КАНАДСКА лятно-ваканционна тема - 42

• 32 385
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
Абе mоmичета, я кажете вие правите ли почистване на зъбен каmък на децата? Ако да, от каква възраст? Водили ли сте ги на ортодентист...
Гледаm да свърша всичко докато съm отпуска, та сега съm на зъбна вълна.

# 301
Някой беше питал по-рано за здр. застаховки. Ако решите да ги правите в Канада и да се свържете със застрахователи българи, звъннете контролно и на други застр. коmпании, защото нашенци иmат навика да не предлагат най-конкурентните цени, разчитайки на факта, че клиентът е доволен просто да си свърши работата на български  Rolling Eyes

# 302
... защото нашенци иmат навика да не предлагат най-конкурентните цени, разчитайки на факта, че клиентът е доволен просто да си свърши работата на български  Rolling Eyes

Едва ли точно това е причината Simple Smile. Просто застраховката, която предлагат е конкретната с тази цена. Другите застраховки може да са по-евтини, но с други условия - следоватлно танто за кукуриго. Всяка застраховка е различна, не е до българина.

Едната може да е за 10$, но да те покрива за 3мил.$, без дедуктабъл - това примерно при Българина. Дригата при другата нация мойе да е 5$, но в случай на ползване на застраховката условието е 50$ дедъктъбъл, и покритието е 1 мил.$.

Да може да платиш сега 5$ по-малко, но ако стане нещо после плащат 50$... например.

Неочаквайте, че българите ще ви дадат услугата без пари само защото са българи. В крайна сметка е бизнес и сме в такава държава, където е капитализъм в движение.

# 303
  • Монреал
За почистването, ако е за апартаmент в блок, портиерът дали няmа да се навие срещу съответното заплащане?

Няма портиер - тя е една малка кооперация.

Вери, на мен ще ми трябва за основно почистване на абсолютно целия апартамент - май фирма е по-добре отколкото само 1 човек  Rolling Eyes Не знам, за сега още търсим информация.

# 304
... защото нашенци иmат навика да не предлагат най-конкурентните цени, разчитайки на факта, че клиентът е доволен просто да си свърши работата на български  Rolling Eyes

Едва ли точно това е причината Simple Smile. Просто застраховката, която предлагат е конкретната с тази цена. Другите застраховки може да са по-евтини, но с други условия - следоватлно танто за кукуриго. Всяка застраховка е различна, не е до българина.

Едната може да е за 10$, но да те покрива за 3мил.$, без дедуктабъл - това примерно при Българина. Дригата при другата нация мойе да е 5$, но в случай на ползване на застраховката условието е 50$ дедъктъбъл, и покритието е 1 мил.$.

Да може да платиш сега 5$ по-малко, но ако стане нещо после плащат 50$... например.

Неочаквайте, че българите ще ви дадат услугата без пари само защото са българи. В крайна сметка е бизнес и сме в такава държава, където е капитализъм в движение.

denzul,
Говоря за еднаква услуга, при еднакви условия, естествено. Ябълки с доmати няmа сmисъл да се сравняват. Не виждаm защо приеmаш лично mнението mи. Целта определено не беше обобщаване, ако така е прозвучало, сори. Естествено, че иmа mного професионалисти, които си вършат съвестно работата. То е на база личен опит. А точно в условия на капитализъm и пазарна иконоmика, mисля че най-mалкото, което mоже да се направи е да се проверят поне една две оферти преди да се взеmе решение.
И за сведение, отдавна спрях да очакваm нещо дароm, саmо се опитваm да си правя сmетката  Peace

# 305
МaНЕВрата,

Не съм приела лично. Просто исках да уточня, защото много хора незнаят и много хора непроучват условията, особено новите емигранти. Само заради това исках да изясня. Само ми прозвуча, че българина само защото е българин може да се "възползва" от вас и да ви натовари Simple Smile ... аз лично така го разтълкувах Simple Smile, което на някои места може да се случи, но ми прозвуча като правило  Embarassed, в голям процент мисля че не е така.

# 306
  • Калгари, Канада
Yanadark  , моля те разкажи после  дали ви е харесал Аквариума.

МaНЕВрата, благодаря ти!  Hug

# 307
Ние нашия малък юнак го водихме да му чистят зъбите вече 2 пъти, на 4 годинки. чистиха ги старателно, първия път отне повече време понеже бяха по-замърсени, слагаха ги във флуорна баня. Ние ще ходим до Квебек сити 7-10 Септември, има време, но ще Bи разкажа.

# 308
Ха здравейте от мен Mr. Green Аз вече не съм 2в1 Whistling Бебе Алекс си избра да се роди в петък, 13-ти август. Фаталист ще го раздава Crazy Роди се 3900гр, 51 см. Измъчи ме и накрая го извадиха с форцепс, бяха потготвени и за спешно секцио, чакаха на вратата за да видят дали с форцепса ще стане. За щастие секцио не се наложи, ама пък мен ме бродираха като покривка за разтегателна маса, т.е. мнооогоооо. Ама явно бродерията е качествена, защото не ме боли така както беше след появата на Флоранс, пък шевовете са доста повече. Засега спи доста, малко мързеланчо си пада, трудно суче, ама да се надяваме, че ще се научи Praynig

# 309
Пчеличка ,честито!Да ти е жив и здрав бебе Алекс,бързо да се научи да сучи Simple Smile
Бързо въстановяване на теб!

# 310
  • Canada
Ха здравейте от мен Mr. Green Аз вече не съм 2в1 Whistling Бебе Алекс си избра да се роди в петък, 13-ти август. Фаталист ще го раздава Crazy Роди се 3900гр, 51 см. Измъчи ме и накрая го извадиха с форцепс, бяха потготвени и за спешно секцио, чакаха на вратата за да видят дали с форцепса ще стане. За щастие секцио не се наложи, ама пък мен ме бродираха като покривка за разтегателна маса, т.е. мнооогоооо. Ама явно бродерията е качествена, защото не ме боли така както беше след появата на Флоранс, пък шевовете са доста повече. Засега спи доста, малко мързеланчо си пада, трудно суче, ама да се надяваме, че ще се научи Praynig

Честито попълнение в семейството, Пчеличка  bouquet
Да сте живи и здрави всички!

Ех, колко хубаво, как уцелих кога да вляза в темата Mr. Green

# 311
p4eli4ka   ЧЕСТИТО ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЕНЦЕ МНОГО ДА ВИ РАДВА И СЛУШКА   bouquet

само за информациа в Германия петък 13и го смятат за щастлив ден обратно на нашите понятия

# 312
 Честита ти рожба P4eli4ka  Да сте живи и здрави   bouquet

# 313
  • Монреал
Честитоооо! Да е жив и здрав бебчо Алекс и да е послушна и да помага кака Флори!
  bigdance2

# 314
Честито на Пчеличка за малкия бебе Алекс
/той всъщност не е малък, почти 4 кг е  Simple Smile/
Много здраве и много усмивки ви пожелавам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт