ПЛЕТКИ игриви, на няколко бири

• 104 314
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • Севлиево
Натисна ли руското знаме? След като го натиснеш тогава се появява мястото за писане. Има и да си избереш шрифт и големина на буквите.

# 601
# 602
Чантата на Анджелина Джоли

# 603
http://amelly.snimka.bg/hobby/napravih-si-sama.175687.19686836

Здравейте, момичета!
Аз понеже предните 2 месеца не се отчетох с нищо, сега пък се изсилих да показвам - горе е роклята на Ива, готова още от април Embarassed
Култова снимка е първата, която онагледява едно неподозирано свойство на куките за плетене - да служат за чесане на ноздри Mr. Green Предполагам,че стават и за уши, но нямам намерение да пробвам.

Планирам до другата неделя да съм готова и с още една дрешка за мен - предницата завърших днес.

Тули, аз мога да правя ръкавни извивки, обаче ми е трудно да дам обяснение. На кука винаги свивам по интуиция - в зависимост от мотива на плетене преценявам на момента къде да бръкна и каква бримка да изкарам, за да стане това,което искам. Много е глупаво сигурно,че не познавам отработените техники и винаги ми се налага да откривам "топлата вода", но истината е,че така ми е по-лесно и бързо, отколкото да се бъхтам да разчитам схеми или да разгадавам засукани текстови обяснения. Когато моделът изисква ръкавни извивки, ползвам шивашките кройки за ръкав, които в общия случай изглеждат така http://media.photobucket.com/image/sleeve%20pattern/crafty-dame/ … sleeve_step_1.jpg

В тази връзка искам да кажа,че аз лично съзнателно подминавам въпроси, по които нямам с какво да бъда полезна, защото смятам,че е глупаво да пиша "ами не знам как се прави това"  и е по-добре просто да не отговарям нищо.

Кой питаше за кройка на синия ми потник - ето това е най-точното - вариант А
http://www.burdastyle.de/schnittmuster/hauptkollektion/kleid_pid_1_2697.html

По повод надписа "WINX"  - в пикасата има много варианти, достатъчно е да се напише само това като ключова дума и излизат снимки, схеми, скици за оцветяване и какво и още не, така че ако се търси нещо по-интересно  като изписване, може да се потърси итам. Аз лично бих предпочела да го бродирам, като в Пикасата има и схеми на оригиналния шрифт на изписване на думата.

# 604
Плетенето на дървото продължава...  

Joy     Party      Joy

Благодаря, Inok!! Има още за плетене, оздравявай бързо и ще се видим някоя от следващите недели. Вземи си и "придворния фотограф", плз Wink Laughing

Идея за морски вълни

lz1mpt, ти се шегуваш - с две девойки вкъщи - направо бълваха отвсякъде тези малки вещички Laughing
Ей ти надписа Winx!

eat. sleep. knit...

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 20:28 от dodofit

# 605
Здравейте!Преди време някоя от вас беше публикувала видео как се нарязват найлонови торбички на непрекъсната лента.Пуснете го отново ,моля ,че от опитите ми нищо не се получава!Самоп да добавя ,че провбах другия метод за закачането им една за друга ,но нещо не ми харесва.

# 606
Здравейте!Преди време някоя от вас беше публикувала видео как се нарязват найлонови торбички на непрекъсната лента.Пуснете го отново ,моля ,че от опитите ми нищо не се получава!Самоп да добавя ,че провбах другия метод за закачането им една за друга ,но нещо не ми харесва.

Заповядай Не помня коя девойка го беше пускала, но аз си го запазих Wink за сега не съм го пробвала. Успех Wink

# 607

В тази връзка искам да кажа,че аз лично съзнателно подминавам въпроси, по които нямам с какво да бъда полезна, защото смятам,че е глупаво да пиша "ами не знам как се прави това"  и е по-добре просто да не отговарям нищо.

Коя пък е писала, че не знае как се прави това? Ааааааа, освен аз да съм била днес, като дадох една идея на Беборана за вълни  newsm78 Действително не знам как се плете това, но ако и беше харесала идеята, веднага можеше да се включи някоя, дето знае  Wink

# 608
МНого благодаря ,точно това ми трябваше!Да видим сега какво ще се получи от оя проект за чанта.

# 609
Здравейте момичета Simple Smile
как сте в тия жеги? Минавам да се похваля, че най- накрая реших да заплета нещо за бъдещия ни наследник. Ще започна с нещо лесно http://downcloverlaine.blogspot.com/2010/04/whooo-loves-ya-baby.html
Ще показвам като завърша Simple Smile Спорна плетка на всички  bouquet

# 610

Коя пък е писала, че не знае как се прави това? Ааааааа, освен аз да съм била днес, като дадох една идея на Беборана за вълни  newsm78 Действително не знам как се плете това, но ако и беше харесала идеята, веднага можеше да се включи някоя, дето знае  Wink

Душко, казах го примерно Laughing, исках да илюстрирам идеята си ,че според мен е по-добре да не пишеш нищо, вместо да напишеш нещо,което на никой не е полезно.
Ти с какво се облече на РД? Дай снимки!
Аз си заплетох модела на златната рокля на Сиси Вас, но ми върви бавно и леко изнервящо и ще го правя блуза....ако въобще му стигна до края.

# 611
Зу, честитк рожден ден с известно закуснение! Бъди много здрава, щастлива и обичана!
Марелита, благодаря за споделените модели. Харесах нещо, което ми поръчаха наскоро.
Амели, роклята на твоята принцеса е страхотна! Много, много свежа!
Доци, много полезен линк си дала!
Фентъзи гърл, браво на теб! Аз още събирам бебешки модели и се чудя от кое да започна... и в какъв цвят да бъде. При теб сигурно ли е, че е наследник?

# 612

Душко, казах го примерно Laughing, исках да илюстрирам идеята си ,че според мен е по-добре да не пишеш нищо, вместо да напишеш нещо,което на никой не е полезно.
Ти с какво се облече на РД? Дай снимки!

Уж чета редовно, но не бях забелязала,някоя да го прави, както и да е.
Няма какво да покажа, че празнувах в домашна обстановка. Бах намислила да си плета една рокля, но не успях, съвсем в началото съм. Захванах  доста неща, бъхтя се над банския, една рокля за морето от Ирис-а е на изчакване, че не ми достига малко прежда, хрумна ми един друг модел и замалко да започна и него, но се удържах и го отложих  Joy
Стейси - благодаря за пожеланието.
додо - сега забелязах дървото - много хубаво го правите  Peace

# 613
Фентъзи гърл, браво на теб! Аз още събирам бебешки модели и се чудя от кое да започна... и в какъв цвят да бъде. При теб сигурно ли е, че е наследник?

Ами цвета е зелено с бяло, не съм на 100% сигурна, че е момче, но така си мисля, живот и здраве скоро ще разберем Simple Smile

# 614
Fantasy, лигавничето е много хубавичко, с изключение на цвета. Не ми харесва да видя малко детенце с тъмни цветове дрешки...  passifier

Общи условия

Активация на акаунт