ПЛЕТКИ игриви, на няколко бири

• 104 368
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Да се правят с "изпъкнала кройка" разбирам, но... по- дълга? Ми то ще се получи дупка отпред...

# 406
аз друго знам  и досега приемах за единствено  hahaha предницата се прави с 2-3 см по-широка от гърба поради наличието на заоблености отпред. Другото не бях чувала.

поздравления, Сиси-Вас, за майсторското изпълнение!

# 407
  • Варна
Да се правят с "изпъкнала кройка" разбирам, но... по- дълга? Ми то ще се получи дупка отпред...

E,така се получава при мен..........като опъна отпред предницата и на рамото се наместват нещата.

# 408
Отдавна не съм показвала нищо, плетох разни дреболии:

Колие за ЧРД на една колежка

Шапка за едно момиченце:

Шапка по поръчка:

Калъф за телефон за моя приятелка:

# 409
Стейси, телефонът с каква подплата е, или това не е подплата?

# 410

И не мен това ми харесва... ама е много ситна снимката на описанието - нищичко не мога да разчета... Sad

Наистина не е много добро качеството, но нямам по-добра снимка. При мен като увелича снимката и се чете приемливо newsm78. Нали това гледаш ?

# 411
Привет на всички!
Присъединявам се към поздравленията за роклите на Сиси-Вас, Фифундрела - великолепни са!

И аз отдавна не съм показвала нищо.
Вече имам недовършена лятна рокля. Умувам за цвета на подплата.

Сега видях и конкуренцията  Sick
http://lh5.ggpht.com/_9PeeBgMOZDc/Ssj7QcHzUzI/AAAAAAAAP5c/wYVttY … 0caia%20verde.jpg

# 412
Объркахте ми представите за кройки.
Винаги съм правила предницата леко по-широка от гърба. И в зависимост от притежателя на дрехата (гръдната му обиколка тоест) дължината на предница и гръб е еднаква, или предницата е леко по-дълга.

# 413
тити, сложих вътре един чорап, за да направя снимката. После калъфът отиде за подарък.

# 414
Ах, на тази рокля как ще се върже  цветово на моята новоизплетена чанта

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 23:09 от temenuga2

# 415
Zoo, извинявай, че те обърках с Марчелитка - вие и двете показвате интересни нещица, така че не бесхе трудно да се объркам

Това въобще да не те притеснява  Laughing

Стейси - хареса ми калъфчето за телефон. Аз се каня от една госина да си изплета и що плетки изплетох , а  калъф още нямам.

Кривондела - много ми допада роклята ти  Peace Така, с тази подплата е добре според мен. Сподели с каква прежда я плете. Гледам, че отстрани има ръб, защо я плете така, свивала  ли си при талията?

теменуга - не се увеличава снимката и чантата не се вижда най-добре. Осморки ли има.......

# 416
Да, zoo има осморки

# 417
SISI_VAS,Браво на теб!Роклята ти е невероятна,както и всичко останало   bouquet
mar4elita ,поздравявам те,че се научи сама да плетеш на 1кука!Завиждам ти за времето и усилията!Аз за сега само желание имам  Mr. Green!!!!
temenuga2,Съжалявам,че не успях да дойда на плетенето на открито  #Cussing outКакъв по-добър учител от SISI_VAS може да се намери за те научи да плетеш на 1 кука!Чантата ти ми хареса!
...Абе,...всичко ми харесва,браво момичета  Peace

П.П.Аз плета още онова нещо дето го започнах от Ализето  Mr. GreenУтре ще започна ръкавите!Очаквайте включване  Laughing

# 418
Кривондела, имам пола в този десен. Ето така наддавам и свивам.
http://prikachi.com/images/471/2310471x.jpg

# 419
  • София

И не мен това ми харесва... ама е много ситна снимката на описанието - нищичко не мога да разчета... Sad

Наистина не е много добро качеството, но нямам по-добра снимка. При мен като увелича снимката и се чете приемливо newsm78. Нали това гледаш ?

Да, ама ти явно си с по- добро зрение...

Общи условия

Активация на акаунт