, направо ни се отели волът  Tired На 29-ти ни е последната сватба за юли и после имаме 3 седмици почивка заради Богородичните пости, слава Богу!!! Остава и в отпуск да ме пуснат тогава, че то иначе в друго време няма смисъл и да пускам, като ще съм заета през уикендите...Море че няма да помирисваме е ясно, не че толкова страдам от това де, но поне да откъсна на село с детето, а и ми се ще да отидем по Балкана някъде за една седмица. Абе правя си някакви сметки, ама без кръчмар  Confused

Васенце откакто ви се оплаках, че се напишква много, е без пробив в системата  bowuu Казва си за всичко, чак става досадна на моменти, защото  се престарава и ходи да пуска по 2 капчици през 5 мин., че и ме вика да го видя и да го изпращаме заедно по канала   Laughing Вчера с извинение, без да разбера, се изакала, пуснала го в тоалетната и бърсала ли бърсала с четката  Sick Абе важното е, че влезе в ритъм, дано да е за постоянно тоя път.

Лек ден!

# 131
Привет  Hug
Ние бяхме една седмица на вилата семейно, уж си починах  Embarassed Разминахме се с Валенсия за половин час  Cry ама ако не ни мине котка път, тази събота/неделя може да си видим и да се запознаем и реално. В тоя ред на мисли, Дес ти имаш ли някакви планове за събота/неделя  Wink
Около нас нищо ново.

# 132
  • София
Хора, фръц!
 Бях на Бяло Камене, ако на някой му говори нещо. Много хубаво място с персонал събиран от кол и въже. Сервитьорките се разхождат из масите и разпитват "тия картофки на кой са? Пъстърва вие ли имахте? Извинявай, освен хляба какво друго поръча?" Сервираше се кое кога стане. Изядеш си супата и за десерт получаваш хляб. А гарнитурата на основното ми си я чаках до малко след като изядох основното  #Silly . Ако решите да се наслаждавате на наистина хубавото място, носете си хлебец и сланинка в дисагите.

Имахте ли среща в неделя и къде са снимките?

П.п. и в сметката ни цакаха, но се надявам, че е било чиста грешка, защото бяхме много хора на една маса.

# 133
  • София
 Hug

Моля за съвет, пак  Blush

Днес водих Вико на хирург да му гледа пишката. Подръпна я леко, че дупчицата беше съвсем малка, почти незабележима. Сега трябва да я забелвам по малко всеки ден и до два месеца да е готова. Днес проплака даже при манипулацията, което ме ужаси. Не знам дали ще се справя с тази задача  Rolling Eyes

Това ли е правилния път с пишките?  Thinking newsm78

Цеце, и Кари беше така. Мина през период на напишкване, но после всичко секна и сме нямали инциденти!

МираHug  хубаво е тук, нали  Wink

Целувки на всички   bouquet

# 134
Креми, и на двамата не съм им ги пипала даже. Според по-компетентния по въпроса вкъщи  Wink са им ОК.

Общи условия

Активация на акаунт