SUPERNATURAL - Are You Waiting?

• 54 335
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
От вашите бутилкови фантазии взе да ми се привижда червена точка върху гифчето от подписа на Ейнджъл Crazy Joy

# 301
Импала, само обещай, че в дните, в които си "бутилка", няма да позволяваш на момчетата да шофират! Simple Smile Имай предвид, че двете ти функции са несъвместими - импалската и алкохол-съдържащата Simple Smile  Drunk Wine Glass

# 302
От вашите бутилкови фантазии взе да ми се привижда червена точка върху гифчето от подписа на Ейнджъл Crazy Joy

А на мен пък често ми се привиждат неща като за червена точка независимо от това какво точно с 2-3 Уинчестъри гледам Embarassed (днес явно ми е ден за срамуване)...

Импала, само обещай, че в дните, в които си "бутилка", няма да позволяваш на момчетата да шофират! Simple Smile Имай предвид, че двете ти функции са несъвместими - импалската и алкохол-съдържащата Simple Smile  Drunk Wine Glass
За това не се бях сетила, но обещавам , че ще си/ви опазя момчетата.

PS. Как ми липсва Злата...

# 303
# 304
PS. Как ми липсва Злата...
Злата дружно липсва, тъй че... Simple Smile Целувки за нея и да се връща по-бърже към диалога тук, че без нея не е същото. Simple Smile

Горното важи още за Фейчето, Изида, bicho_malo, Angel_Dust, Stitch (която преди малко се мярна, ама не достатъчно), Мириел и новите девойки... Simple Smile

Попадна ми още една снимка от онези "двусмислените" в стил - "Внимавайте с антенката":

Сега остава да намерим и за Сами....

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 23:33 от Dana_Scully

# 305
Дейна спомена целувки за всички... ма да покажем нагледно за какво иде реч  kiss
(и много специално за нея  bouquet )

и една тъжна...

Лека нощ, момичета. Сънувайте най-сладките маракански сънища  Heart Eyes

# 306
Aaaaaaaa, аз съм тук, ама вие не ме виждате ........  Rolling Eyes
Днес ми дойде неЩо на акъла  ooooh!. Кънвкшъна в Испания, беше първият европейски на който е показвана Импалата. Импала скъпа, ниЩо лично, ама заЩо никой не се е снимал с нея/ теб. Радвам се , че не са те "обезчистили" феновете, но такова съкровиЩе ....... Аз ако имах възможноста да бъда на този кънвекшън, със сигурност Щях да се снимам с нея/ теб (удоволствието Ще ше да е изцяло мое   bouquet). Имайки в предвид кой е седял и Ще продължава да сяда в нея .....  Whistling ......... А снимки с фенове не намирам никъде  newsm78.
И като се загледах в страницата им със ФБ, като изключим нашите две красоти ......... има неверояттни снимки на Миша

........ не е ли сладък ?????????

Дейна мерси за превода на спойлерчето, надявам се се оправяш успешно  Praynig  bouquet .......  Злата Добре дошла отново , ама снимките на Дженсън , замалко да убият всичко Дийн/ Дженсъново в мен (сори, ама това агнешко на мен неЩо не ми Аааресва). Добре че сега представлява това (дано това агънце да не сте го виждали 1, 2 и да ви хареса ....)

Това ми попадна случайно (както всичко друго ...), но е "сладко"

Айде лека и от мен   bouquet

# 307
bicho malo,
и на мен ми е странно, че досега не съм попаднала на снимки с колата. А тя има много почитатели – във fargate/supernatural четох, че дори един руски фен е купил такава от САЩ. Има и много клипчета в YT с разни раздрънкани или вече поправени фенски Импали. Така че и аз се чудя.
Обаче имам теория: всички знаят колко съм ревнива – аз всъщност съм Twisted Evil Кристимпала Twisted Evil – и ги е страх да се доближат до мен, дори за снимка, да не говорим за специфични преживявания на задната ми седалка Joy Joy Joy .

PS. Снимките на младия Патрон не харесват дори на Злата, която иначе точи лиги по него още от бебе – явно са наистина у-жасТ-ни.

# 308

Горното важи още за Фейчето, Изида, bicho_malo, Angel_Dust, Stitch (която преди малко се мярна, ама не достатъчно), Мириел и новите девойки... Simple Smile

И всички знайни и незнайни фенки, паднали в боя Joy

Дейна, тук сме, бре, няма страшно, дебнем от засада Laughing Hug
Малко се изпокрихме след вида на младия Дженсън, но вече се освестяваме Laughing

# 309

И всички знайни и незнайни фенки, паднали в боя Joy

Дейна, тук сме, бре, няма страшно, дебнем от засада Laughing Hug
Малко се изпокрихме след вида на младия Дженсън, но вече се освестяваме Laughing
Joy Joy :35

# 310
Fairy Hug ,

Дебнете от засада, но не пишете (то не че от мен можете да вземете думата Embarassed ...). Включвайте се от време на време, дори само за да ме озаптявате, ‘щото ако оставите темата на мен и на още 2-3 с еднопосочна умствена нагласа, модераторите ще я затворят или поне ще й сложат огромна червена точка ‘Съдържание, неподходящо за лица под 35 години’ hahaha .
За теб – едно младо и страхотно изглеждащо и тогава – за разлика от един друг индивид hahahaПадалече.

# 311
Импала, Падалечето е страхотно Heart Eyes  Благодаря Grinning
На мен много ми липсва сериала, в интерес на истината. И Падалечето ми липсва, не съм ги гледала от сто години, защото пусто не остава време. А и те се изпокриха, снимат ли вече, какво се случва, кънвеншъни няма ли да има?

# 312
атака атака атака
(аз не бих му отказала, бих се нагърбила със задачата да му помогна с чантата, та да не му изкачат така жилите, мускулите и прочие .....  Twisted Evil)

втора атака атака атака

Импала, то какво да пишем, поне на мен ниЩо ново не ми попада ...... и освен снимки (за да плакнем окото  Crazy, )друго нема .....
Fairy, и на мен честно казано ми липсват и затова гледам да си крада по малко време, от време на време  Mr. Green за да ги гледам. Надявам се сега да снимат и затова да не се показват никакви. Все пак времето лети и септември наближава.

П.П. не са ли сладки  Party

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 13:39 от bicho malo

# 313
Ще си направя едно колажче с такива тийнейджърски изгледи на Дженсън и ще си го сложа за тапет: като го погледам 1-2 седмици SPN-треската ще ми мине окончателно и безвъзвратно
Е, айде нема нужда чак от такива крути мерки  Mr. Green. Да не се налага да пускам това  Twisted Evil И поздравления за новата ти същност на бирена бутилка!  Laughing Ненастиница такава - не стига само единия, ми и другия  Crossing Arms Добре, че Галчето се пребори за ролята на почетна втора бутилка за пред камера  Laughing

Лайла, гифчетата с цалувщия Дийн са страхотни!   bouquet

Ето нещо ново, да не преглеждаме само стари снимки, че съвсем ги олигавихме  Wink - http://www.youtube.com/watch?v=8huDX58F4oQ&feature=player_embedded

# 314
Да се отчета с малко дейност като ви направя един преглед на Джаред през годините. Плакнете очи, точете лиги, но не ми пипайте Джаред от 2007-ма и 2009-та година Laughing А, и на Стичето от 2008-ма, останалите са свободни Joy

2001   2002   2003   2004   2005  2006   2007   2008   2009   2010

Общи условия

Активация на акаунт