Отговори
# 495
EVIQ - дозото би била една капсулка от новозеландската коластра дневно, но след консултация с педиатър! За толкова малко бебе, не смея.

I see you - ха да не стигаме до крайности! В 500 мг капсула има подобни вещества колкото в една чаена лъжичка кисело мляко.

А за соята - аз се пазя от соя повече от тебе. Я сумирай съставките и виж колко излиза.

А ако имаш съмнения - пиши на NOW foods.

samuel - бих препоръчал втория. Нали търсим прогестерон.

renydent - 40 години, от моята камбанария звучат много добре.

За рибата - ние гоним едно съотношение омега-6/омега-3 = ~4. Ако си изхвърлила олиото - става. Иначе - рибено масло!

# 496
Пинки аз не съм много привърженик на добавките при деца, пък и Калина е кърмена, но моя приятелка иска да дава на детето си та и аз да не остана назад, първо питам вас.
Хм, консултация с педиатър, ми то в града ни свестни няма.
Мерси все пак.

# 497
  • Пловдив
О олио отдавна не използвам-имам предвид слънчогледово.Основно зехтин,но чист-не от тези салатните миксове.А когато готвя за малката слагам или зехтин или олио от гроздови семки.

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 18:57 от renydent

# 498

I see you - ха да не стигаме до крайности! В 500 мг капсула има подобни вещества колкото в една чаена лъжичка кисело мляко.

А за соята - аз се пазя от соя повече от тебе. Я сумирай съставките и виж колко излиза.

А ако имаш съмнения - пиши на NOW foods.

За коластрата - въпрос на избор все пак. Затова питам има ли алтернатива. И малко, малко, ама ако става въпрос за алергично към лактаза дете, е достатъчно.

За соята - и малко да е, ако е ГМО, не бих го яла. Мислех, че знаеш. Ако не - ще им пиша аз, защо не. Тъкмо ще знаем.

Кое олио от вечерна иглика препоръчвате? Това на на NOW ли?

# 499
PinkPanther, става ли ензимите, които препоръчваш да се взимат заедно с масло от вечерна иглика? И може ли, моля те, пак да кажеш накратко за тези ензими /кои продукти препоръчваш и за какво - в общи линии/ или да чета цялата тема Mr. Green /Започнах я, но ми се видя доста дълга, ще трябва да намеря време да я изчета внимателно/ Благодаря ти предварително.
I see you, аз си купих олио от вечерна иглика от Бг, ама ти явно за продукт от сайта питаш. Ако те интересува продуктът, питай, мисля,че е добър.

# 500
"Оптималният вариат включва:

-Now Foods, Protein Digest, 60 Vcaps (NOW-02971) - 3 бр.

-Now Foods, Bromelain 2000 GDU, 500 mg, 180 Tablets  - 1 бр.

-Now Foods, Pancreatin, High Potency, 4x - 500 mg, 250 Capsules (NOW-02946) - 1 бр.

-Now Foods, Papaya Enzymes, Chewable, 360 Lozenges (NOW-02972) - 1 бр.

-Doctor's Best, Best Serrapeptase, 90 Veggie Caps  - 2 бр.(или 270 Veggie Caps -1 бр)

-Doctor's Best, Best Nattokinase, 2,000 FUs, 90 Veggie Caps  - 2 бр.

Това е максимално-оптималният вариант, разчетен за три приема дневно за два месеца. Или двама души за един месец. Така излиза най-евтино.

Обща дневна активност - около 300 000 HUT.

Така направената комбинация се хваща в две отделни поръчки в оптималния обхват 60-80 долара.

Ако поради намаленията, втората поръчка не "влиза в нормата" - добавяте още една серрапептаза или наттокиназа. Няма да станат зян.

Големите буркани заради теглото ги разпределяте в двете поръчки. Двете поръчки си правят една след друга, щом сте готови."

Това са насоките на Pink Panter от Лечение с протеолитични системни ензими (2-ра тема), дадени миналата седмица  Peace .

# 501
  • София

..................

Много съм доволна от това:  http://www.iherb.com/Nature-s-Way-EFA-Gold-Evening-Primrose-High … oftgels/1961?at=0
Без ГМО е и е 1300  мг.
Преди си го купувах от БГ Simple Smile

# 502
  • Тука, под липите стари...

..................

Много съм доволна от това:  http://www.iherb.com/Nature-s-Way-EFA-Gold-Evening-Primrose-High-Potency-1300-mg-120-Softgels/1961?at=0
Без ГМО е и е 1300  мг.
Преди си го купувах от БГ Simple Smile
Купувах си масло от вечерна иглика от нашите аптеки. Пинки ми препоръча да го заменя с масло от Пореч на NOW. Цената е по-добра, а концентрацията на ГЛА е по-висока доколкото можах да разбера.

# 503
Не знам защо, но тази марка Нау фудс изобщо не ме кефи.Не ми вдъхва доверие като качество, на вид и всякак.Хубавите добавки са в стъкло опаковани най малкото.Да не говорим, че голямата си част не са с органичен  произход.Много масови и семпли ми се струват.
Но явно и цената е фактор , за да се налита основно на тях.
Лично мнение де, да не ми скочите сега Mr. Green

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 22:42 от dora7511

# 504
  • София
Не знам защо, но тази марка Нау фудс изобщо не ме кефи.Не ми вдъхва доверие като качество, на вид и всякак.Хубавите добавки са в стъкло опаковани най малкото.Да не говорим, че голямата си част не са с органичен  произход.Много масови и семпли ми се струват.
Но явно и цената е фактор , за да се налита основно на тях.
Лично мнение де, да не ми скочите сега Mr. Green
Честно казано и на мен не ми вдъхват много доверие, но бият всички с цените си ...........

# 505
  • БУРГАС
Предложете нещо за отслабване засилване на метаболизма, за изтощена коса от изрусяване, и за кожа.Пих лида хем нямах ефект, нямах стрчнични действия, но ми наизлизаха пъпки.

# 506
Хубавите неща обикновенно струват пари.Евтоните ме изпълват със съмнения.Приказката , че евтиното излиза скъпо също си е много валидна. Simple Smile

# 507
Предложете нещо за отслабване засилване на метаболизма, за изтощена коса от изрусяване, и за кожа.Пих лида хем нямах ефект, нямах стрчнични действия, но ми наизлизаха пъпки.

За коса, увредена от изрусяване коса можеш да погледнеш съвета ми тук  .

NOw Foods, при нас като репутация, доверие и т.н. марката попада в една категория с Центрум примерно...Доколкото си спомням Центрум се смятаха за хубава марка в БГ newsm78 Наскоро(разбирай 1-2-5 години) имаха годишнина на компанията, празнуваха 40 г. от откриването...СЪщо така доста често се споменават от Dr. James Balch (не знам дали им е в борда, или им е говорител или нещо от сорта) който тук е доста известен с книгата си, която се смята за настолна Библия за ползването на добавки и витамини и лекуването/облекчаването на болести с добавки.

От друга страна имайте предвид че все пак цялата индустрия не подлежи на контрол и нищо не гарантира какво има вътре в хапченцето всъщност...ВПечатление ми беше направило едно проучване, според което само 33% от добавките с фолиева к-на на пазара отговарят на стойностите, обявени на етикетите им.Таака че освен доклад от независима лаборатория, нищо не ви гарантира какво вземате, нито цената, нито 'доверието' в марката (просто защото то обикновено е внушено от разни маркетингови техники).

# 508
afwitch Моят код HEF911

нади_миши - алергиите са свързани основно с нарастване на нивата на имуноглобулин IgE. Всички субстанции, които го нормализират, като рибено масло, вит.Д, ензимите, LDN или такива, които повишават останалите имуноглобулини (IgA, IgG, IgM), като коластра например, действат антиалергично.

I see you - в моите представи все още се доказва вината, а не невинността. Въпроси от сорта "Кой ще ми гарантира, че..." отминавам с усмивка.

Няколко пъти ви соча, че маслото от пореч съдържа над 2 пъти повече GLA. Хайде, обяснете ми защо търсите масло от вечерна иглика и обещавам да ви избера.

кия - не мога да преразкажа тема, която върви от декември. Прочети първите 3-4 страници и ако имаш конкретни въпроси, с радост ще ти отговоря.

Всички субстанции, които съм обсъждал могат да се приемат едновременно (конкомитантно). Някои от тях проявяват и синергизъм (1 + 1 = 3)

dora7511 - стъклените опаковки тежат, затова ви предлагам пластмасови. Щом можеш да си го позволиш, купувай Solgar - всичко е в стъкло.

# 509
Моят код HEF911 afwitch

В iHerb  няма продукти на GNC и Swanson, които биха били още по евтини. Впрочем, именно цените са причината, да предложа на вниманието ви този сайт. Е, има и по-скъпи...

anita_anita - и тук, на два реда задаваш четири въпроса, изискващи доста писане. Ще ти отговорs, щом се видя свободен...

MissNellie - ако докажеш, че лъжат, можеш да ги осъдиш за 100 000 долара и да им съсипеш реномето.

От друга страна, благословията на FDA не е никава гаранция за ефективност.

Общи условия

Активация на акаунт