SUPERNATURAL - Are You Waiting?

• 54 405
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Галче, аз ти казах, няма какво дори да се опитваме да брулим ябулките, защото това не е наша работа, защото ябълките са обрулени и защото вече преспокойно си стоят в кошниците  smile3534

Хм, да опитам. Започва с леко опулване на зрителните органи, увисване на долна челюст до позиция "зяпване", издаване на неопределен гърлен звук, рязка смяна на сърдечен ритъм, зачестено дишане, свиване на коремни мускули и като завършек, ако точно в този момент се наложи да станеш, няма да се справиш. Незнайно защо коленете лекинко треперят и категорично отказват да понесат тежестта на развълнуваното тяло. Joy
Всички тия симптоми биха могли да се появят в Импала-та, докато Дийн ни вози към залеза, а сетне гледаме звездите....  smile3521

А сега отиди и развържи Дийн, както правят тези добри хора

Здравейте и в новата тема  Hug
Сега намерих време да ви изчета, но то при вас е опасно влизането - припадъците са гарантирани  hahaha  
Страхотни сте, благодаря на Layla за темата, оформлението и описанието на термините на първа страница!   bouquet

Моля, няма защо, за мен е удоволствие  Hug

(благодарностите са за Лайла, която намери последните 2 снимки, Дийн с кошницата ябълки е огромнейшеста, мммм Heart Eyes)

bouquet  bouquet  bouquet
Чакай да видя с какво още да те зарадвам  newsm78
Няколко иконки добре ли е  Mr. Green

Или това smile3525

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 23:31 от Layla

# 196
PS. Срам не срам, с огромно закъснение, ЧРД и от мен, Stitch Hug – скромно подаръче – старо, но златно – мъ-ъ-ъ-ър...
Ооо, много мерси за скромното подаръче, страхотно е Heart Eyes Как хубаво се виждат сивите очи с мъничко кафявко Heart Eyes

# 197
Момичета, много късно стана за мен и отивам да лягам, пожелавам ви лека нощ
 newsm46

# 198
Хм, да опитам. Започва с леко опулване на зрителните органи, увисване на долна челюст до позиция "зяпване", издаване на неопределен гърлен звук, рязка смяна на сърдечен ритъм, зачестено дишане, свиване на коремни мускули и като завършек, ако точно в този момент се наложи да станеш, няма да се справиш. Незнайно защо коленете лекинко треперят и категорично отказват да понесат тежестта на развълнуваното тяло. Joy
Всички тия симптоми биха могли да се появят в Импала-та, докато Дийн ни вози към залеза, а сетне гледаме звездите....  smile3521
A-a, ник'ви такива, аз жени не возя! Ангелки - съвсем не. Само Уинчестъри могат да ми се качват Joy  Joy  Joy !

PS. Oх, отдъхнах си... Разхождайте се, връзвайте се и т.н. - не ми пречи, само да не е около/в/върху мен.
PPS. И на мен много ми липсва Злата. На няколко пъти днес и давах поводи да се развихри, а тя не и не. Дали не ме обича вече cry?
PPPS. Ана не я мразя, вече, особено след като я убиха. Все пак Дийн я пусна - страдах, но приех решението му.

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 00:20 от Impala

# 199
 tooth

Добре, Impala,  няма да настоявам.... тогава малко разходка пеша из ябълково-лешниковата градина  Mr. Green

# 200
Лайла,   bouquet
Страхотни са картинките на Дийн, които си направила, както и гифчето от момента с пейката. Има ли още големи снимки от тази цвета фотосесия с ябълковата градина и вързан Дийн? Гледам, че си ги изровила от някъде и ми се ще и аз да си ги имам, ако може, плс. Simple Smile
 Импала напълно я разбирам защо мрази ангелки и дава само Уинчестъри да се качват.. Grinning (Ех, защо я няма Злата сега, за да включи някой диалог с подтекст  smile3521) Wink

Лека нощ и от мен с едно фото, очевидно от кънвеншън, но дали не е фотошопско, само Дж&Дж знаят Wink

Лека нощ на Маракана: (и особено на мажоретка-кокетка Злата) :*

Лека нощ и на градинарките:
(Баш градинаря, за разлика от тренера, не е в палаво настроение и вече е заспал, уморен от "бране на ябълки" или како там му казвахте... Simple Smile )

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 00:31 от Dana_Scully

# 201
Не, не мога да се стърпя да не ви пусна и това, пък после четете горния ми пост за "лека нощ".

Очевидностите няма нужда да бъдат обяснявани. Двама сладурковци са се гушнали - по-големия гушка по-малкия, по-точно. Чудя се само въпросния мъник (който се казва Конър), чие ли дете е? Снимката е правена от Трейси Динуиди (Памела), във влака между Франция и Германия от това лято.
Миша не сме чули да има бебе (или аз ще си скъсам агентурната книжка, задето не го знам)  newsm78 Simple Smile А ето какво е и обяснението под снимката, което самата Трейси е написала:
"A family moment on the train. I think we all took turns coddling Conor throughout our visits in Europe. Love you, little guy!"

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 01:25 от Dana_Scully

# 202
Добър ви ден!
Момичета, много мило ми стана, че ви липсвам  Hug Съжалявам, че не съм много във форма напоследък, но обещавам да се поправя в скоро време.

PPS. И на мен много ми липсва Злата. На няколко пъти днес и давах поводи да се развихри, а тя не и не. Дали не ме обича вече cry?
Не се кахъри, Импалка, обичам си ви всичките  Hug, малко съм болна, затова не сам в палаво настроение тези дни, но само чакайте да се оправя  Twisted Evil Mr. Green

Дейна, хвърли ме ти в размисъл сега чий е този Конър  newsm78. Веднага да разбеш и да докладваш!

Благодарности на Лайла за грамадните ябълкови снимки!   bouquet

Нова-новеничка новина!!!!!
Friday, September 24
9:00-10:00 p.m. Supernatural (Season Premiere)
Източник

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 10:03 от Злата с метлата

# 203
O-o-o, милото ми Златенце! Надявам се да не е нещо сериозно. От мен имаш една голяма и една снимка, която, според мен, ще помогне да се оправиш още по-бързо – човекът теб чака.

PS. 25, за нас, септември – Yes!

PPS. Прегръдките на Сам и Дийн са сред най-любимите ми моменти от сериала, както, предполагам, на всички фенове. Става ми едно такова топло на душата. А иначе, не мога да разбера реакцията на същите тези фенове/фенки, когато се прегръщат Джаред и Дженсън – 'Това утре няма да го има в никой уебсайт' (не си спомням точно ироничното изказване на Дженсън, но смисълът беше този). Смотани Хамериканци, с техният ужас от нарушаване на личното пространство – имат право, но прекаляват.

PPPS. Нищо не може да ‘бие’ каубойските снимки с червило  hahaha .

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 12:33 от Impala

# 204
Импалка, мерсаж за прегръдката и снимката!  Hug Нека чака, да види лесно ли ми е на мен да го чакам до септември.

Вижте какво намерих   Laughing

Дайте сега мощно да се присмеем на младия Дженсън  hahaha Тук даже и аз не го искам.

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 12:23 от Злата с метлата

# 205
PPPS. Нищо не може да ‘бие’ каубойските снимки с червило  hahaha .

# 206
Здравейте момичета, как сте?
Златенце, да оздравяваш по бързо  Hug, че така хич не е хубаво.
Гледам много сте се вихрели тук. А това сладко бебе май по слухове върви да е на Миша. Други казват, че е на бодигарда им Клиф  newsm78 newsm78 newsm78 Незнае човек на кой да вярва.

# 207
Здравейте и от мен!   Flutter  Бебенцето е много сладко! Според мен е на Миша, но не съм сигурна.  Rolling Eyes

# 208
Здравей и вече ‘официално’, puh4eto17!
Много обичаме нови попълнения – аз самата съм не особено отдавнашно такова (и ветеранките мно-о-го ме обичат Outta Joint ). Веднага разпитваме на кого са почитателки и тръпнем да не са точно на ‘нашето’ момче, с изключение на ненаситниците (вж. класификацията в първи пост) като мен, които сме ларж, ‘щото сме свикнали да делим Outta Joint Outta Joint Outta Joint .

# 209
като мен, които сме ларж, ‘щото сме свикнали да делим Outta Joint Outta Joint Outta Joint .
Чак се задавих като го прочетох това, добре че поне си имала приличието да сложиш подходящи емотиконки накрая. Ти, че си свикнала да делиш - си свикнала, ама не защото си ларж, а 'щото нЕма друг начин  Crossing Arms  Laughing

Добре дошла, Пухче!

(вж. класификацията в първи пост)
Вижте колко полезно се оказа това! Нещо трепна в душата ми на маниачка на тема подреденост като го прочетох  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт