КАНАДСКА лятно-ваканционна тема - 42

• 32 344
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  • На бял кон в Pierrefonds
Честито на Пчеличка за малкото слънчице! Да е здраво и усмихнато дете!

Тарик Мам, честито и на теб! Лека бременност и много положителни емоции! Дано имаш едно леко и нормално раждане.
Тази докторка в Роял Вик дали взима нови пациенти или ти си й пациент от преди?

# 346
  • Торонто/София
TarikMom - честито и от мен - като гледам колко много станахме  Mr. Green

# 347
TarikMom, честитки и от мен Hug Много лека бременност ти желая и най-прекрасния резултат накрая baby_neutral

# 348
  • Калгари, Канада
Честно казано според мен програмата ти и до тук е мноооооого богата и ще ви втръсне  в някой момент ако не на теб на дребните сигурно, така че оставете Торонто и Ниагара за отделен тур и си дайте едно 7-10 дни там за да видите всичко наведнъж.

Laughing Като бяхме в Китай още на 3-4 ден Владко искаше да си ходи, а като се качвахме на самолетите м/у градовете все питаше за вкъщи ли си отиваме.    Joy    Тежичко е за децата, вярно. Даже на България последните дни каза, че вместо на море, по добре да си ходим в къщи.  Wink /а тогава си е стоял с бабите и си е играл само/.
Иначе честно казано с малки деца предпочитам да сме в движение /нямам предвид завързани в колата/, да зяпаме нещо, отколкото да сме вързани на едно място /което за мен не е никаква почивка, нито мога да чета нещо, нито нищо, а да се излежавам на плажа  с малки деца, всички знаем, че е само мит/. Другото е, че след като ще минаваме такова разстояние по добре максимално да видим каквото може, пък лежането и почивката ще са ни в къщи. Ваканциите са ни по-скоро за спомени и уморяване.  Crazy

Sneji Hug . Имаш поздрави от БГ. Кристина си мисли, че живеем на близо, та ми писа да те поздравя лично  Wink /Дано се видим някога и с теб./

# 349
  • Canada
TarikMom, честито! Лека да е! Кога ти е термина?
Ако има други бременни, да си признават. Simple Smile

Пчеличка, много е хубав Алекс в подписа Heart Eyes, метни някоя по-голяма снимка да се порадваме. Hug

Някой подновявал ли си е вече документите в посолството? Нещо специфично има ли? Снимки там ли се правят или се носят готови?

Мерси за отговорите за почистването, момичета.

# 350
  • Vaudreuil Canada
November Rain ние се гласиме да ходим за документите но още не сме го направили - искат снимка паспортен формат без претенции къде ще я направиш. Отделно от това те снимат там на място която снимка е за самите документи другата остава като някакъв вид архив.

Ами аз отдавна казах че имаме нужда от списък ... много станаха бременните та така да ги следим .. следващо бебе чакаме от ...Лейди Чери .... след нея да се готви booboo's mama ... после май е November Rain  ... след това TarikMom ... и след нея Дензълчето ... други има ли  newsm78 да не пропускам някоя бремелинка?

# 351
  • Монреал
Благодаря от сърце за милите думи!  Hug

Тази докторка в Роял Вик дали взима нови пациенти или ти си й пациент от преди?
Не съм й пациентка от преди, взе ме след като забременях - мисля, че приема нови, но трябва да си бременна  Crazy Но нищо не губиш да се обадиш и да питаш. Телефона им е 514-843-1603.

November Rain - за януари сме - аз го изчислих 11ти, но лекарката ми каза 13 или 14  Crazy

# 352
Има, ама не съм аз.  Wink

# 353
  • Лавал-Пловдив
аз знам 3 бременни монреалки ама само четат, а не пишат  Wink Wink Wink Wink
Който се познае да се обади  Whistling

# 354
  • Vaudreuil Canada
Хе хе айде заформихме пак интригата Simple Smile казвайте бързо да дописвам листата Simple Smile

# 355
  • Канада, Монреал
Здравейте, момичета Simple Smile)
Честито сладко момченце на Пчеличка. Направо отгледано детето с тези мерки   Crazy
Честита бременност и на Новембър Рейн, все се кандя да ти честитя, хубаво че тв вдиях на живо  Hug
Честита бременност и на ТарикМам, желая ти лека и хубава бременност.
А другите бременни мамита да не се крият, а да си признават бързо. Нещо този Монреал много плодороден  Laughing Голям бременелски превес имаме.
На мен малко ми остана, вече взех да се поизморявам повечко, на Сами му обяснявахме къде е бебето - в крайна сметка разбрал, че на пъпа се казва бебе и само си вдига блузата, сочи си пъпа и вика "Бебе, бебе".
mamamia, много сериозна екскурзия сте замислили.
Ходихме да гледаме китовете миналата седмица - много хубаво беше, но трудно намерихме нощувки в последния момент. Иначе пътят е доста и спират движението на няколко места. Фьордът си заслужава да се разгледа с кану - разрешават един родител с малко дете на кану и без да има опит човек.

# 356
Уффф, изчетох най-накрая темата!

Честит син на Пчеличка! Да е жив и здрав и много да радва всички!

Честита лентичка на ТарикМам! Лека бременност до края и успешен VBAC!

Ние успешно се преместихме в ново жилище,а от днес вече имаме и Интернет и пада голямо четене.
Аз не съм от бременните монреалки, но много се надявам след месец-два да се присъединя към отбора, стискайте палци!

Благодаря за информацията за местата за посещение, която споделяте, много мие полезна!

# 357
Тарикмам, честито! Лека бременност и безпроблемен финал  Praynig
Искам да питам, какво е VBAC, май само аз незнам  Embarassed

И да кажа, че изключително много ме кефите с тези бременности, с малка разлика. Аз като се сетя колко време ми трябваше да поискам второ дете ... но, при мен важи поговорката "Не питай старило, питай патило"  Simple Smile

Браво на вас    bouquet

# 358

Искам да питам, какво е VBAC, май само аз незнам  Embarassed

И аз незнам, но ме досрамя да питам Embarassed Отдавна съм минала този период с бременноста и раждането Mr. Green
Но много се радвам на всички, които ще стават мами Peace
Лека Hug

# 359
VBAC=vaginal birth after ceasarean (дано да не съм объркала правописа) т.е. вагинално раждане след секцио.

Общи условия

Активация на акаунт