SUPERNATURAL - Are You Waiting?

• 54 349
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Поздрав за всички и от мен: Sharam & Dyad 10 - Sugar (Sweet Thing) (Nicka & Alse Remix).
И пак да се изтъкна – цък – 'Very true!' (3.01)

# 271
  • # супернатурална #
Хайде и ние да те "изтъкнем"

Как само те е подпрял, м? Дружно "завид" Laughing

# 272
Дами, къде се губите тези дни? Не ви ли е интересно да бъдете в темата? Или може би сте се отдали на летни ваканции и други забранени удоволствия?
Grinning

# 273
Поздрав с една невероятна комбинация, малко са нещата, които могат да те разтърсят както Металика и Свръхестествено...
http://www.youtube.com/watch?v=re03VSbWPjY&feature=related
galina76, благодаря!!!   bouquet   Страхотно е!!! Замислих се има ли друга песен на Металика, за Дженсън, но, нее, май няма!!! А някой да е виждал клип или поне ми се ще някой върл фен да направи с Hell's Bells ? (ако сте го коментирали, простете)   bouquet

# 274

САм: -Какво? Ваканции? За това ли ви няма по цял ден?

Дийн: - ГореЩо е, нали? Те момичетата за това бягат по цял ден на плажа. Зарязаха ни ......

Сам: - Дииийн, не припадай, най малкото на есен пак Ще са всички на куп ..... Дииийн .....

ceciliya, като чух песента и веднага ми изникнаха картинките в главата. Виж, намери ми занимавка за летните ноЩи. Така и така скоро Ще излизам във ваканция, та докато стане време за пътуването Ще се пробвам да направя едно. Само, че предупреждавам, че Ще е елементарно, снимково .....
Ей такъв филм ми се гледа , ама игнорирайте двете мадами от там (и си ме представете мен  Joy Joy Joy ) ........

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 11:31 от bicho malo

# 275
  • София
bicho malo - от това дето ти се гледа, освен двете мадами, бих игнорирала и заглавието и асоцияциите , които ми носи заради супер, ултра, невероятно тъпият филм Simple Smile)) иначе по останалата част от картинката нямам възражения Simple Smile))

И от мен - здравейте дами Simple Smile аз напоследък не наминавам много...няма аккво да пиша, а се дразня когато гледам снимки....искат ми се нови серии....и си губя времето с разни книги и други сериали Simple Smile

# 276
bicho malo и аз мисля, че тия двете нямат работа край нашите мъже  Thinking

# 277
Здрасти, Angel_Dust.

Добре че са Злата Hug и Dana Heart Eyes , които намират новини и спойлери. Иначе докато чакаме обикновено се отнасяме в ‘онази’ посока. Сега ще се оправдая, че е нормално, лятно отклонение, въпреки че всички сме наясно, че ни държи целогодишно и вече няколко-годишно...

За теб – двойка чакащи/скучаещи Уинчестър, с намек да се включваш по-често (леле че съм нахална Embarassed ).

# 278
Привет, момичета (аз няма да ви питам къде се губите  Whistling )
Днес отново ви поздравявам с едно парче, от последния епизод на 1 сезон Fight The Good Fight - тук фенът е вплел гласовете на всички Уинчестър в музиката и песента, а ето и оригинала на Triumph

Ето и малко иконки  smile3525

# 279
  • София
я, на какво свежичко гифче попаднах Simple Smile

# 280
Здравейте, момичета. Поздравявам ви с това клипче с една от моите любими песни
http://www.youtube.com/watch?v=B5SGNq230js
и с това клипче с друга много хубава песен.
http://www.youtube.com/watch?v=K6zX96frFUI

# 281
Привет, момичета (аз няма да ви питам къде се губите  Whistling )
Днес отново ви поздравявам с едно парче, от последния епизод на 1 сезон Fight The Good Fight - тук фенът е вплел гласовете на всички Уинчестър в музиката и песента, а ето и оригинала на Triumph

Леле, Layla, това парче е много готино! Направо ми минава в графа любими - напоследък не съм гледала нещо наистина много добре направено. И аз като Злата, която май се оплака от някакви здравословни проблеми, нещо не съм в кондиция последните дни и затова почти нямам време да ви пиша, но иначе влизам да видя какво си правите. Simple Smile

Гифчетата и иконките на Лайла са върха - чак най-нахално бих помолила ако е възможно да й ги ползвам в акаунта си в LiveJournal (някои, не съм чак такъв нахалитет, въпреки че отстрани може да изглежда обратното), защото аз такива хубави не мога да си ги направя (естествено с посочване на източника, от който съм ги копнала). Wink

Парчето на Металика, направено като част от сериала е супер!

# 282
  • # супернатурална #

Сам, побързай, Дейна не се чувства добре.

Да помислим, как да я ...оправим.

Не се сещам, ще погледна в медицинския журнал

Ударна доза Дийн и си като нова

# 283
Hug Много мило, че веднага си изпратила "силите за бързо реагиране" в лицето на двамата доктори! Grinning А читателската симка на Дийн винаги помага в случаи като моя Simple Smile

Галинче, кажи сега, моето момиче, да те поизпитам научило ли си си урока? Дийн и Дейна ги изпратихме да четат и ние с теб да не останем по-назад....

(снимката е голяма)

ХАЙДЕ НА СПОЙЛЕРИТЕ - ПРЕСНИ, ПРЕСНИ!!!!
И понеже си знам, че за новия сезон всички ги четете, няма да ги правя в бяло:

"Some BIG season 6 news. They say no one is REEEALLY dead on Supernatural right? Well this latest spoiler confirms just that....
ELLEN, JO AND THE GOOD OL' TRICKSTER/GABRIEL ARE COMING BACK!!!!!!!
Sadly they aren't magically alive tho.*tear* No, they will be making their EPIC comebacks as nothing more than ghosts.
But WAIT!...I'm not done! Got two more juicy tid-bits on Chuck and Crowley. VERY concerning tid-bits I might add.
How many of you are Chuck fans? Mostly everyone hu? No surprise there. Well, we better get our pitch forks and flaming torches because he is reportedly MISSING from season 6. Just....gone. "FOR HOW LONG!?!?!" you ask? No idea. Hopefully we'll get further info on that.
And now onto Crowley. Is he GOOD or BAD? Can't decide? Well, according to the latest buzz he COULD be the new big bad!!! I'll give you a few seconds to let that sink in.............How ya doing? What's going through ur mind? I for one hope this is just an evil, EVIL rumor created by the writers to test out how the fans react. And how do we react? Shocked? Upset? Believe it? Don’t believe it?
So now let’s all be like Sam’s and have a “care and share moment”. What do you feel about all this?

Check it out for yourself- http://www.spoilertv.com/2010/06/supernatural-some-season-six-spoilers.html "

(ако има нужда да помагам с превода, кажете)

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 23:18 от Dana_Scully

# 284
  • # супернатурална #
Господине,  закъсах с английския Rolling EyesЗнам, че сте строг, но справедлив и очаквам заслужено наказание. Бой с пръчка е малко крайно, но коя съм аз, та да Ви казвам как да си вършите работата. Другарчето Дейна, което е залягало над книгите повече от мен ще помага за превода, а ние с Вас може да поразчистим бюрото. Все пак това са ценни книги, не искаме да ги омачкаме, нали? Flutter

Общи условия

Активация на акаунт