КАНАДСКА лятно-ваканционна тема - 42

• 33 021
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Шеметке, а ти какво правиш в темата за тандемно кърмене, моля? Mr. Green
подозрителна си ми Joy
Оф, хеm не mи е страст кърmенето, сега ще mе карате да ходя да лУбопитстваm из кърmаческите вилаети  WhistlingМaНЕВрата, честито! лека и безпроблемна:)
Грасиас!За изследванията, аз май си направих, дадоха ми някакви листове докато Ема ми се катереше на главата а аз зяпах в часовника, защото закъснявах да си прибера Виктория от камп.. нямам нищо против да ми източат малко допълнителна кръв, не се притеснявам от резултатите, вътрешно си знам че всичко ще е наред, а и дори да не е, все си мисля че е по добре да е подготвен човек. Не бих отишла на онова в 16та седмица с иглите в корема, амниото. И аз следваm същата логика  Peaceзабравих да кажа че третото маймуне го чакаме през Март:) Със здраве да си го носиш!!!

# 481
  • Vaudreuil Canada
Шеметке, а ти какво правиш в темата за тандемно кърмене, моля? Mr. Green
подозрителна си ми Joy

Аааа нищо не правя ... ние прикючихме с кърменето на кръгли 3 годинки така че за там не се класирам, но пък не пречи да видя кой друг се мотае там  Mr. Green

МaНЕВрата, с тези твой въпроси, чакаме скоро да се похвалиш  Wink
Mи ето, хваля се  EFP

Ами ха честито и на теб и да е леко и безпроблемно  Hug

# 482
МaНЕВрата, честито! Лека и безпроблемна да е!
Момичета, свят ми се зави направо  Laughing!
Подкрепям напълно идеята за списък с небременните!

# 483
  • Монреал
Хахаха, все по-весело взе да става  Hug Гаргамелчо и Маневрата - честито!   bouquet
Маневрата, аз не бих правила амниоцентеза, но ако си някъде към 12-13 седмица можеш да си пунеш един кръвен тест, който се покрива от застраховката (нашата покри 90%). Аз си го правих в Прокреа - в болницата не се предлагаше този тест. Дава само процентна вероятност за Даун синдром.

# 484
  • Калгари, Канада
МaНЕВрата, честито, честито!  Hug

Кой ще се навие да направи списък, че да знаем коя след коя е? Да знаем кога да стискаме палци.  Grinning

Аз пак да подкача Шеметната - моме, хайде, че ще останеш само ти с едничко  Wink

# 485
Eee, браво!! Зашеметителни сте Simple Smile
МаНеврата, Гаргамелчо - честито!! Леко мътене Simple Smile

# 486
МaНЕВрата, ха честито и от мен Hug Знаех си аз, че таиш нещо с тия емотикончета от преди няколко дни, ама пусто не си го казваш в прав текст, трябваше да гадаем Crazy
Гаргамелчо, и на теб честито Hug Ех че много бременни Mr. Green

Шеметната, стига си се стискала и ти, наистина ще вземеш да останеш сама в списъка Joy Сигурна съм, че заради едно бебе ще получиш вдъхновение за още по-хубави тортички Peace

# 487
Честито и от мен на новопризналите си Simple Smile
Приятно бременеене!

# 488
  • Vaudreuil Canada
Аз пак да подкача Шеметната - моме, хайде, че ще останеш само ти с едничко  Wink

Шеметната, стига си се стискала и ти, наистина ще вземеш да останеш сама в списъка Joy Сигурна съм, че заради едно бебе ще получиш вдъхновение за още по-хубави тортички Peace

Абе вие що не си гледате работата (и децата) и не спрете да ми се бъркате в семейното планиране  ooooh!
ААААаааама ха!!!!  Crazy 

Между другото вдъхновение си имам в изобилие даже и в други области се прехвърли... ей над какво се потих в последно време

# 489
  • Калгари, Канада

Абе вие що не си гледате работата (и децата) и не спрете да ми се бъркате в семейното планиране  ooooh!
ААААаааама ха!!!!  Crazy 

Ама, че ние каква друга работа си имаме  smile3534

Това дръвче да не е икебана? Какви страсти се вихрят в твоята главичка само  Hug
/представи си какво хубаво бебче ще създадеш само/ Wink

# 490
Дай малко подробности,де Grinning
Пускаш една красота и ние да гадаем какво е newsm78
Трябва да си много търпелив човек, ако клоните на дървото са това, което си мисля Peace

Мисля, че това не е живо дърво, а всичко по него е изработено newsm78

# 491
  • Vaudreuil Canada
Изма правилно го мислиш  Wink
Дръвчето е от мъниста - голяма хамалогия си е, ама отдавна ми беше мерак да спретна едно такова.

# 492
Изма правилно го мислиш  Wink
Дръвчето е от мъниста - голяма хамалогия си е, ама отдавна ми беше мерак да спретна едно такова.

много е красиво Heart Eyes искрено ти се възхищавам smile3501

# 493
И аз си помислих, че са мъниста! Ама, това е голям труд - за колко време го направи newsm78
А самото дърво - дърво ли е? Леле, как прозвуча Embarassed Малко като досиетата X - совите не са това, което бяха Mr. Green

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 21:08 от Izma

# 494
  • Калгари, Канада
Шеметна, откъде това търпение? Аз едва ли бих могла да се занимавам с часове с мъниста.
Би ли пуснала твоето дръвче на снимка, обзалагам се, че изглежда по-добре.  Peace

ПП. Не че това изглежда зле, ама просто вярвам в способностите ти.

Общи условия

Активация на акаунт