КАНАДСКА лятно-ваканционна тема - 42

• 32 366
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
  • Vaudreuil Canada
Шемет, гледахте ли Адам Ламбърт? Ние отидохме след Парк Сафари, капнали бяхме, ама пусто сме фенове. Mr. Green Само сцената нещо не ни допадна.

Ходихме, гледахме и се кефихме - Мартин пя (нали в колата предимно това слуша та и текстовете знае) и пищя наравно с девойките около нас. И на мен ми се струва, че сцената и осветлението бяха слабички, а костюмите малко, ама си е нормално все пак е още съвсем в началото на кариерата си, пък и цените бяха смешно ниски.

За преглед и почистване на зъбите педиатъра каза че е хубаво да го видят до 4-тата годинка - почистването ако се разберат със зъболекаря ... и ако зъболекаря прецени естествено. Аз съм със спорни чувства към почистването но за преглед съм силно за така че тия дни ще звъня за среща.

# 331
  • Лавал-Пловдив
Ние се върнахме от Ниагара  Party Party Party

Е, разкажи де. Как беше? Хотелчето на ниво ли е? Какво видяхте освен водопада? Подробности моля  Praynig   Wink
Хотелчето беше добре, малко встрани от центъра, но на спокойно място, а собствениците ти показват къде да паркираш на центъра за 5$ на ден. Стаите са малко малки, но чисти, ама не сме стояли много в тях. За гледане - купихме си форфе за 4 активитета - корабчето, тунелите зад водопада, бързеите и виртуалният потоп ( това беше много страшно: валя ни сняг, дъжд, земетресение, светкавици, Сами се уплаши и ревна Simple Smile ) Купих и билети за живите пеперуди, но ги изгубих  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Иначе града е като малък Лас Вегас - музеи, забавления, къщи на ужасите...Цяла нощ живота не спира като по нашето черноморие например.
Но един уикенд не стига... утрепахме се от бързане за минем всичко, а се и чака по около час за всяко активите. Поне 5 дена ще е следващия път. Не можахме да разгледаме и Маринланд от липса на време.
Бяхме и до едно градче на 20-25 км от там, по скоро порт, през деня е плаж, а вечер има само дикотеки и барове и пияна младеж...
На връщане спряхме в Торонто и се качихме на кулата, добре че нямаше много опашка. На излизане от Торонто такава буря ни хвана, че бях доволна, че вече не сме на кулата Simple Smile

# 332
  • Vaudreuil Canada
kaka_dora другия път верно си предвидете повече време - аз там за по-малко от 4 дни не ща да ходя.
Пътьом може да видите 1000-та острова, там има два сафари парка и двата са хубави с водни паркове за децата пък и за възрастните и с представления на животните, има и живописни градчета за разглеждане а който иска плаж малко след ниагарския водопад има пясъчен плаж - много приятно изглеждаше.
В Торонто другия път да идете до Каса Лома - на мен лично това място много ми хареса но и там си иста половин ден сигурно.

# 333
Ние в Ниагара не пропускаmе да хапеm по тортичка в рейнфорест кафето.

# 334
  • Лавал-Пловдив
Ние в Ниагара не пропускаmе да хапеm по тортичка в рейнфорест кафето.
И ние ядохме там Вулкан  Crazy
Какво е Каса Лома???

# 335
# 336
  • Монреал
Eй, момичета мерси, че споделяте - ние мислим да отидем за 3-4 дена на Ниагара някъде към средата на септември, като свърши хамалогията с местенето, а пък и татко ще е тук, така че ще му бъде интересно.  Hug
Маневрата, мерси за телефона, но не беше това човека, всъщност аз го намерих - ако някой друг се интересува, ще пусна информацията - ние предният път ги ползвахме пак за преместване и останахме много доволни.

Пък минавам и да ви съобщя малко новини покрай нас - те се виждат долу в подписа  Laughing Днеска ми беше вторият преглед - много съм доволна от докторката - Ел Месиди в Роял Виктория, ако някой за в бъдеще му притрябва  Laughing Най-много се радвам, че ме подкрепя 100% за Вбак, а аз се страхувах, че ще настояват за цезарово, понеже Тарик се роди така. Тъй де, споделих, олекна ми  Joy

# 337
  • Vaudreuil Canada
За туристическите си програми може да хвърляте едно око и тук (имам персонално участие та се чувствам засегната, че никой не чете там  Wink )

TarikMom честита ти лентичка - леко и безпроблемно до края и здраво бебче Simple Smile  с опашки или с тиранти ще е патето от лентичката?

# 338
  • Монреал
 с опашки или с тиранти ще е патето от лентичката?

Ще го оставим да бъде изненада.  Wink

# 339
  • Калгари, Канада
TarikMom , страхотна новина!  Hug Честито, лека и безпроблемна бременност!  preggo

kaka_dora , благодаря за разказа!  Grinning

shemet, ти няма ли да прихванеш вече? Wink 
Затрупахте ме с информация значи, аз тъкмо мисля как да събера плануваната екскурзиика в три седмици. Излизат ми най-малко 23 дни и то без Торонто, ако сложим и него  - не знам просто, трябва да навивам главата на семейството да си вземе 30 дни /отпуска + от допълнителното натрупано време/. То най-добре е на няколко екскурзии да стане, ама аз нали съм лакома, та искам всичко веднага.  Crazy

# 340
  • Калгари, Канада
Все забравям да пиша - Влади е ходил на зъболекар няколко пъти - контролни прегледи, не са ни карали да ходим за чистене /само аз в къщи да го правя с разни конци, но това май е съвсем друго; те и там му ги чистеха така последните пъти/ А какво мислите за това ходене на всеки 6 месеца? На мен ми се вижда много често  Embarassed /аз едно време пък и сега не ходя на зъболекар, освен ако не ми е притрябвал/

# 341
Хех, Тарикмам, най-сетне си призна.  Wink Честито още веднъж! За VBAC- дано, дано, дано.

Пчеличка, честито! Да ви е жив и здрав Алекс!   bouquet

Шемет, ми не го знаех това. Но вече го знам. Браво! Хубава информация Simple Smile

За зъболекаря- МАги в България я водих на контролен преглед на 1, 2 и 3 годинки. После дойдохме тук и чак миналата година, когато беше на 5, я прегледаха в училище. Всичко беше наред и нямаха препоръки. Сега пак ще чакам в училище да мине прегледа. Но не бих я завела на почистване.
На Ясен зъбите не сме ги преглеждали. Не чувствам, че трябва.

# 342
  • Vaudreuil Canada
shemet, ти няма ли да прихванеш вече? Wink 

Явно не Wink

Честно казано според мен програмата ти и до тук е мноооооого богата и ще ви втръсне  в някой момент ако не на теб на дребните сигурно, така че оставете Торонто и Ниагара за отделен тур и си дайте едно 7-10 дни там за да видите всичко наведнъж.

# 343
  • Canada
TarikMom, честита лентичка!
mamamia, ха пропусни Торонто де, хич няма да го приема добре, да знаеш Hug

# 344
ТарикM, най-искрени поздравления! Лека бреmенност!

П.С. Дали поне 30% от аудиторията не е бреmенна  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт