SUPERNATURAL - Are You Waiting?

• 54 199
  • 738
  •   2
Отговори
# 525
 wavey Привет  Hug
Леле, аз доста рождени дни съм изпуснала  Embarassed
Dana -   bouquet Всичко най-най и по много! (Ти си реши какво  Wink) Аз ти пожелавам по-конкретно Дженсън да те навестява (най-малкото в сънищата ти!!!) възможно най-често!   Hug  Поздрав макар и да е 894575675тото ти гледане  Hug

После на Джаред съм изпуснала деня...Ами да ни радва много!   newsm18

Здравейте, да ви събудя с една добра новина - най-после сме получили признание и сме спечелили първа награда за най-добро sci-fi щоу: http://constellations.tcon.ca/ Constellation awards! Simple Smile Само така!
Поздравления!!! Супер!

# 526
Всичко най-най и по много! (Ти си реши какво  Wink) Аз ти пожелавам по-конкретно Дженсън да те навестява (най-малкото в сънищата ти!!!) възможно най-често!   Hug  Поздрав макар и да е 894575675тото ти гледане  Hug
Ceciliya, мерси много за пожеланията - и 5-милиардно гледане да е, пак си го гледам с удоволствие, а и вече не мога да чуя The Eye of the Tiger по радиото и в съзнанието ми да не изникне тази мила картинка - последно днес даже я чух в някакъв автобус и се усмихнах вътрешно на себе си, а хората наоколо ме гледаха странно на какво ли се усмихвам. Simple Smile

Пожеланието Дийн да ме навестява насън е... мммм! Heart Eyes Мерси! Wink

Ами крайно време беше и СПН да поспечели някоя и друга първа награда - били сме номинирани във всички категории, но само тук сме взели призовото място, иначе Кастиел е трети по най-добър поддържащ образ, а Джо е втора за най-добра женска драматична роля. Simple Smile

# 527
Ето едно клипче за лека нощ.
http://www.youtube.com/watch?v=ZX0nceVuOl8

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 02:00 от lor4eto

# 528
lor4eto, благодаря!  Hug (обичам ac/dc)

Лека и от мен с много сладурските и нелепи моменти с момчетата  Hug  http://www.youtube.com/watch?v=P1lCJ9AMaO8   Hug

# 529
Здравейте!
Много хубави клипчета сте напускали  Hug Благодаря!   bouquet

Аз пък ще ви зарадвам с този лош и сърдит Дийн  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И няколко снимки от снимачната площадка на новия филм на Джефри Дийн Морган Peace, Love and Misunderstanding - http://jeffreydeanmorganunlimited.com/

И още нещо, което направо ме срути от смях  Joy Обърнете внимание на рекламния надпис. По-верни думи не са били никога изписвани на телвизионния екран. Единствената ми  забележка е, че жените навярно ги искат по всяко време, а не само от 10 вечерта  Wink Laughing

# 530
Уф че скука... и ЖЕГА!
Може ли да си променя малко желанието да ‘съм’ Уинчестър-бутилка? Не само бирена, а всякаква? Обещавам да не се кандидатирам за палец, химикалка, компютър, врата или мокет, микрофон... Това последното не го разбрах напълно: някои извратени почитателки възприемат това както това или искат да са микрофон? А може би и двете?!
PS. Дам-м... и това доживях – намерих си една неприлична снимка.

# 531
Дам-м... и това доживях – намерих си една неприлична снимка.
Хе-хе-хе!  Mr. Green Ма пък си отворена мацка  Wink

По въпроса с желанието да бъдеш микрофон аз категорично съм за варианта от аватара на  ceciliya

За момента желанията ми са скромни  Mr. Green и искам само да съм обекта на съня на Сами  Blush

А сега ще разбуня духовете  в редовете на ненеситниците с тези снимки на младия Краули (не знам от къде са, обаче  Embarassed).
Някоя току виж решила да се кандидатира за цигара  Wink

# 532
  • В средата на времето
Ц, след младият Краули, твърдо заявявам, че не си падам по твърде млади образи Naughty Grinning Туй то  Whistling

# 533
Ц, след младият Краули, твърдо заявявам, че не си падам по твърде млади образи Naughty Grinning Туй то  Whistling

Съгласна съм. На Кроули чара му е във възраста. Той е като Шон Конъри, Робърт де Ниро, Ал
Пачино .... с възраста стават все по атрактивни (или поне на мен така ми се струват)  smile3521.

# 534
Желанието на Импала да е бутилка ме вдъхнови и аз да си пожелая нещо - аз пък искам да съм свирка  Blush (в добрия смисъл на думата  Mr. Green).

# 535
  • В средата на времето
Желанието на Импала да е бутилка ме вдъхнови и аз да си пожелая нещо - аз пък искам да съм свирка  Blush (в добрия смисъл на думата  Mr. Green).

Joy Бе и аз веднъж си пожелах да съм предмет...ма виж, старост-нерадост, взех че забравих Crazy Какво исках да съм аз? newsm78

Той е като Шон Конъри, Робърт де Ниро, Ал Пачино ....

Peace

Мел Гибсън. Ама даже Мел по-скоро на средна възраст. Сега нещо много остарял ми се вижда и явно проблемите дет ги има са го посмачкали доста Rolling Eyes

Но Шон Конъри Heart Eyes С тази брада и тоз аКцент Heart Eyes..Робърт де Ниро и той е Heart Eyes

# 536
Хехе, здравейте,
Импала, от микрофонските изяви на мен най-много ми харесва тази, на която Дженсън се е подпрял с брадичка на микрофона и се усмихва сладурски Heart Eyes
Иначе неприличната ти снимка ме срути от смях Joy

Злата, много хубав тоз млад Кроули! Wink

# 537
Злате,
Радвам се, че вдъхновявам и теб. Особено в такава посока – ми няма само аз да се излагам, пък! А за свирката – тя няма изобщо ‘лош’ смисъл Whistling.

И на мен не ми хареса младия Кроули. Но той не ми харесва по принцип, де.

Dana,
На теб ти е смешно, а аз Embarassed . ‘Що веднъж не ме снимаха, докато момчетата ме мият... полуголи... с гъби, маркучи... Мъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ър...

PS. Колко много сме се събрали! Супер!

# 538
Dana,
На теб ти е смешно, а аз Embarassed . ‘Що веднъж не ме снимаха, докато момчетата не мият... полуголи... с гъби, маркучи... Мъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ър...

хайде сега капризи - нали имаш горещи снимки от още по-горещи сцени, разиграли се на задната ти седалка, които съвсем невинно няма да назоваваме Blush

# 539
Dana,
На теб ти е смешно, а аз Embarassed . ‘Що веднъж не ме снимаха, докато момчетата не мият... полуголи... с гъби, маркучи... Мъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ър...

хайде сега капризи - нали имаш горещи снимки от още по-горещи сцени, разиграли се на задната ти седалка, които съвсем невинно няма да назоваваме Blush

Е това беше жестоко от твоя страна. Аз пък точно бях решила да ти търся още 'микрофонни' снимки, ама Crossing Arms ...

Общи условия

Активация на акаунт