SUPERNATURAL - Are You Waiting?

• 54 092
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • # супернатурална #
Честита ни нова тема, да я напълним бързо-бързо. Лейла, добре си се справила, доволна съм,че не се заех аз, нямаше така да я докарам LaughingЕйнджъл, ЧРД! Като ми остане време ще обиколя нет-пространството за подаръче, за сега само HugНе съм ви чела, до довечера ако успея да ви изчета, ще се включа пак.

# 47
Joy Joy Joy много е яко!
определено сами има афинитет към задните си части - аз също имам към неговите   love001

# 48
аз също имам към неговите   
И аз така  Mr. Green
Само да не ме чуе Малкия сладък черъв, че ще стане една голяма боа-удушвачка  newsm43

Не истина колко бързо се ориентират хората - http://www.zazzle.com/it_was_a_robot_head_tshirt-235459371599782383

# 49
Layla, здравей отново, мен ме слагай под номер 2 в списъка на "кокетки-мажоретките" Simple Smile

Клипчетата дето сте ги напускали са супер, а класацията за най-готин актьор с мокра коса хич не съм се и съмнявала, че Патрона ще я отвее. Само да си спомена, че и второто място не бих го върнала, ако ми попадне на някой самотен остров... Simple Smile   grinning039

# 50
# 51
Хахаха - Пелегрино цепи мрака с горните две гифчета! С второто даже прави достойна конкуренция на Дженсън в Ten Inch Hero Simple Smile

# 52
  • UK
Ах, да ни е честита новата тема и от мен! Layla, супер е темичката!  Hug И честит рожден ден на Angel_Dust, с пожелание за един куп положителни емоции!   bouquet  bouquet
Ауу, Пелегрино какъв е сладур на горните гифчета.  Heart Eyes
А иначе, колкото до списъка горе, ако може да ме впишете като един брой кастиелка  Whistling Което ми напомни да споделя какво ме ухили направо до ушите днес, щях да си изплюя кафето по монитора.  Crazy

Гихиххихихи  hahaha

# 53
Само да не ме чуе Малкия сладък черъв, че ще стане една голяма боа-удушвачка  newsm43
Ама те чух, Злата, и сега ще трябва да си понесеш последствията Twisted Evil Mr. Green

Току що видях тази снимка на Джен и въздъхнах завистливо
Тук изглежда много добре Джен, защо й е трябвало да си причинява нещо на устните, сега устата й е ужас.

# 54
Току що видях тази снимка на Джен и въздъхнах завистливо
Тук изглежда много добре Джен, защо й е трябвало да си причинява нещо на устните, сега устата й е ужас.
Не знаех, че Джен си е пипала устните - вярно на тази снимка й изглеждат много готини и естествени - а на по-късните са й едни такива безформени и като че ли "изтънели" някак си, а може и да е само ефект от снимката...

# 55
Леле както съм изгладняла и го гледам този Кас на november rain как се кефи на бургерите направо съм за това видео - http://www.youtube.com/watch?v=0rp_FUg_f3A

Ама те чух, Злата, и сега ще трябва да си понесеш последствията Twisted Evil Mr. Green

Joy Joy Joy Joy

# 56
Момичета, ще ми позволите, надявам се, един "леко глупав" въпрос: Някоя от вас случайно да не би да се подвизава в "Замунда" с небезизвестния никнейм Papy2000?? Предисторията на този ми въпрос е дълга и напоителна и ще ви я разкажа по-късно, а сега моля ви, ако Папи е сред нас да си признае Mr. Green (или да ми пише на ЛС), имам известни подозрения, че в темата ни има и друг "агент под прикритие"... Grinning

И за да не ми е съвсем спамърски въпроса (както и да ви привлека към откровение), ето и още една от онези....мхм...Mr. Green снимки на "Дженсън като агнешко", прясно-прясно изрязана специално за вас от един от последните епизоди на Смолвил, 4-ти сезон, който се насилвам да гледам само заради г-н Екълс, но за съжаление shirtless сцена има само една - тази Mr. Green и явно и те си имат своята Сера Гембъл, която обича да представя главните герои "голи, завързани и измъчвани".

* P.S. Моля, игнорирайте недоразумението Майкъл Розенблум, което също се мярка на въпросното кадро. Grinning

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 00:51 от Dana_Scully

# 57
  • # супернатурална #
Добър вечер. Изчетох ви прилежно и  изгледах клипчетата. Дейна, Злата, страхотни попадения. Ейнджъл, това намерих за теб, със здраве да си го ползваш!

По въпроса за определянето-аз съм ясна-пиши ме "кандидат-мотика" Но...там дето сме по бройки...само на 3 места не се намирам  Rolling Eyes  , като повечето от вас, де Laughing

# 58
  • UK
Лека нощ от мен, момичета   bouquet

# 59
  • # супернатурална #
Лека!

P.S
Импалка, ако знаеш що снимки на Сам прегледах след твойто клипче за терапия LaughingНяма ли нещо подобно и за нашето момче Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт