КАНАДСКА лятно-ваканционна тема - 42

• 33 094
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
  • Vaudreuil Canada
Изма около 3 седмици ми отне, иначе в часове около 40 часа.
Стеблото е от шишчета и тел и цветарска лента и отгоре е обвито със студен порцелан и боядисано без особени претенции ... с четката хич ме няма.

Мамамия това е моето дръвче всъщност....  Blush

# 496
  • Калгари, Канада
 ooooh! Извинявам се веднага.
Подведох се по надписа на снимката.  Crazy
Моля се да ми простиш  Praynig
Много труд си е това, мислиш ли да правиш още?

# 497
  • Vaudreuil Canada
mamamia какъв надпис бе жена?
Питам щото мултиплай прави мизерии от време на време та да знам какво се вижда ... да не стане филма бил съветски ... и т.н.

# 498
Браво! Поздравления Peace
В България имах колежка, която обичаше да майстори такива неща. Цяло лято обикаляше по плажа и събираше миди, камъчета, водорасли. Доставяше и удоволствие да майстори, даже мартеничките си правеше сама и всяка беше различна.

Аз си купих от Доларамата бои, пастели, някакво платно. Реших, че искам да рисувам ( аз не мога да рисувам, но реших, че искам ) Mr. Green. Така и си стоят в торбичката Embarassed Мъжът ми само ме подкача - хайде, къде е картината? Аз се фръцвам и ... - чакам  вдъхновение Crossing Arms Още го чакам Mr. Green

# 499
  • Калгари, Канада
Ами точно Multiply ТМ пише долу в дясно, та реших, че е от някакъв сайт. А то какво всъщност е Multiply? Embarassed

# 500
  • Vaudreuil Canada
mamamia това е сайта, на който са качени албумите ми със снимки - напоследък си плякат логото на всяка снимка ...  hahaha
Пак добре де щото преди време уж изтриваш снимка и качваш нова там ама ако има дублиране на номерата извиква старата снимка (изтритата) вместо новата та беше голям куриоз аз пращам някакви снимки с цветя на приятели в БГ пък те виждат мои снимки бременна ... и много дебела ... такава китка бях .. смях отвсякъде.

Izma кажи на мъж ти че имаш нужда от вдъхновение ... почивка в екзотична страна върши добра работа  Simple Smile и после ако картината куца значи е от материалите, а не от майстора  Blush

# 501
Гаргамелчо, честито! Наскоро във вестника видях снимка на една ужасно мила горила с малкото си и се сетих за теб! Ето, че имало да получаваме новини от теб! Grinning

Много се радвам, че все повече стават майките с повече дечица, чудесно е това и най-естествено!

Маневра, лека и на теб!

Шемет, винаги си намираш какво да твориш. Аз много харесвам и другото ти хоби - тортите, но аз се ограничавам само до медената къщичка, като всяка година се заричам това да е последната.
Моят мъж често го избива на изкуство - рисува /страшни мацаници/, налепи камъни около мивката на старата ни къща, една стена на килер я беше боядисал доста артистично. Обикновено твори докато съм в България, да не му секвам вдъхновението...
Момичета, не знам как е при вас, но тук цените на хранителните стоки постоянно скачат. За 600 гр хляб пане италиано - 4.49 /миналата седмица беше 3,70/. Скоро не съм пекла хляб, нещо ме напусна музата, също като с квасенето на кисело мляко, но като гледам цените - за един хляб и кофичка кисело мляко трябва да оставя десетарка, и реших днес да направя едни франзели, но за зла беда - брашното ми критично намаляло  Grinning

За почивката до България, някой беше питал - става солена сума, защото и тук повечето разходи текат и така.

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 22:17 от Г-жа Броненосец

# 502
  • На бял кон в Pierrefonds
shemet_neveroiaten , страхотно е!

Какво правиш с тези красоти? Продават ли се?

# 503
Исках да ви питам нещо, ама покрай бебоците и коремчета се отплеснах Mr. Green, та сега г-жа Броненосец ме подсети Hug

Има ли някоя от вас хлебопекарна - ползвате ли я често, ефективна ли е, заслужава ли си да се купи?
И ако - да, каква марка бихте ми препоръчали?
Благодаря Hug

# 504
и после ако картината куца значи е от материалите, а не от майстора  Blush

И аз така мисля - не може да е от мен, сигурно четката е крива Mr. Green

# 505
  • Vaudreuil Canada
Rоnniе за първи път правя такова чудо - за мен си е. Най-вероятно ще е непродаваемо заради времето което се влага като труд. Заплюла съм си още 2-3 дръвчета някой ден сигурно и до тях ще стигна - ще си направя мини кът с мънистени бонзайчета.

Izma ние имам Black&Decker  машина най-голямата - мисля 3 либри. Аз си я ползвам постоянно за хляб, и за питки, и за козунаци, и за кифлички козуначени. При моята употреба най-често се скапва за около година-година и половина ежедневна употреба (тази е третата или четвъртата). На промоция се намира на 60 долара преди такси. Преди това имахме 2-3 Тостмастер и те са същото качество но са по-малки. Разликата в цената е незначителна.

Г-жа Броненосец преди един-два месеца една девойка в Онтарио търсеше, човек който да оглави екип за сглобяването и декорацията на 2000 къщички за три месеца мисля беше проекта ... на мен ми се видя страшна цифрата.

Днес му дръпнах пак голям спам във форума ... това е щото имам да върша други работи дето хич не ми се вършат ама няма как...

# 506
Изма, когато живеех в Монтреал точно до нашия блок имаше пекарна и най редовно си купувах хляба от там, откакто се преместихме обаче предимно аз си го правя.
Понякога като ми писне или нещо се прецака си купувам от суперстора, тяхната пекарна:)
често се случва да пазаруваме по нощите и обикновенно пускат всички хлябове от деня на 50% офф и тогава взимам много и зареждам фризера с любимите ми, с маслини и мултигрейн Sunglasses когато ми потрябва, в микровелвето на дефрост за 11 минути имам пресен топъл хляб Crazy

Шемет пак пропуснахме да се видим с теб но следващият път задължително ще се организираме! Може пък вие да дойдете насам;)

Наскоро във вестника видях снимка на една ужасно мила горила с малкото си и се сетих за теб!

Joy Joy Joy

# 507

ние имам Black&Decker  машина най-голямата - мисля 3 либри. Аз си я ползвам постоянно за хляб, и за питки, и за козунаци, и за кифлички козуначени. При моята употреба най-често се скапва за около година-година и половина ежедневна употреба (тази е третата или четвъртата). На промоция се намира на 60 долара преди такси.

Значи моята много я щадя, защото я ползвам вече четвърта година, средно около 2-3 пъти месечно. Имаше един период - почти не купувахме хляб, но беше за кратко Simple Smile

Гаргамелчо, нали ти беше с такъв аватар, да не стане някое недоразумение  Grinning

# 508
оо знам знамSimple Smile)) просто ми стана много забавно Laughing

отдавна търся маймуна с две маймунчета за аватар.. а сега май и с три трябва да търся но едва ли има такива луди маймуни Wink

между другото пак правих календара на Канадската Ла Лече лига тази година, този път всички снимки са мои и специално правени за календара, мисля че стана много добреSimple Smile
не е съвсем готов имам да сменя едната страница и да оправя няколко грешки но ето ако на някой му се гледаSimple Smile
http://flickr.com/gp/deni123/vPL2c6
можете да си го поръчате от вашата Ла Лече лиг група, мисля че ще се продават за 15$ като приходите са за вашата си група
Ще се раздават безплатно на брестфидинг чаленджа във Вон Милс (в началото на Октомври), заедно с разни други подаръчета, някой ако го интересува може да ми пише на личниSimple Smile

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 22:48 от Гаргамелчо

# 509
Поздравления за календара - разгледах го с удоволствие! Аз реших да отбивам вече/ имам активен стаж от почти 5 години с едно прекъсване за 6 месеца/, чувствам се изчерпана, но как ще стане ...

Това нека е едно намигване към всички майки в темата /изрових снимката/

Общи условия

Активация на акаунт