Отговори
# 510
Привет на всички, в любимата ми тема! Grinning Моят племенник на 22 г., когато беше дете на 1г. и 8 месеца претърпя изгаряне на част от лицето, крака и ръцете. Има  белези и е много комплексиран.  SadЛятото ходи с дълги ръкави и т.н Много бих искала да му помогна, защото това много  влияе на самочувствието му. Знам, че Серрапептазата може да повлияе, но по колко да взема от нея и колко дълго. И трябва ли и нещо друго? Ще се радвам да получа отговор! Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 17:33 от denibg

# 511
Моят код HEF911 afwitch

Да, Дени, пакетът ензими може много да помогне. Колкото по-тежки и груби са белезите, толкова по-ефикасна е терапията.

Но белезите са стари - може да се наложи да ги лекува с години.

След мясец на ензими ще се види първоначалния ефект. Сигурен съм, че момчето ще остане доволно.

# 512
  • София
Опитвам се да изчета темата, но ми е трудно. Може ли, ако има някой с псориазис, който е успял да си направи подходяща комбинация, да ми я препоръча?

# 513
Meрси Пинко,зная ги Солгар , а и други иткрих в стъкло и органични и затова се възползвах от безлатните доставки и бая неща си поръчах с много мостри. Grinning

# 514
  • Тука, под липите стари...
Meрси Пинко,зная ги Солгар , а и други иткрих в стъкло и органични и затова се възползвах от безлатните доставки и бая неща си поръчах с много мостри. Grinning
Сподели кои други са в стъклени опаковки и органични, с удоволствие ще разгледам.

# 515

I see you - в моите представи все още се доказва вината, а не невинността. Въпроси от сорта "Кой ще ми гарантира, че..." отминавам с усмивка.

Не разбирам какво толкова те дразни в моите въпроси. Питах - има ли алтернатива коластрата примерно за деца с алергия към лактаза. Деца с АБКМ - бол. Не ми отговаряш. Питах дали някой знае за соята на НАУ - не знаеш. Ми хубаво, повече коментари не са ми необходими.

Това за борагото го бях забравила - наистина има по-високо съдържание на ГЛК, дори двойно в някои продукти сравнено с вечерната роза.

# 516
На тази марка гояма част са стъкло , то и по изображенията си личи.А тези в кутийки- като серията Витамин Код , са също св стъкло.
http://www.iherb.com/Garden-of-Life

Тези също повечето продукти са в стъкълце:
http://www.iherb.com/Olympian-Labs-Inc

И на атзи марка така, има доста в стъкло:
http://www.iherb.com/Country-Life

http://www.iherb.com/New-Chapter

# 517
I see you - предизвикваш ми към нетактичен отговор:

Ако имаш предвид лактоза - млечна захар (а не ензима лактаза) - ето ти извадка от описание на коластра:

Suitable for lactose-free diets  

Ако някой около тебе има непоносимост към лактоза съм готов да съдействам, но тогава въпросът се поставя по друг начин, а не да ме изпитваш.

Дали в продуктите на тази или онази фирма има ГМО, не знам. И не ме интересува.

Това е твоя война, не моя.

# 518
lucia_s - не ти отговарям, защото не знам за какво ще ги пиеш тези пробиотици. Ако е само за запек (спокойно, това не е сайт за запознанства), бих ти препоръчал препарат с фибри. Имат добър ефект.

Същото важи и за останалото...

PinkPanther, пробиотиците мисля да ги вземам общо взето за подобряване на чревната флора и предпазване от вагинални инфекции. Поръчах тези: 21st Century Health Care, High-Potency Acidophilus, 100 Capsules , а след това ще пробвам и капсулите с алое вера. Но нямам нищо против да препоръчаш и този препарат. Peace

# 519
lucia_s - ако не си пила антибиотици, флората трябва да е наред. Но това, което си поръчала е добре - преди дни го коментирахме.

Ако имаш още проблеми, ще се обадиш в темата.

# 520
Моят код HEF911 afwitch

Да, Дени, пакетът ензими може много да помогне. Колкото по-тежки и груби са белезите, толкова по-ефикасна е терапията.

Но белезите са стари - може да се наложи да ги лекува с години.

След мясец на ензими ще се види първоначалния ефект. Сигурен съм, че момчето ще остане доволно.

Благодаря ти,  Пинки! Hug

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 21:53 от denibg

# 521
  • Тука, под липите стари...
denibg, погледни назад в темата Пинки на няколко пъти беше давал опис на пълния комплект ензими, които препоръчва, дори беше сметнал общата цена на един курс.

# 522
denibg, погледни назад в темата Пинки на няколко пъти беше давал опис на пълния комплект ензими, които препоръчва, дори беше сметнал общата цена на един курс.

Благодаря!  bouquet

# 523
Suitable for lactose-free diets  

Ако някой около тебе има непоносимост към лактоза съм готов да съдействам, но тогава въпросът се поставя по друг начин, а не да ме изпитваш.

Много далеч съм от това да те изпитвам, останал си с погрешно впечатление. Да, лактоза съм имала предвид. Мерси.

П.С. Опитвам се да намеря и не можах какъв дневен прием Омега-3 (в мг) гоним за възрастни (жени с ПМС), щото започнах да пия от рибеното масло на детето. И още - искам да си поръчам прогестерон гел от сайта, но на повечето продукти пише, че според законодателството на Калифорния прогестеронът е известен канцероген. И зациклих. И сега пак се чудя дали няма да го сметнеш за изпит.

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 18:59 от I see you

# 524
  • София
....
П.С. Опитвам се да намеря и не можах какъв дневен прием Омега-3 (в мг) гоним за възрастни (жени с ПМС), щото започнах да пия от рибеното масло на детето. И още - искам да си поръчам прогестерон гел от сайта, но на повечето продукти пише, че според законодателството на Калифорния прогестеронът е известен канцероген. И зациклих. И сега пак се чудя дали няма да го сметнеш за изпит.

2-3 грама дневно Омега 3

Код за 5$ отстъпка в   www.iHerb.com  :  YUL919

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 20:18 от denis_d

Общи условия

Активация на акаунт