КАНАДСКА лятно-ваканционна тема - 42

• 32 366
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
Честито,мила пчеличке!
Да ти расте здраво и весело момченцето! newsm07

# 316
Честито Пчеличка!    bouquet
Добре дошъл на Алекс!
Да расте здрав, силен и много щастлив!

# 317
  • Vaudreuil Canada
Пчеличке честито!
Да ви е жив и здрав малкия Алекс - много да слушка много да папка и малко да реве Simple Smile
На теб леко и бързо възстановяване и много помощ от кака Фло.

# 318
Добре дошъл на Алекс, да расте здрав и щастлив!А на p4eli4ka бързо възстановяване!
МaНЕВрата, намери ли телефона на фирмата за пренасяне?Ако да може ли да го дадеш?

# 319
Пчеличка, честито и от мен. Чудесно сте се справили при тези близо 4 кг. на Алекс!
Много здраве и щастие на малкия и на цялото ви семейство! family

# 320
Пчеличка,

Честит Ви син. Да е жив и здраб и цял живот да е късметлия. И аз вярвам, че 13ти петък е късметлийски ден (или поне за мен Simple Smile )

# 321
  • Калгари, Канада
 p4eli4ka, честито и от мен! Бързо възстановяване на теб, а бебчо да е здрав и да започне добре да папка! newsm07

# 322
Добре дошъл на Алекс, да расте здрав и щастлив!А на p4eli4ka бързо възстановяване!
МaНЕВрата, намери ли телефона на фирмата за пренасяне?Ако да може ли да го дадеш?

Не съm почвала   Embarassed

stork-boy честит ти mоmък, Пчеличке stork-boy

# 323
Вени,
Саmо този тел. съm запазила, аmа защо си mислех, че човекът се казваше Иво  newsm78 - Спас  (514) 963-6436

# 324
Мерси на всички ви за поздравленията и пожеланията Hug Като ме започнаха контракцийте в малките часове на 13-ти, тъй като не можех да заспя, ходейки до тоалетната 100 пъти, се сетих за песента на НЛО "Петък 13-ти" И всеки път ставайки си я тананиках на ум  Crazy

# 325
Честито бебче Алекс stork-boy
Да расте здрав, усмихнат и не много послушен smile3541
Здраве и щастие на цялото семейство newsm10

# 326
  • Торонто/София
пчеличке - честито и от мен   bouquet - много много много да ви радва!
МaНЕВрата - за зъбното почистване ние за първи път водихме нашия юнак на около 3г и после пак след около 6 месеца - както ходим и ние ....много му беше интересно

# 327
  • Лавал-Пловдив
Честито на пчеличка и много щастие на малкия Алекс  Hug Hug Hug
Ние се върнахме от Ниагара  Party Party Party

# 328
  • Canada
Пчеличкаааа, честита радост! Да е здрав, умен, обичан! Много се радвам, че не те е карал да го чакаш както Флоранс. Hug
На теб - бързо възстановяване и много щастливи мигове с порасналото ви семейство!

МaНЕВрата - за зъбното почистване ние за първи път водихме нашия юнак на около 3г и после пак след около 6 месеца - както ходим и ние ....много му беше интересно

Само преглед ли му правиха или и почистване? Точно се чудя да водим ли Раян вече...

Шемет, гледахте ли Адам Ламбърт? Ние отидохме след Парк Сафари, капнали бяхме, ама пусто сме фенове. Mr. Green Само сцената нещо не ни допадна.

# 329
  • Калгари, Канада
Ние се върнахме от Ниагара  Party Party Party

Е, разкажи де. Как беше? Хотелчето на ниво ли е? Какво видяхте освен водопада? Подробности моля  Praynig   Wink

Общи условия

Активация на акаунт