Отговори
# 525
  • Тука, под липите стари...
....
П.С. Опитвам се да намеря и не можах какъв дневен прием Омега-3 (в мг) гоним за възрастни (жени с ПМС), щото започнах да пия от рибеното масло на детето. И още - искам да си поръчам прогестерон гел от сайта, но на повечето продукти пише, че според законодателството на Калифорния прогестеронът е известен канцероген. И зациклих. И сега пак се чудя дали няма да го сметнеш за изпит.

2-3 грама дневно Омега 3

Код за 5$ отстъпка в   www.iHerb.com  :  YUL919

И аз така знам. С тежък ПМС съм. Вземам по 2 капсули рибено масло, а от месец и масло от вечерна иглика, в последствие заменено с масло от Пореч. За първи месец почувствах облекчение. Надявам се постепенно напълно да се оттърва от тези ежемесечни гадни усещания.
Що се отнася за прогестероновите кремове и твърденията, че са канцерогенни, въпросът беше вече коментиран, но за съжаление не помня в коя от темите на Пинки. Дано той се включи.

# 526
Момичета, мерси.
samuel, ти по колко ГЛК взимаш на ден. Защото аз мисля по 2 големи капсули бораго на ден да мажа, които са по 312 мг или общо 624. Или май е много това.

# 527
Момичета, мерси.
samuel, ти по колко ГЛК взимаш на ден. Защото аз мисля по 2 големи капсули бораго на ден да мажа, които са по 312 мг или общо 624. Или май е много това.
Вземам по една  капсула масло от Пореч от 1000 мг. (240 мг. GLA). Аз ги пия, не ми е ясно много защо се препоръчва мазането (освен в случаите на кожни проблеми). Преди вземах по две малки капсулки Прим Ойл (Вечерна иглика от аптеката). Имам спомен, че някой тук ми препоръча това съотношение - две капсули рибено масло и една масло от Пореч. А и щом се чувствам добре, мисля да продължа по тая схема.

# 528
LAG314 ето го и моя код с който може да получите намаление при първа поръчка.

Благодаря на Пинки за иформацията която ни дава.
Поръчах си част от ензимите и някой други неща.

# 529
Дойдоха 3 поръчки, едната трябва да е с хапчетата ми. Вече втори път си поръчвам за щитовидната жлеза. Хормоните ми влязоха в норма, слабея /по- малко, но редовно/ Laughing и си хапвам.

# 530
afwitch Моят код HEF911

I see you - отговарям с удоволствие: препоръчителният прием за небременни жени е 1200мг омега-3 или 3 капсули рибено масло. Съчетава се добре с 240 мг GLA или една капсула с 23 % GLA.

Относно "Калифорнийския" рак на прогестерона - виж в Гугъл Proposition 65 (има хубаво обяснение от Wikipedia), за да разбереш как се стига до подобно твърдение.

Отлични материали на тема прогестерон има на сайта на Dr. John Lee.

В останалата част на света, прогестеронът предпазва от рак... newsm78

EVIQ - какво пиеш и колко ти е TSH? (преди/сега)

# 531
  • Благоевград
Здравейте, малко късно се включвам май относно белезите но да споделя и аз. С голям успех боря белега от секцио (моята кожа е склонна да образува сикатриси - и съответно е доста плътен белег) с ВИТАСИН български сравнително евтин със смоли...и др натурални съставки. Наскоро чух за слузта която охлювите отделят ...та тя "лекувала" белези наранявани стриии и дори бръчки. Ако някои знае повече по въпроса нека сподели - PinkPanther например Simple Smile ?
 Hug

# 532
Пинки, благодаря ти отново!  bouquet Ще си взема крем с екстракт от Див Ям и ще опитам. Междувременно се надявам и някой друг да сподели за ефект от мазането с прогестерон.
Момичета (а и момчета), обмислям да си поръчам Худия за подтискане на апетита. Моля ви ако има сред вас такива, които са я опитали, да споделят как им действа и дали има някакви странични ефекти.

# 533
Отговарям в темата. Добавката е тази http://www.iherb.com/Enzymatic-Therapy-Metabolic-Advantage-Thyro … apsules/7123?at=0
Бях с високо TSH- 3.16, сега е 1,5. Т4  ми е на горната граница по- принцип или малко по- високо,сега е 8,2.
Имах, сърцебиене, душене неспокоен сън.
Поръчвам за втори път. Добавката е за поддържане на жлезата и регулиране на хормоните. Усилва метаболизма.

# 534
Моят код HEF911 afwitch
Високо TSH + високо T4 предполага недостиг на йод. Затова този препарат ти действа добре. Много вероятно да си от ендемичен район, беден на йод.

TSH - 1.50 е много добре, ще смъкнеш (бавно) доста килограми.

Мери си хормоните през 3 месеца и ако трябва, корегирай дозата.

Pepelliashka - порових се но сериозни материали не открих. Аз по принцип препоръчвам приемът на ензими за третиране на белези да се съчетава с подходящи кремове. Ти препоръчваш този - много добре.

# 535

TiredДобре де,щом засилва метаболизма,може ли хора без проблеми с щитовидната жлеза да го пият с търсене на този ефект и отслабване? newsm78
И изобщо доста въпроси бяха зададени напред за отслабването-някой  да препоръча някаква"работеща"комбинация,но нещо тези въпроси не се вземат насериозно тука    Whistling

# 536
И аз да се похваля, пристигна ми първата поръчка от ай херб- 8,9 дена, но като се има предвид, че в събота я направих. От пощата, без ДДС Grinning
Относно белезите, четох из нета, че много помагало олио от Rio Rosa Mosqueta, някакъв вид шипка от Андите в Чили, ако не греша нещо. Пускам ви линк към 1 английски сайт с такива продукти http://www.riohealth.co.uk/Rio-Rosa-Mosqueta.aspx
От Ай Херб не можах да намеря точно такова, но си поръчах нещо, което мисля е нещо подобно. Ще докладвам след като го опитам.
Пинк, искам да питам на майка ми (с тежък артрит, остеопороза, разширени вени, язва...вече ти писах за нея преди време) колко капсули от кофата омега да й давам? Мислих си за 4, но не знам, може би повече ще е по-добре. Олиото сме го спряли. Искам да ви питам и какви изследвания сега да си направи, преди да започне приема на добавките за костите и омегата, за да можем да сравним след време показателите. ТСХ (не че нещо ми говори), хормони?
Съжалявам за дългия пост, последно да питам за пореча за какво точно се препоръчваше?  Rolling Eyes

# 537
Отговарям в темата. Добавката е тази http://www.iherb.com/Enzymatic-Therapy-Metabolic-Advantage-Thyro … apsules/7123?at=0
Бях с високо TSH- 3.16, сега е 1,5. Т4  ми е на горната граница по- принцип или малко по- високо,сега е 8,2.
Имах, сърцебиене, душене неспокоен сън.
Поръчвам за втори път. Добавката е за поддържане на жлезата и регулиране на хормоните. Усилва метаболизма.
Ценно инфо за мен от доста време хормоните ми са си наред ама то никога не се знае .

# 538
afwitch Моят код HEF911
teo_71 - да, ефектът би бил такъв. Но не бих го препоръчал. Вкарването на хормони отвън прави всяка здрава жлеза мързелива и може да се наложи да пиеш хормони цял живот.

Не се отнасяме несериозно към отслабването. Но универсална формула, няма. Затова казвам, че трябва да се установи прчината за напълняването и да се атакува точно там.(генетична, хормонална, метаболитна...), и без  упражнения - не става.

easypeasy - препарти с Rosa Mosqueta:

http://www.iherb.com/Search?kw=Rosa+Mosqueta

иначе препарта не го познавам.

За майка ти...хайде едно по едно - 3 г рибено масло стига. Масло от пореч се добавя при всякакви кожни проблеми или съхнене на окото.

TSH - тироидно стимулиращ хормон. Щом не го знаеш - не ти трябва.

Майка ти първо да си излекува язвата. Става бързо, с антибиотици, предписани от гастроентеролог. После, ще видим.

# 539
PinkPanther     bouquet

Сега да ви споделя нещо не точно по темата,но засягащо всички пазаруващи онлайн с  деб/кред  карти-токущо ми се обадиха от ПИБ с въпрос дали съм правила опит за 2 плащания на над 1500лв Shocked с моята де.карта-добре че не държа в нея излишни пари освен ако нямам плащания/че имама супер горчив опит с източване на кредитната Close/ така,че явно пак са се активирали някакви хакески шайки и точат карти Close
Момичета и момче-внимавайте и изтривайте данните на картите си веднага след плащания,макар,че с няк'ви троянци те ги прихващат веднага щом са изписани на мониторите изобщо. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт