SUPERNATURAL - Are You Waiting?

• 54 367
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • # супернатурална #
 hahaha bicho malo , явно с теб сме на една и съща мръснишка вълна Laughing
Ти докато търси костюм на Злата, не видя ли това

В унисон е с вампирската тематика Laughing

# 256
hahaha bicho malo , явно с теб сме на една и съща мръснишка вълна Laughing
Ти докато търси костюм на Злата, не видя ли това

В унисон е с вампирската тематика Laughing

Охххх, Гале недей така ......... То, жегата, сериалите и красивите мъже (и спасители) имат вината .......

# 257
Хе-хе-хе, момичета, какви са тез премени!
Ще ги имам в предвид всичките.

# 258
... Да си споделя и аз - най-накрая и аз сънувах нещо със свръхестествена тематика. За съжаление беше най-най-най тъпия възможен сън и то с Джаред. И даже не Джаред както изглежда сега, ами варианта му от началото на първи сезон. Галчето поне е танцила с Дийн, а аз..........правих сандвичи  hahaha. Аз съм не патка, ами цяло ято патки  ooooh!. Довечера сигурно ще сънувам как продавам вестник на Дженсън  hahaha. Аман от такива "еротични" сънища и аз искам танци  Crossing Arms
'Сандвичи', а?

и току-виж си сънувала и как отпрашвате с Дийн и Импалата по посока на залеза... Simple Smile Успех!
Аааа, не! С Импалата не тръгвам никъде!  Crossing Arms Като я знам каква е - а съм се усмихнала прелъстително на Дийн, а ме е прегазила. Има да ми се белеят после кокалите из американските пущинаци.  Wink
E-e-e, Злате, нИдей така. За теб мога да направя изключение Whistling Outta Joint Twisted Evil .

PS. Dana,
Тц, не е мое творение – аз изобщо нямам такива. Но ще си призная, че – за да мога да се заям Embarassed с милата ми Злата Hug – ДВА ЧАСА търсих във fanpop, за да го пусна с линк, а не да го качвам пак някъде. Ако ти е интересно, прегледай и останалите – има много добри попадения Peace.

PPS. Злата, според мен, си е почти завършена ненаситница. Казват, че първата и най-трудна стъпка е да признаеш истината пред себе си. И аз я чакам...

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 22:37 от Impala

# 259
Ах, пак сте се вихрили днес.
Злата, аз точно в екшън обстановка го сънувах Дийн, нали ви разправях, че спасявахме една приятелка, ама тъкмо да стигнем до интересната част с Дийнчо и да се усамотим някъде и взех, че се събудих. Едва-едва само се бяхме целунали.... язък! Grinning

Вижте на какъв готин татко Джон попаднах:

P.S. Импала,
'Сандвичи'-те ти къртят мивки, лепят фаянс и циклят паркет! :35; Joy Joy Не ми казва;, че си успяла да я намериш готова - направила си я, нали?

- Дийн, ела да видиш какви ги е сънувала Злата за мен. написала го е във форума и вече го има черно на бяло. Няма къде да бяга... рискува да й скъсат мараканския билет.
- Стига, Сами, момичето каза, че е правила сандвичи с теб, а нали знаеш КОЙ от нас си пада по яденето на сандвичи - значи 100 % за мен ги е правила. Я да не ми пипате вярната мажоретка.

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 22:28 от Dana_Scully

# 260
Ееех, Импалка, де да бяха такива сандвичите, щях да се похваля, че и тъпан да бия. Нещо напоследък много сдавам багажа  ooooh!. Надявам се  тази вечер да правя от твоя вид сандвичи  Mr. Green Wink А може и такъв  Mr. Green

Аааа, мараканския билет ще го браня със зъби и нокти, нивгаш няма го дам!  Crossing Arms

# 261
  • # супернатурална #
Злате, ето три филийки, действай Laughing

И тук има доста "хляб"
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs567.snc3/30983_110 … 550_7175103_n.jpg

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 23:03 от galina76

# 262
Охх, вечер не е полезно да се ядат много тестени храни, ама какво да прави човек с толкова алтернативи за сандвичи? Grinning Пу за мен от двойната филийка-Дийн и от този с подправката "Троен Уинчестър - Джон-Дийн–Сам" Wink

# 263
  • # супернатурална #
За мен дубъл Уинчестър натюр, плюс тройка самчета по хавлийка Joy

# 264
Ей, ненаситници и шмугвачки, как е? Ние пък отивам да гледаме звездите – разбирайте ***  Whistling ...

# 265
Момичета гледайте да не приядете ( hahaha)
Айде. лека ноЩ и слаааааадки съниЩа от мен

П.П. Златенце, да не забравиш секси престилката ........

Да се редактирам от добър вечер, на Добро утрооооооо,
виждали ли сте тази снимка? Аз не? От сватбата на Дженсън ...

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 12:46 от bicho malo

# 266
 Здравейте, момичета  Hug

Днес вече няколко пъти слушам една песничка, която се оказа много хубава. Поздравявам ви с Blue Öyster Cult, които изпълняват
Fire Of Unknown Origin, има я в два от епизодите на SN   bouquet

Черпя ви и с една филийка самотен Уинчестър (по потник) снимка, не знам дали е истинска, но е готина  Grinning

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 14:52 от Layla

# 267
тройка самчета по хавлийка Joy
за мен същото  Joy  chef Joy

# 268
Ехооооооо, имали някой вкъЩи ????????  Joy Joy Joy
Лайла, всеки път като ти видя аватара, се чудя в кой епизод е държал Дийн маймунка, и чак сега  ooooh! си дадох сметка , че държи череп и главата на Сам е фон, който по случайност пада в/у черепа  Joy Joy Joy. Малиии ма съм и аз .......

# 269
  • # супернатурална #
Поздрав с една невероятна комбинация, малко са нещата, които могат да те разтърсят както Металика и Свръхестествено...
http://www.youtube.com/watch?v=re03VSbWPjY&feature=related

Общи условия

Активация на акаунт