SUPERNATURAL - Are You Waiting?

• 54 333
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
"Ето и някои важни новини около сезон 6: Както казват, в SPN, никой не умира ИСТИНСКИ И ЗАВИНАГИ, нали така? Е, в този смисъл, последните спойлери потвърждават че....
ЕЛЪН, ДЖО И ДОБРИЯТ СТАР ТРИКСТЪР/ГАБРИЕЛ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ!!!
Въпреки че няма да се окажат магически съживени изведнъж *сълзичка*. Не, епичното им завръщане няма да е нищо повече от поява на духове.
Но... почакайте! Не съм приключила! Попаднаха ми и някои сочни новини за Чък и Кроули. МНОГО сочни новини, бих казала.
Колко от вас са фенове на Чък? Предполагам, че повечето сте и това не е изненадващо. Ами, добра идея е да се въоръжим с фенерчета и да тръгнем да го търсим, защото... той със сигурност ще ЛИПСВА в сезон 6. Просто... го няма. "За колко време?" , бихте попитали? Нямам идея, да се надяваме, че ще излезне допълнителна информация.
А колкото до Кроули, дали той е от добрите, или от лошите? Не можете да решите? Ами, поне според последните новинки, той МОЖЕ да се окаже, че е новият лош персонаж в епизодите!!! Давам ви няколко секунди, за да обмислите току-що казаното... И как сте сега? Какво ви минава през ума? Искрено се надявам това да е само един Зъл, ЗЪЛ слух, измислен от сценаристите, за да пробват реакцията на феновете. А как бихме реагирали ние? Шокирани? Притеснени? Вярваме или не вярваме?
Е, нека всички ние точно като Сам да споделим един "момент на загриженост и споделяне" - Какво мислите за всичко това?"
Превод: Дейна (pleeezzz don't  boo )

# 286
Dana,
eто и на теб малко пласебо. Бързо да се оправяш  Hug !

# 287
Импала,
Пенкилерът, който си предложила, свършва идеална работа.... мммм Simple Smile Thanks! Heart

# 288
Здравейте, момичета!
Аз съвсем изчезнах, но сега всички сме си у дома и добирането до компа е изключително трудно. Брагодаря за готините клипчета   bouquet и специално на Дейна за спойлерите    bouquet Hug
Аз пък ще ви развеселя с един малолетен Дженсън, който си е правил "секси" фотосесия за фенките на Дните на нашия живот  hahaha Само още веднъж ще кажа - слава богу, че това вече е далеееч за него  Mr. Green

Това, смея да кажа, удря в земята даже е фотосесията с каубойската шапка и червилото  Joy Joy Joy

А това е част от Special feature from S5 DVD - http://www.youtube.com/watch?v=h4l2HfSP4MM&feature=player_embedded#!

И за финал един оттегчен Сами

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 16:48 от Злата с метлата

# 289
  • # супернатурална #
Злата, малолетните снимки на Дженсън ме амбицираха да намеря нещо подобно и на Джаред, та да се посмеем и на него. Вместо това, вижте какво открих. Ми какво да кажа-същия си е  Laughing

# 290
Злате,
Много, много, ама много, много ти благодаря за тези снимки! Ще си направя едно колажче с такива тийнейджърски изгледи на Дженсън и ще си го сложа за тапет: като го погледам 1-2 седмици SPN-треската ще ми мине окончателно и безвъзвратно, надявам се Rolling Eyes . За радост на Сами-почитателките, с мъка на сърцето ще призная, че потърсих такива излагации и на Джаред, но тц-нъц – не намерих нито една...

PS. За последно обаче, искам да си плювна първа това, за да не ми го вземе някой – ‘ИСКАМ ДА СЪМ БУТИЛКА’ – ПУ ЗА МЕНЕ, ЗАПЛЮХ СИ, КРАЙ, къща, заключ-заключ с троен ключ, без отмятане... (не помня какви други заплювки имаше – беше отдавна – но ролята на бутилка си е за мен, по всички правила – ПЛЮ! Ох!)

PPS. Изгледах и клипчето, дори спирах, за да прочета написаното по дъските. Браво на целия екип и дано не усетим липсата на Крипки в следващия/те сезон/и.

# 291
Нееее!!!!! Joy Joy Joy Не е истина!

bouquet Злата за последните снимки на Дженсън в ролята на "Баш Агнешко" предлагам да я номинираме и да я наградим за "Адска хрътка на летния сезон по отношение на снимките" !!!
Това трепе всякакви граници на смешни, абсурдни и каквито още ги наречете снимки на наш'то момче!

smile3525 newsm51 newsm20 Злата newsm20 newsm51 smile3525

ПС. Сега само констатирам, довечера ще ги разглеждам пак подробно и ще коментирам! Simple Smile

# 292
Дейна,
относно

Гифчетата и иконките на Лайла са върха - чак най-нахално бих помолила ако е възможно да й ги ползвам в акаунта си в LiveJournal (някои, не съм чак такъв нахалитет, въпреки че отстрани може да изглежда обратното), защото аз такива хубави не мога да си ги направя (естествено с посочване на източника, от който съм ги копнала). Wink

няма проблеми  newsm10 Само ще те помоля, ако е възможно, да дадеш линк към профила ти там, ще ми е много интересно  Sunglasses

Ето и един подарък за всики Мараканки   bouquet

Дийн

# 293
  • # супернатурална #
Импала, то е ясно, че искаш да си бутилка, но няма как да си...две бутилки Laughing Нека аз да съм втората и нека ме изпие до дъно Joy

# 294
Layla, с удоволствие ще пусна линк към акаунта ми в LJ, но там не публикувам нищо - направих си го само за да следя и да мога да ви снабдявам със спойлери... първо там излизат нещата, иначе в моя профил няма нищо - дори не знам как се правят публикации.
http://borovinka83.livejournal.com/

P.S. Май трябва да направим нова рекалкулация на кой-какъв-е във форума - имаме една "Върла хищна ненаситница", която драпа да се преквалифицира в "бутилка" Joy

A ето и една наистина смешна снимка:
(то си пише какво е) Joy

# 295
  • София
 hahaha hahaha hahaha

благодарности за спойлера...добре звучи Wink

# 296
Галинче,
Не става - заплюх си тази роля. Край. Не е нужно да ти обяснявам как може да си предават една и съща бутилка. И по-рано писах за swing and again & again & again... (глей к'ви неща ме караш да пиша Embarassed ...)

Dana,
Сигурно само аз 'драпам да съм бутилка'?!

PS. A! Сега видях подписа на Angel_Dust. Признавам че там бутилките са две, но е само, за да не истерясат почитателките, ако видят момчетата да пият от една и съща. Т.е. това е само за пред хората/камерите, а иначе... пак Embarassed, 'начи-и-и...

PPS. Ти нямаш ли си градина за копаене, латентна ненаситница такава tongue?!

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 21:23 от Impala

# 297
  • # супернатурална #
Не че нещо, ама тука бутилките са ДВЕ, така, че няма как да си я предават, може само да си ги менкат. Виж сега ТИ какви неща ме караш да пиша, за тези дето си ги мисля да не говорим Laughing

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 21:23 от galina76

# 298
  • София
е, начи Галинчето може да поеме ролята на втора бутилка(за пред камерите поне  Crazy)

# 299
Ей 'начи, колко сте лоши ooooh! . Няма милост cry !

Общи условия

Активация на акаунт