какво става с майчинството ?

• 7 762
  • 64
  •   1
Отговори
# 60
rika, незнам какъв ти е проблема, обаче ако им беше писала е-майл, досега щяха да ти отговорят.

# 61
верно ли? не съм се сетила. т.е. сетих се но мислех че щом телефона си не вдигат, какво остава за мейл.
проблема ми е че още не съм си взела майчинството за май, юни, юли. вярно че се оказа че болничния е объркан, но болничния е подаден на 10 май, а те на 1 юли се сетиха да оповестят че е сбъркан  #Cussing out исках да проверя и дали счетоводителя е подал декларация... както и да е, ще пробвам на мейла, мерси!

# 62
rika на всеки е-майл, от НОИ отговарят в рамките на една седмица.
Знам че с малко дете е трудно, но те съветвам при първа възможност да си извадиш ПИК-код и така ще можеш във всеки едни момент да си следиш как и кога ти се подават нещата в НОИ и кога работодателя ти подава данните по декларация 1.

# 63
  • Mediterraneo
... не съм си взела майчинството за май, юни, юли...

Е, за юли още никой не го е взел, гаранция.

# 64
  • София
верно ли? не съм се сетила. т.е. сетих се но мислех че щом телефона си не вдигат, какво остава за мейл.
проблема ми е че още не съм си взела майчинството за май, юни, юли. вярно че се оказа че болничния е объркан, но болничния е подаден на 10 май, а те на 1 юли се сетиха да оповестят че е сбъркан  #Cussing out исках да проверя и дали счетоводителя е подал декларация... както и да е, ще пробвам на мейла, мерси!
А дали е върнат при тях поправен болничния вече? Плащанията им вървят поредни - ако един документ не ти е наред спират всичко докато не го оправиш. После трябва осигуровките на фирмата ти да са внесени за дадения месец.
Говоря от опит - няколко месеца ме мотаха с болничните и 2 пъти ме пращаха на ТЕЛК от НОИ. Mr. Green
Отиди в централата им на Стамболийски и си извади ПИК код - безплатно е и става за 2 минути, аз така разбрах че всичко ми е обжалвано. Откакто си оправих нещата нямам ден забавяне от тях.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт