КАНАДСКА лятно-ваканционна тема - 42

• 32 258
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Karkade, аз съм горе-долу същият случай. Може на лични да ми дадеш имейл адреса си, за да ти изпратя списъка с необходимите документи.
Мamamia, благодаря  bouquet   
Да, по-лесно е, когато поне един от родителите говори френски (дори и в училището на малкия това е едно от условията, за да го приемат).
Учудена съм, че в училището, за което говориш децата не учат английски. Нас ни уверяват, че при завършване на 6 клас децата ще владеят еднакво добре и двата езика. Не си спомням точно, мисля, че след 3 клас започват да учат английски.

# 616
Pepy,благодаря.Сега ще ти пратя мейла.
Само да кажа за снимката,че това изискване било само за гражданство.

# 617
Към кърмещите мами отколо Торонто

ще се радвам да ви видя там, ще има гуди багс с подаръчате от Йорк Рижън Хелт и спонсорите, също така всеки ще получи безплатен календар на Ла Лече Лигата и ще участва в томбулата за награди от спонсоритеSimple Smile

# 618
  • Лавал-Пловдив
Ау, heureuse, точно за Литературата аз съм на съвсем различно мнение. Въобще не я обичах с тези постоянни анализи, кой какво бил искал да каже. То поетът/писателят каквото си е искал да каже, казал го е Peace Отделно пък нашата даскалица ценеше съчиненията ни само, ако сме се допитали до поне 1 критик по съответната тематика Wink и определено имаше предпочитания към момчетата Mr. Green

Галче ,и аз така  newsm10 и пък недай си Боже, ако мислиш различно ти от този критик или учителка. Mr. Green

Да  питам и  Simple Smileаз нещо свързано с у-ще  .В списъка , по които купуваме нещата за у-ще има -papier a couvrir transperant et  non autocollantpour couvrir les manuels.-някои знае ли какво е това чудо Rolling Eyes
Синът ми имаше такова в списък - оказа се едно руло самозалепващо се прозрачно фолио от Доларамата, с него се подвързват учебниците, доста е практично между другото, само че залепването трябва да е много внимателно, за да не се получат мехурчета с въздух. Едно руло стига за 2 големи учебника и нещо малко, така че предвиди 2-3. Само че гледам, че на теб ти трябва non autocollant, а това е autocollant, но може да ти свърши работа в краен случай.

# 619
Да  питам и  Simple Smileаз нещо свързано с у-ще  .В списъка , по които купуваме нещата за у-ще има -papier a couvrir transperant et  non autocollantpour couvrir les manuels.-някои знае ли какво е това чудо Rolling Eyes
Синът ми имаше такова в списък - оказа се едно руло самозалепващо се прозрачно фолио от Доларамата, с него се подвързват учебниците, доста е практично между другото, само че залепването трябва да е много внимателно, за да не се получат мехурчета с въздух. Едно руло стига за 2 големи учебника и нещо малко, така че предвиди 2-3. Само че гледам, че на теб ти трябва non autocollant, а това е autocollant, но може да ти свърши работа в краен случай.

tanyta - и при нас искат незалепващо. Купих миналата година от Уолмарт едно руло и имам още от него. Изглежда като обикновен наелон, навит на руло като опаковъчна хартия. Режа по формата на учебника и залепям с тиксо но само наелон върху наелон, а не върху самия учебник. Гледам така, да опаковам, че все пак въпросното подвързване да не се разпадне като е залепено само само за себе си.
Дано си ме разбрала.

# 620
Како Дора ,мерси. Hug
Значи съм го нацелила днес по-късно следобед взех нещо подобно и наистина не е самозалепващо.Изглежда като една ролка обикновен найлон Laughing

# 621
escorial ,писали сме едновременно Simple Smile
Да,същото е значи.
Благодаря ви много ,момичета Hug  bouquet

# 622
Кака Дора, гледах преди снимките, които беше пуснала в темата и тези от Rawdon много ми харесаха, но нещо не мога да се ориентирам къде точно сте били... newsm78. Да имаш някакъв линк или адрес?

# 623
  • Vaudreuil Canada
Наминавам да се оплача, че напоследък не ми върви с почивките  Twisted Evil
Преди две години ни евакуираха от Куба заради ураган а вчера сами се евакуирахме от Щатите пак заради ураган .... С мъжа ми се майтапим че ще почнат да ни плащат от курортите да не ходим там ...
За 3 дни успяхме да изгорим повече от прилично но не бих се отказала да поседя още няколко дни на плажа  Sunglasses
Сега отивам да чета какво сте писали за училищата - изглежда интересно четиво  Wink

# 624
  • Калгари, Канада
kambanka 2304, аз съм си копнала в текстов файл това от kaka_dora , дано ти помогне

Rawdon - на 70 км от Монреал, посока север по 25та
http://www.destinationrawdon.com/chutes_dorwin_rawdon.html - Това е парка с водопада, там може само пикник без барбекю
http://www.destinationrawdon.com/cascade_rawdon.html - Това е парка на реката с каскадите, има си барбекюта на място

# 625
  • Калгари, Канада
Шеметна, вие сте магнит за ураганите значи   Wink Аз като видях, че си писала, и си викам - я, колко бързо се минала една седмица, пък аз не съм усетила  newsm78  Къде бяхте всъщност?

# 626
  • Лавал-Пловдив
Тамън щях да ги търся пак линковете и мамамия ми спести малко време   bouquet
Аз съм голяма туристка и все разпитвам хората къде ходят, какво има там и ако ме заинтересува - газ, противогаз и сме там.
Шемет, лошо за почивката ама  Naughty природа, какво да я правиш.
Пак напомням, че на 12.09 е празника на Сейнт Леонард, ще има виенско колело, надуваеми скачалки, игри и варена царевица. На който му се идва да свирка  Party

# 627
Шемет, просто като решите да пътувате някъде съобщавай че ние да не ходим там Whistling Joy hahaha

# 628
Шеметче, съжалявам! Аз пък толкова обичам да ходя на море/океан, а в следващите 15-ина години няма да мога Sad Мъжът ме не иска, защото много изгаря (дори намазан с крем с висок фактор и с под чадър), а аз с трите момчета е абсурд да се справя. Ще ходим вместо това на Дисни във Флорида, ама аз си мечтая за плажове. Оплаках ви се...

# 629
  • Vaudreuil Canada
Шемет, просто като решите да пътувате някъде съобщавай че ние да не ходим там Whistling Joy hahaha

Браво бе ... да беше казала че другия път ще дойдете с нас и ще ни обърнете късмета на хубаво ....

heureuse и аз много обичам на плаж .. тази година ме огря за цели 3 дни  Mr. Green и още ме боли кожата въпреки че се мазахме с 30-ти фактор ( ама първия ден пропуснахме мазането  Blush )

Ако някой мисли да прави някакви зимнини на червените чушки сега им е сезона - аз вчера опекох близо 45 кила и сега беля ... добре съм омирисала къщата на печени чушки ... и лютеничка ще има  eat 

Общи условия

Активация на акаунт