Лятото със слънце ни привлича,а НОЕМВРИЙЧЕ към морето тича

• 28 861
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро!

Оправих къщата и сега блея пред компа. Изпратих Момонка на градина, почти няма сополи и се надявам да сме ги изтрепали. За сега.  Simple Smile Скре4, и аз това си мислех - сега тръгват всички, идват от къщите си, би трябвало да са здрави и да отложим тези неща...но на втория ден зад нас вървеше детенце от групата на Мони, което кашляше доста. Но дано всички дечица да изкарват тези неразположения бързо и леко. Hug Иначе днес в градината госпожата ни посрещна пак с усмивка, говори си с всяко детенце, на всяко казва по нещо специално, много е мила и много усмихната.  Heart Eyes Щели да имат и музикален педагог днес, абе ще има купон. Grinning

Роска, и ние тази година изядохме една, единствена свястна диня. Crazy по темата за позитивното препоръчвам Вадим Зеланд " Пространство на варианти". Све е луд по него и сега ми е нагласил 4 книги да чета, защото според него съм много "задръстена " енергийно и мисловно и това щем и донесе много бели. newsm78 Та ще я почвам.

Биси, мале разбойник! Wink Да минава бързо раната. Simple Smile

Гале, дано Ники е влязъл спокоен и се чуства добре.  Simple Smile

Цеци, как е Васи? Simple Smile

Деска, пак по темата за позтивното - никакво очакване на сополи! Naughty Представяш си как няма да имат и така ще бъде. Wink Весело доизкарване на ваканцията. Hug

# 601
Набързо - : Станал сутринта и бързал да тръгва, обувките и кой от къде е Simple Smile Влезнал и се запознал с лелята, която го е посрещнала, мед.сестра го прегледала и с пантофките нагоре по стълбите се качил, леличката имала подход:каза мъжо"казала му да отидат да видят новите коли и камиони и нашия пере нагоре, донесли и храната и той доволен. От неговатата възраст 3-4 деца били, и по-големи , но са били много малко като цяло, което отчитам като добра ситуация, да не се стресира изведнъж с много деца.
Това  сега накратко.

# 602
  • София
Ей ме на пак. Нямам какво да ви кажа. Чета ви с удоволствие и ви се радвам(не ми се ще да бременея с други отчетни. Искам с вас...).

# 603
Ама СИмонска - тук никой не те гони да ходиш в друга отчетна, на мен ми е адски готино и приятно да пишете тук, всички бременилки, старите дружки Ноемврийки.
Ти как си? Вече би трябвало да ти е преминало ловото сутрешно гадене, нали, нали? не ме стряскай ? внимавай! Simple Smile Hug
Катюшчееее - къде си, как си? Целувки  Heart Eyes

# 604
скре4, сЕди си тука и ни напълни главите с бременилски трепети. Grinning Hug на нас си ни е хубаво да четем такива работи. Heart Eyes

Гале, бравос на Никич. Wink

# 605
  • София
Тук съм Галенце. Не ми се пише много, много. Хванала ме е еденната "пролетна " депресия  Rolling Eyes.
Ходих с Нина днес по задачи ( поставени от Ники - занеси това там, вземи еди какво си от не знам къде си........) и после в паркаааа. Хапнахме в едно зеведение за Бг кухня и хоп айде на батута при Катето и Андреа. пращат ви много поздрави и питаше кои бременеят  Wink . Става интерестно...
Таман и тръгнахме и стана тя една драмаааааа, рев, а аз тава похвалих Нина, че пак си седи мирно в столчето.
Прибрахме се по живо, по здраво и сега надявам се ще спим, иначе ще лудна до довечера. После можем да прескочим за обувчици, че както вече ви споменах нищо не ни става. Някакси сме порстналли  Rolling Eyes  Laughing.
Айде цунки  Hug

# 606
  • Хасково
Привет момичета newsm51

В неделя се прибрахме от морето. Изкарахме добре, но си останахме без тен, лошо време случихме Crazy. Но нищо, догодина-пак!
По-късно ще кача снимки Peace

На всички новопостъпили в ДГ пожелавам успешно адаптиране (на майките най-вече Wink) и много щастливи мигове и поводи за гордост! И нормално да боледуват, нали Wink
Стела от 15-ти мисля да я пускам, не е много щастлива, въпреки че ходеше на ясла с удоволствие, бих казала. Сега обаче прави едни уговорки: ама нали няма да съм в бебешката г'адинка, ама с моите госпожи, ама искам и Г-жа Х.?..... едни такива  Crazy Живи и здрави другата седмица ще разказвам Peace

Честито на Роси и Приказливка на патерица!  Embarassed Бъдете здрави и много щастливи!!!!

Честита бременност на Сем, леко бременеене и едно здраво бебче на края!

Друго не знам какво да пиша... Обхванала ме е предсватбена треска (ще омъжваме "кошмийката" както Стела я нарича Joy). Мисля тоалети, прически, подаръци.... мани-мани

Айде целувам ви и до скоро! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 607
На отчет:  госпожата много го похвали днес малкия бандит, слушал, спал, ял и играл. Беше доста впечатлен от всичко, не  е мрънкал, нито киселял. Бяха навън като отидох да го взема. Игареше си и ми беше сладко да го наблюдавам за минута/докато ми беше в гръб/ как се е адаптирал сред по-големите деца и връстниците си. Играеха на пясъка и седяха до госпожите си. Изпратиха ни и аз по пътя до нас го разпитвах как, защо, къде и кога т.н, Simple Smile Голямо вълнение, голямо нещо ми беше цял ден, свито ми беше нещо сърцето, защото незнаех точно как би реагирал при подобно ново място, нови лели, деца и местополовение, доста чувствителен и емоционален, но за сега мисля че е доста добре.

# 608
Поздравления за всички дечица на градина! Браво на Никича,Момонката за адаптацията! И на Гого  и Хриси на Биси(ей като рима Crazy) Васито да приключва сополите и утре на градина и тя Hug Дано не съм изпуснала някой Praynig

Ивчето от другата седмица,тая седмица ще купуваме дрешки и обувки/маратонки. Ох,като стана дума за обувки и маратонки и ми призлява,нищо свястно няма тука ooooh! като изключим Пума,Адидас и подобни магазини,но 70 лв няма да дам за два месеца #Cussing out(то не са ми е по джоба де).
Кате моите съболезнования,макар и със закъснение Flowers Rose  Flowers Rose
Оставям ви,макар да исках  да пиша още,но съм изстискана,вчера днеска,в събота също ще съм на работа...изгледжа ме очаква дълга седмица,лека нощ Hug

# 609
Здравейте милички,

Пуснахме днес изследванията за градина, мина криво ляво безпроблемно, с малко рев успяхме Laughing. Мъжът ми трябваше де е в отпуска тази седмица, но замина в командировка и другата ще си е вкъщи, та ще имам помощ за воденето на градина поне в първите дни Whistling.

За поскварването ми на Васко тези дни, нали ви се оплаквах-аз съм почти безкомпромисна за спазването на правилата и той го знае, не са много, но са задължителни Mr. Green. Проблемът беше, че като не мога да го разсея и се стигне до голям рев, вместо да го оставя да си се нареве, напоследък все ни се случваше в някой магазин и става голяма лудница и уж не ми пука от хората, ама ей на някой път ми пука Crazy, а и покрай малкия не мога да го чакам до безкрай, та си го овиквах, затова се чувствах гузна. Но тези дни сме си много милички Heart Eyes и за пореден път се убедих, че както се държа с него, така ми отвръща и той.

Много се радвам, че дечицата се адаптират толкова бързо-браво и на Ники Grinning.
Биси, опасен е Гого Laughing. И моите май ще са така-много различни като характер.
Роска, страхотен подарък от Сашо Grinning. Ние още си ядем дини, а децата (и двамата) ги обожават Simple Smile. А и друго да не забравя-мерси, че ме светна за кодовете от редута. Аз знаех де, ама не ми се занимаваше, а сега надъхана от теб, дори направих вече една поръчка. Много съм доволна Grinning.
Весе, важното е, че сте си починали, то на морето атмосферата си е друга просто, откъсваш се от всичко Simple Smile.
Цеце, как е Васи? Дано се оправи бързичко, ох май няма как да се разминем с тези неща Cry. А аз както съм гола вода с лекарствата, ще има да ви рева и питам тук:crazy:.

Целувки Heart Eyes

# 610
  • София
Но тези дни сме си много милички Heart Eyes и за пореден път се убедих, че както се държа с него, така ми отвръща и той.
От кога се опитвам да уверя Коце в това  Laughing . Казвам му, че родителството е взаимна връзка и колкото повече даваш, толкова повече получаваш. Но на него му се ще да пропуснем полагането на усилия за тренинг на нервите и обучение в добра комуникация с децата, защото е трудно. Мисли си, че родителите, които са по-хард с децата нямат проблеми. А реално както и да си гледаме децата, все ще има неудобства, съобразяване, трудни моменти...

