КАНАДСКА лятно-ваканционна тема - 42

• 32 310
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Ей, Уоу  smile3515 още не съm станала на 35 години mоля, mоля...
Тестовете са покрити от застраховката mи, нищо че съm mлада  smile3533, аз съm решила да ги правя, вкл. и ехографа, но mи е интересно да чуя и др. mнения.

# 466
  • Vaudreuil Canada
Ей, Уоу  smile3515 още не съm станала на 35 години mоля, mоля...

Споко бе не говорим за теб ...

А лентичка няма ли да си сложиш преди тестовете?  Mr. Green

# 467
Галче, за ръчния багаж аз лично сложих най-тежките неща, за да отнема от другите чанти. Там има ограничения за размера, но килограмите могат да са до 23. Например чаршафите ми бяха в ръчния багаж - не заемат много място, а всъщност не са много леки, както и доста книги. Лаптопа не се брои, отделно е.

Друго искам да питам,че малко се сащисах - май Снежи писа,че за два месеца в БГ отиват 10000 долара - това за колко човека е? Направо ми убивате надеждите Sad

От бременните монреалки - има ли някоя, която да са я следили акушерки или поне да се е пробвала да се запише? Искам да се пробвам като му дойде времето, та да се информирам предварително.

И последно - накой да има информация от къде могат да се вземат билети за концерта на Слави Трифонов?

# 468
МaНЕВрата Понеже събираш мнения, да си кажа и аз моето. Simple Smile
Аз не бих правила никакви тестове, ако сама не усетя, че имам нужда от тях. Т.е. не бих направила нищо, което се води препоръчително, само защото е препоръчително или защото съм в еди коя си седмица на бременността и в правилата на болницата така пише.
Един от основните ми доводи е, че не искам да се подлагам на кошмарни притеснения относно резултати, които може да се окажат и недостоверни.
Вярвам и усещам тялото си здраво и силно, готово и способно да износи здраво бебе.
Ако усетя и най-малко съмнение за проблем (както беше с кървенето по време на бременността ми с Карина) - веднага бих потърсила компетентна помощ. Но докато всичко върви спокойно и нормално - каквото е писано - това ще стане. Аз единствено мога да се постарая престоя на бебчо в мен да бъде изпълнен с чувства на щастие и спокойствие.
Това е накратко казано.... - на дълго казано е поне няколко седмици обяснения относно мирогледа ми Simple Smile

камбанке - Фейсбук? (за коцерта става дума)

# 469
http://www.ticketpro.bg/jnp/music/concerts-pop/454510-slavi-trif … nov-tour-usa.html

Камбанке,виж линка ,май от там може Simple Smile

А аз да питам някои знае ли как се възстановяват точки Rolling Eyes не е за мен,аз още набирам смелост да се явя на изпита по  кормуване  Embarassed.Днес ни спряха заради едно не добро спиране на стоп-глоба +отнемане на 3 контролни точки..Рових в сайта на SAAQ ,ама нищо не намерих.

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 04:22 от tanyta

# 470
  • Калгари, Канада
МaНЕВрата, с тези твой въпроси, чакаме скоро да се похвалиш  Wink
Май ще е по-лесно за следващата тема да си направим списък с не бременните   hahaha

kambanka 2304 , ръчния багаж е 8 или 10 кг., какви са тия 23?
За България само билетите ми бяха 5 хилки за 4-ма ни това лято, тъй че ще го мислиш като решиш да пътуваш. Не е без пари тая работа  Cry

За протокола - не съм правила никакви допълнителни изследвания - имах в повече екографи обаче.

# 471
  • Лавал-Пловдив
Хайде честито на и на Гаргамелчо Simple Smile
Току що и моята приятелка и съседка на скромна вечеря с бг кебапчета от магазин София ми призна, че е бременна с 2ро   Crazy
Уж не чете форума, пък и тя се е заразила май вече става опасно в Канада  ooooh!
Маневрата, аз съм на мнението на Ескориал - не се затормозявам с излишни притеснения, наистина теста дава само процентна вероятност, не точни резултати. При условие, че нямате семейна обремененост и вече си родила едно здраво дете, под 35 си - шанса за такива заболявания е малък. Аз лично го пропуснах, не толкова заради парите, а защото бях уверена, че всичко е наред, просто винаги имам една положителна нагласа към нещата от живота, което много ми помага.

# 472
Аз съм от групата на Ескориал и Кака Дора.  Wink

# 473
Мерси за инфото за концерта Hug

Мамамия, нашите и трите чанти ръчен багаж бяха около 15 кг, но иначе отговаряха на размерите в см и никой нищо не ни е казал. А и аз специално питах за килограмите и ми казаха, че за ръчният багаж са важни размерите за да мине на скенера и стига да не надвишава 23 килограма. Летяхме с Бритиш Еъруейс.

# 474
  • Vaudreuil Canada
Камбанка вече са доста стриктни за ръчния багаж между 8 и 12 кила е в зависимост от авиокомпанията... иначе и ние сме пътували с много кила преди ама с това намаляване на основния багаж става по-сложно и с ръчния.

Снежи мерси за спортното инфо. Аз днес ходих да гледам ама нашия пък е обратния проблем - всички кънки са му големи за крака той е маломерен в обувките (за сега).

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 05:45 от shemet_neveroiaten

# 475
О-хооо какво става тука.  Party Бейби бума в Канада дошъл. Аз минах от ред тази година и затова мен не ме бройте.   Naughty Май се очертава всеки месец до април да има по едно канадче.
Гарагамелчо, честито и тук да ти кажа. Лека и безпроблемна бременност ти желая и дано да е някоя мъжка рибка.

Верно е /според наблюдение на други мъжки деви/, че след време ината им се превръща в упоритост при преследване на целите, но на моменти се чудя дали ще съм жива да го видя.  smile3505

Дано да я вярно, че аз мъжки деви почти не познавам. Това ще ме крепи и мен през следващите години, защото от скоро синът ми започна да проявява невероятен инат.

# 476
камбанка, с Австрийците ръчният багаж е до 8кг Sad, ще го мислим Thinking

За ината, те всички зодии са малко или много инатести Laughing по мои наблюдения. Пък и зависи какви житейски комбинации се получават. За протокола аз съм Теле /от рогатите/, но инатът ми определено отстъпва място на други качества в обкръжението на двете Близнета вкъщи Peace

# 477
Eх, че хубави новини и кандидат такива Simple Smile Браво! Да сте живи и здрави!
escorial, много ти се радвам! Всичко да е леко и спокойно!

Снежи, при вас 6 год. не са ли вече 1-ви клас като при нас? 2 часа си е нищо Sad Дано училището е наблизо  Peace

# 478
Ей, Уоу  smile3515 още не съm станала на 35 години mоля, mоля...

Споко бе не говорим за теб ... Yспокоих се  Peace
А лентичка няма ли да си сложиш преди тестовете?  Mr. Green Не  smile3505

Еscorial, Вера, К. Дора, mерси за споделеното mнение.

МaНЕВрата, с тези твой въпроси, чакаме скоро да се похвалиш  Wink
Mи ето, хваля се   EFP
За протокола - не съм правила никакви допълнителни изследвания - имах в повече екографи обаче. И mен mай това най-mе изкушава...
[/b][/color]

# 479
Шеметке, а ти какво правиш в темата за тандемно кърмене, моля? Mr. Green
подозрителна си ми Joy

МaНЕВрата, честито! лека и безпроблемнаSimple Smile

За изследванията, аз май си направих, дадоха ми някакви листове докато Ема ми се катереше на главата а аз зяпах в часовника, защото закъснявах да си прибера Виктория от камп.. нямам нищо против да ми източат малко допълнителна кръв, не се притеснявам от резултатите, вътрешно си знам че всичко ще е наред, а и дори да не е, все си мисля че е по добре да е подготвен човек. Не бих отишла на онова в 16та седмица с иглите в корема, амниото.

забравих да кажа че третото маймуне го чакаме през МартSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт