ПЛЕТКИ игриви, на няколко бири

• 104 421
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
doci -  страхотна е. И с тази прежда е добре, каква е всъщност? Даже май е по-добре, твоята блуза стои по-корава, а  моята с Денима е много мека ............ Аз ръкава съвсем по друг начин съм го правила. И двата варианта ми харесват.
Изпрати я на конкурса  Peace

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 21:10 от zoo

# 301
  • Севлиево
Преждата е Комфорт на Стенли - страхотна е. Плетох на кука 4 - доста дебеличка, ама пък бързо става. Иначе сега го плета това същото от една комбинация между две прежди - едната памук/акрил, другата само акрил. Не ми харесва много, но клиента си даде преждата и се съобразявам.

# 302
  • Варна
Доци,мн добре се е получило!!!!!!!!!  bouquet

# 303
doci - а ти точно по схемата ли я плете или си намалила броя на синджирчетата. Комфорта май също е дебела прежда. Денима я плетох с кука №5, а ти с 4-ка, а си изплела повече, като в същото време твоята е доста по-къса................. newsm78

Пепито - виж това дали ще ти свърши работа:
http://media.snimka.bg/6636/019526516-big.jpg

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 00:44 от zoo

# 304
  • Севлиево
Точно по схемата плетох, но като стигнах до ръкава ми беше тясно и продължих докато не получих необходимата ширина. Комфорта е по-тънка от Деним-а и за това може би се е получи така. Другата прежда дето плета сега от нея е със същата дебелина като Комфорта. При нея обаче сложих с 4 бримки повече на тия дългите синджирчета и стълбчетата ми са с две наметки.

# 305
Аааа Доци без нищо под нея ще е най-добре! Twisted Evil Laughing

# 306
Zoo, твоето е станало по-дълго заради куката 5 номер
аз го плета от прежда малко по-дебела от Денима /остана ми от кораловото болеро/
с кука №3  по схемата и става голямо колкото на Доци
Ще му сложа и ръкави, защото имам още прежда, но не съм измислила как да ги направя

# 307
  • Севлиево
Аааа Доци без нищо под нея ще е най-добре! Twisted Evil Laughing

Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 308
Ето я и мойта мрежа:

Мисля да я пратя за конкурса на Коутс, какво ще кажете  newsm78 Ама ще се снимам аз с нея с нещо под нея естествено  hahaha.

Мрежата е страхотна и е супер подходяща за категорията "Секси летни аксесоари" - там,каквото е качено досега, въобще не отговаря на заглавието. Съветвам те, пак с оглед името на тази категория в конкурса, да се снимаш само с горнище на бански под мрежата, а не с потник или тениска. Ако смяташ,че фигурата ти не позволява да се снимаш по бански, помоли някоя приятелка,но го направи както си трябва - секси! После аз ще агитирам да се гласува за модела ти.

# 309

Мрежата е страхотна и е супер подходяща за категорията "Секси летни аксесоари" - там,каквото е качено досега, въобще не отговаря на заглавието. Съветвам те, пак с оглед името на тази категория в конкурса, да се снимаш само с горнище на бански под мрежата, а не с потник или тениска. Ако смяташ,че фигурата ти не позволява да се снимаш по бански, помоли някоя приятелка,но го направи както си трябва - секси! После аз ще агитирам да се гласува за модела ти.

Eeeee Амели, не се занасяй - сексът е излъчване и чувство, а не голота Laughing Ти с кой модел участваш?

И аз агитирам! Да се гласува, и най-важното ДА СЕ УЧАСТВА В КОНКУРСА!! И на мен не ми харесва името на раздела, все пак конкурсът е за плетиво, а не за друго...

dociHug

Момичета, ще ме накарате и аз да го изпраскам Mr. Green

защо немога да пратя мейл на коутс пратих веднъж казаха че трябва да се снима модела по хубаво че не се виждали добре снимах модела наново сега немога им пратя мейл а и в саита ми дава error  newsm12 smile3511

chova, опитвай пак, ще си оправят компютърния проблем.

Да докладвам - морето си е на място!  Joy Joy Joy

еat. sleep. knit...

# 310
nomadka ,благодаря и на теб!Мисля,че ми се изясниха нещата най-после   bouquet
Следобед като приспя малката и ще се пробвам на спокойствие!

Ама не е честно така,мацкииииии,какви са тези красоти на 1кука  #CrazyИскам и аз да мога да си плета такива неща,но няма кой да ме научи,или поне да ми покаже по-основните неща!Дано да срещна някога дама,която да борави добре с куката и да и се занимава с мен  Mr. Green

# 311
Въпреки че имам профил във Фейсбук, не мога да вляза в профила на Коутс и не мога да видя снимките по категории. А ми се искаше да участвам с няколко аксесоара.

# 312
Ти с кой модел участваш?

еat. sleep. knit...

Още с никой,но мисля да участвам с единствения си собствен авторски потник,който плетох преди месец за едно момиче, уговорили сме се в понеделник да се видим,за да направим хубави снимки.Ще ви свирна,за да ме подкрепяте!

# 313
Въпреки че имам профил във Фейсбук, не мога да вляза в профила на Коутс и не мога да видя снимките по категории. А ми се искаше да участвам с няколко аксесоара.

Може да ми ги пратиш и аз да ги препратя до организаторите. После като ги публикуват ще ти пратя обратно инфо.
Пиши ми на dodo.fit@gmail.com

newsm10

eat. sleep. knit...

# 314
  • София

Ами явно имат ограничения за чужбина. И аз като бях миналата седмица извън България, не можах да открия страницата на Конкурса...

Общи условия

Активация на акаунт