# 611
  • София
Съвсем набързо се разписвам, да ви кажа какво е при нас положението.

Васи в понеделник се събуди в учудващо добро състояние, нямаше течове от нослето. Отдавам го на ударната доза стимуланти, с които я наблъсках  Mr. Green Днес баба й я води на градина, понеже аз бях сутрешна. Ами плакала е  Confused Успели са да я забаламосат де, като ходих да я взема госпожата ми каза, че е била спокойна, но си личало, че много тъгува. Като я сложили в креватчето, само простенвала от време на време "мама" и й течали сълзички  Cry Въобще не е пускала мечето, като отидох го беше увила в хавлийката си като бебе и така се катереше по пързалката  Confused И тази вечер, естествено, ми каза, че утре няма да ходи на градина. Направо не знам какво ще правя, ако се запъне, не искам да става насила тая работа. Иначе е била много кротка и послушна, хапнала си, но е много, много тъжна.

Боря се тук с едни снимки, утре повече. Спокойна нощ!

# 612
Привет,
четох и уж нямаше да пиша, че много ми се спи... До сега си поработвах нещо изостанало от офиса. Днес трябваше с Моника да се гледаме в къщи, но пък ми се обадиха спешно да съм ходела и така - двете с дребната си откарахме 4 часа в офиса... Другото го взех за в къщи. Уф, вече ми тежи тумбака и хич не ми се работи - следобед си е направо време за един хубав сън, ама... още малко Simple Smile
Цеце, като четох за Васето и направо сърцето ми се къса... То и хормоните ме бият, та нищо чудно да си порева порядъчно. Онзи ден бяхме на рожден ден и детето нещо се разплака, а майка му се въртеше около гостите. То милото плаче ли плаче, и накрая и аз заплаках и го гушнах, а всички ме гледаха доста странно... щурава работа  Rolling Eyes

Моника от една седмица се проявява като грижовна кака - като пие вода и след това с чашата се опитва да ми полее корема - както казва тя - "бебето е жадно, да му дадем водичка"  ooooh!

Скреч, Лилчо - съгласна съм с вас. Аз попринцип съм голям нервак, но когато става дума за детето - търпението ми е почти неизчерпаемо. Сто пъти ще обясня и покажа преди да шляпна дупарата. Зависи и от ситуацията, но определено крясъците и прекалената строгост не са ми угодни...

Роси, браво за хубавите подаръци... Ние тази година си купувахме дини и само веднъж беше кофти - на нашия пазар имаше хора от Хасковския район - мноооого вкусни и червени динки.  Wink

Айде, лека нощ от мен

# 613
Добро утро!
И аз си поревах тази сутрин, защото заведох Дара за последен път на ясла. От утре сме на градинка. Страх ме е от тази промяна и се опитвам да не го показвам. Първите дни само аз ще я обгрижвам, че влезнахме от днес в рекламна кампания и сега чак към ноември ще се видим с тати по-за дълго  Rolling Eyes. Вчера като я записвах директорката ми каза да я взимаме на обяд първите една-две седмици. Много ми се вижда това. Мисля само първите два дена, пък после ще видим ... Нали и аз съм хора - искам да си почина малко вкъщи и да подготвя за бебето  Heart Eyes. Така като гледам другите ни дечица от темата направо на цял ден тръгнаха.
Цеце,и на мен ми се доплака като четох за Васенцето  Cry. Опитай се да ни си го слагаш толкова на сърце, защото оттук нататък това ни чака. Вчера директорката на нашата градина ми обясняваше, че им е трудно, докато не си харесат нещо или някого, заради което да им се ходи на градина. Каза също,че е била свидетел на доста странни избори, но не даде конкретен пример.
Лилчо, и на мен така ми се иска малкото бебе да излезе с различен характер от кака си. Има някаква надежда като се има предвид, че поне зодията му няма да е скорпион. Не че не си обичам Дара, но е с толкова труден характер, че понякога се чувствам безсилна пред нея. Има моменти, в които нищо не помага - нито с добро, нито с крясъци. И като е имало ден, в който сме били заедно цял ден, на вечерта тумбакът ми е направо на топка от това, че цял ден съм го стягала. Горкото бебче, как ли се плаши каква лоша майка му се  е паднала. Редовно я пошляпвам по дупето и само тогава като че ли осъзнава моето надмощие и се подчинява. Знам, че не е това правилният подход, но  Embarassed
Айде, че много се разписах. Хубав ден!

# 614
  • София
Здравейте, милички  Hug

Пак нямам време, а имам да се изказвам много  newsm47 и по много въпроси  newsm47.
Това по-късно.

Сега влизам само да ви подсетя да не се разсейвате и да мислите спешно какво е подходящо за подарък на лелките в яслата сега като ни отписват?И нали знаете, хем да не е много скъпо, хем да не е само отбиване на номер  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт