SUPERNATURAL - Are You Waiting?

• 54 121
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Излезнали са още картинки от анимето, което ще очакваме по SPN от есента. Ето например как ще изглежда Джесика Мур:

не си прилича особено, ако питате мен. Утре ще се поразровя за още анимации. Wink

# 61
Кандидат-Мотичке, Антенке, Кандидат-мокетке... Joy ,
Тц, досега не съм попадала на нещо подобно и за малкото ми момче – обикновено клипчетата за него са все за прословутите 'puppy eyes'. Обаче сега аз лично ще те засиля обратно към портите на Градината – виж това и ми кажи колко милисекунди ти трябваха, за да си представиш как му се мяташ, със засилка? А? А? И се постарай, защото нали знаеш как продължава тази фотосесия Twisted Evil ...
PS. Ако може някой да ме 'светне' откъде е тази снимка, за да я потърся по-голяма.

# 62
PS. Ако може някой да ме 'светне' откъде е тази снимка, за да я потърся по-голяма.
Импала, "тази" снимка ми се струва, че е от епизода с куклите - Playthings, втори сезон. Може и да греша, но май тази синя ризка е от там. Wink

Аз пък ще ви поздравя за "добро утро" с най-доброто от Джейсън Тийг - довърших пустия му "Смолвил", не препоръчвам да се гледа, освен ако не сте във възрастовата група 12-18 и не си умирате да гледате предвидими тъпотии, в които преобладава неориентираното в действителността същество Лана, което не знае кой "Супермен" да си избере...

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 02:57 от Dana_Scully

# 63
Импала, "тази" снимка ми се струва, че е от епизода с куклите - Playthings, втори сезон. Може и да греша, но май тази синя ризка е от там. Wink
Не грешиш, Дейна, точно от там е Peace На нея е болезнено красив Heart Eyes

# 64
  • UK
Излезнали са още картинки от анимето, което ще очакваме по SPN от есента. Ето например как ще изглежда Джесика Мур:

не си прилича особено, ако питате мен. Утре ще се поразровя за още анимации. Wink

Лелее, защо така е станало?  newsm78 Брей, много странно, аз съм гледала и други анимета на същото студио (за Madhouse говорим, нали?), които са на много по-добро ниво като арт.  Thinking
Иначе добро ви утро от мен!

# 65
Добро утро,
Сам/ Джаред, мисля че като цяло във втори сезон беше много хубав  Blush Heart Eyes (не, че той по принцип не си е хубав  Rolling Eyes), но специално там .....
И едно малко поздравче за Лек Петъчен  smile3558 Ден (голям празник за мен)
http://www.youtube.com/watch?v=sN2M_OgcHiw  Joy Joy Joy

# 66
Добро утро!
Дейна,   bouquet за младия г-н Тийг! Интересно обаче защо си избрала снимки от мрачния му период в края на сериала, а не онези слънчевите червеноекипести тренерски снимки? На тези снимки дето си ги пуснала както гледа лошо си е същински Дийн  Heart Eyes. Аниме Джесиката пък съвсем не си прилича  Crossing Arms.
А, току що разбрах защо не си прилича Джесика - The Winchester brothers (Sam and Dean) will be designed to look like the original actual actors (Jensen Ackles and Jared Padalecki). Sub characters: e.g. John, Bobby, Mary, Jessica etc. will be designed in a completely new way to give fresh impression. Enemies (Creatures, Demon and Ghosts) will be given a cool design taking full advantage of Japanese anime expression.

november rain, благодаря за закуската!   bouquet

bicho malo, клипчето е супер!  Laughing

Сега искам от вас едно хорово умилително "Оооооо!" при вида на малкия трансформър Джаред Grinning

Ето го и вече тинейджърски-пъпчив но сладък

Тук вече е в добре познатия ни зашеметителен вид (ето тази снимка от къде е и дали я има достатъчно голяма, че цедя лиги по-качествено  Mr. Green)

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 15:31 от Злата с метлата

# 67
Добро утро,
Сам/ Джаред, мисля че като цяло във втори сезон беше много хубав  Blush Heart Eyes (не, че той по принцип не си е хубав  Rolling Eyes), но специално там .....
И едно малко поздравче за Лек Петъчен  smile3558 Ден (голям празник за мен)
http://www.youtube.com/watch?v=sN2M_OgcHiw  Joy Joy Joy
лелеееее умирам, умирам умирам!!!!
от сега страдам от посттравматичен стрес, че рано или късно сериалът ще свърши а ще умра само докато чакам шести сезон

CAS IS BACK!!!
че как иначе! нали ще разстреляме сценаристите ако не се върне!

# 68
Ммммммм, татко Джон на мотор  Heart Eyes

И няколко гифчета с него

И малко информация за новия филм на Джефри Дийн Морган - http://www.digitalspy.co.uk/movies/news/a232692/jeffrey-dean-mor … -joins-peace.html

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 11:15 от Злата с метлата

# 69
Dana_Scully, Stitch,
Благодаря. И аз се сетих по джинсовата риза, но по-късно.

Ммммммм, татко Джон на мотор  Heart Eyes
Е т'ва е удар точно в целта smile3544 . Колко добре ме познаваш Peace Hug .

# 70
Е т'ва е удар точно в целта smile3544 . Колко добре ме познаваш Peace Hug .
Да си призная честно, удара не беше насочен конкретно към теб, а по-скоро беше нещо като  оръжие за масово поразяване  Mr. Green Twisted Evil

Ето ви един мързеливо-слънчев Джаред. Ох, колко му завиждам...

Не може Джаред без Дженсън

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 12:39 от Злата с метлата

# 71
Ооо, на кака слънчицето Heart Eyes

Ако може, да ме посочите за статистиката като ненаситница Mr. Green
Улавям се, че напоследък много заглеждам и въздишам по Джаред Blush

Много хубави снимки сте изнамерили пак, благодарности  bouquet
Аз като се опитам да търся, все попадам на познати работи, които вие вече сте намерили, та затова няма много с какви материали да допринеса за разкошната ни тема. Така че съм "принудена" само да гледам, да се възхищавам и да ви благодаря!
И в израз на тази ми благодарност ви предлагам една следобедна закусчица:

# 72
Сонче мерси много за сл. закусчица (аз Ще си го 'апна като десертче, че сега обядвам). А спрямо снимките, нали знаеш, че харесваме да пре, пре, преповтаряме вече видяното.
И тъй като днес за мен е малък празник (както всеки петък), съм настроена малко демонично (така ли се казва  newsm78 ), та по този случай, моята 4та точка в списъка ..... не е красавец, но има едно такова излъчване  Blush
Нека силата бъде с вас ...  jedi

# 73
Сонче, благодаря за закусчицата!  Hug Мисля да добавя към нея и нещо за пиене

И още едно слънчице, специално за теб

Плюс две готини гифчета

И една страхотна иконка

Хахахаха, bicho malo, от къде го изнамери този джедай?  Joy

# 74
 smile3532 smile3532 smile3532 Златенце, гифчетата са ЖЕСТОКИ  Joy Joy Joy

В кафенцето нали е само кафе (няма ниЩо C2HO5OH  Joy Joy Joy) ?????? Възползвам се веднагически, че иначе очните кабели се затварят. А джедая, нали знаеш, че чичо/ лелка Гугъл има всичко .........  Hug

Общи условия

Активация на акаунт