Отговори
# 600

denis, чакам те да се появиш, за да кажеш за хиалуроновата киселина - коя да избера и по колко на ден.

.................
Ето тази е: http://www.iherb.com/Source-Naturals-Injuv-Hyaluronic-Acid-70-mg … oftgels/1468?at=0
Аз пия 2х1, мои познати пият и по 1 на ден.
За белези (цикатрикси) и акне по 6 на ден  - прочети тук: http://www.optipure.com/optipure/pdfs/injuv.pdf

Код за 5$ отстъпка в   www.iHerb.com  :  YUL919

denis, много благодаря. Ако не е твърде лично - пишеш, че си много доволна, в какво точно се изразява ефектът? Ти също ли я пиеш профилактично за кожа и бръчки? Ще си поръчам и аз, требе да се вземат мерки от сега, да няма после клъцни-срежи  Mr. Green

# 601
Моят код HEF911 afwitch

wanja - щитовидната жлеза влияе на половите хормони, а те на коспада. Като ги изследваш, ще видим какво трябва да вземаш.

PinkPanther , ето и резултатите от първите изследвания. Виждам, че всичко е в норма. В скоби съм сложила референтните стойности.
LH=6  (2,4 - 12,6),  
FSH = 5.9 (3,5 - 12,5),  
Пролактин = 282 (127 - 637),  
Естрадиол = 270.7  (46 - 607),
Тестостерон = 0.4 (0,2 - 2,9)

Изследванията са правени в 3-5 ден от месечния цикъл. Прогестерон ще си пусна на 21 ден. При тези резултати какво смяташ, че мога да направя за този косопад?

# 602
Мерси пуснах го заедно с кофата, бразилското за отслабване и биотина(той за какво е ама и аз да съм в кюпа).Др поръчка ми беше с шампоана и балсама и крема за целулит.

"Бразилското"-акаи ли е и кой е крема за целулит  Hug

# 603
Denis казваш че калция се натрупва и не където трябва(моля те уточни) и да се пие на почивки 10 дни пиеш ,10 дни почиваш.Аз пия от  това 2по 1табл.Трябва ли да си почивам?

За  коса ,кожа и нокти съм взела това ,но ще го почна на по късен етап

За целулитния крем и аз моля!

# 604
  • София
Denis казваш че калция се натрупва и не където трябва(моля те уточни) и да се пие на почивки 10 дни пиеш ,10 дни почиваш.Аз пия от  това 2по 1табл.Трябва ли да си почивам?

За  коса ,кожа и нокти съм взела това ,но ще го почна на по късен етап

За целулитния крем и аз моля!
И аз пия от него /Са-я/, но по схемата, която посочих, с която се избягва хиперкалциемия - която се изразява с отлагане на Са в бъбреците, артериалните съдове, /аритмия/, вътрешните органи  и т.н., абе трябва да се внимава.

Последна редакция: сб, 17 юли 2010, 17:40 от denis_d

# 605
  • София
PinkPanther , ето и резултатите от първите изследвания. Виждам, че всичко е в норма. В скоби съм сложила референтните стойности.
LH=6  (2,4 - 12,6),  
FSH = 5.9 (3,5 - 12,5),  
Пролактин = 282 (127 - 637),  
Естрадиол = 270.7  (46 - 607),
Тестостерон = 0.4 (0,2 - 2,9)

Изследванията са правени в 3-5 ден от месечния цикъл. Прогестерон ще си пусна на 21 ден. При тези резултати какво смяташ, че мога да направя за този косопад?
Прогестерона се изследва на 7 ден след доказана О. / което може и да не е 21 ден от МЦ/

О. може да се 'докаже' при домашни условия с тест за О. и измерване на БТ. - ако решиш пиши да помагам Simple Smile
Ако си с СПКЯ може един МЦ половите хормони да са в норма, но следващия МЦ да не са.
Едно изследване на  хормони не може да ти гарантира, че всичко е наред.
Дори и да имаш някакви  проблеми табл. за коса няма да ти навредят / дори и да не ти помогнат/

Код за 5$ отстъпка в   www.iHerb.com  :  YUL919

# 606
  • София
denis, много благодаря. Ако не е твърде лично - пишеш, че си много доволна, в какво точно се изразява ефектът? Ти също ли я пиеш профилактично за кожа и бръчки? Ще си поръчам и аз, требе да се вземат мерки от сега, да няма после клъцни-срежи  Mr. Green
Да много съм доволна.
Аз я пия за да забавя образуването на бръчки.
Добре действа и на съществуващи вече бръчки. Кожата стои по-тонизирана и по-опъната, лицето има по-свеж вид. Финните бръчки се заличават.
Няма да съжаляваш.
Ефект обаче има поне след 1-2 месеца

ПП. НА сега е намалена гледам - преди беше $28.51

Последна редакция: сб, 17 юли 2010, 17:37 от denis_d

# 607
  • В сънния Люлин, прибулен...
Бразилското за отслабване е Cha de Bugre - ето го

# 608
  • Пловдив
Не знам дали пак не се намесвам излишно,но ме гложди съвестта,затова да си кажа.Когато се пие калции не трябва да се приемат флуорни продукти.Казвам го защото не знам кой от къде е,и да не се самозалъгва че пие а всъщност нищо да не прави

# 609

Прогестерона се изследва на 7 ден след доказана О. / което може и да не е 21 ден от МЦ/

О. може да се 'докаже' при домашни условия с тест за О. и измерване на БТ. - ако решиш пиши да помагам Simple Smile
Ако си с СПКЯ може един МЦ половите хормони да са в норма, но следващия МЦ да не са.
Едно изследване на  хормони не може да ти гарантира, че всичко е наред.
Дори и да имаш някакви  проблеми табл. за коса няма да ти навредят / дори и да не ти помогнат/

Код за 5$ отстъпка в   www.iHerb.com  :  YUL919

denis_d, много си права, че таблетки за коса няма да са ми излишни. Благодаря ти за обстойния отговор и съвет. За щастие нямам ПКЯ. Simple Smile

Четох, че косопад започва и при анемия и липса на достатъчно желязо в организма, което при мен е напълно възможно да е станало при диетите, които направих и оскъдния прием на витамини. Може да си пусна едно изследване на хемоглобина и желязото. Simple Smile

Смятате ли, че това, което предложи feyaa за коса и нокти е подходящо?
http://www.iherb.com/Now-Foods-Derma-Vits-90-Capsules/533?at=0

Някой да го е ползвал и да има лични впечатления?

Мисля да си взема АФА - синьо-зелените водорасли, за които знам, че подсилват имунната система, тонизират, имат желязо:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Blue-Green-Algae-500-mg-180-Vcaps/672?at=0

# 610
 Peace veihaivei   bouquet  Явно аз съм пропуснала,но коментиран ли е бразилския продукт и ефекта му  Thinking

И извинявам се за любопитството,но ми направи страхотно впечатление резултата ти в лентичката  Shocked беше споменала май-това само на Дюкан ли се дължи и за колко време или имаш друга някаква спец-система  Praynig

# 611
  • Разград
Благодаря ви за темата, чрез която разбрах  за iherb.
Въз основа на изчерпателните ви обяснения направих вече няколко поръчки и мога да дам първите си впечатления /надявам се да са от полза за някого Wink/.
Поръчах си тази хиалуронова киселина
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Injuv-Hyaluronic-Acid-70-mg … oftgels/1468?at=0
съчетана с този серум
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Skin-Eternal-Hyaluronic-Ser … 1-fl-oz/1318?at=0
Скоро ще станат три седмици, откакто ги ползвам.Ефекта при мен е видим и съм много доволна.Кожата ми е чувствителна, склонна към омазняване и с петна /придобити по време на бременноста Sad/.Ефекта - свити пори,значително по-опъната кожа, леко избистрен тен и нито една пъпчица.
На съпруга ми поръчах от ето това
http://www.iherb.com/Planetary-Herbals-Ashwagandha-Full-Spectrum … Tablets/1510?at=0
Той работи под голям стрес и от години не може да спи спокойно, а през деня е уморен и изнервен.Впечатленията ми са също много добри.Сега заспива без проблеми, по-спокоен е, а през деня е работоспособен, т.е. горепосочената добавка не предизвиква сънливост.
И други работи поръчах, но отзиви имам само за тези засега. Simple Smile

# 612
Здравейте и от мен,страхотен сайт,вече съм понапълнила кошничката,само да попитам за колко време идват поръчките  Peace
редактирам се :прочетох първа страница  Blush успешно пазаруване на всички  Grinning

# 613
  • София
Имам и аз въпросче за хиалуронова киселина - след колко години е добре да се започне приемането й?!
Вярно, че е до кожа, а и е добавка и не вреди, но предполагам за жени под 25г едва ли има смисъл, аз съм малко под 30г и май си е време?!
Отзиви си хиал. киселини на Best и Now?!
Предварително благодаря! Simple Smile))

Код IHERB VAS673

# 614
  • В сънния Люлин, прибулен...
teo 71, въобще не съм правила Дюкан. Първо бях на Зоната, после по комбинирана програма, съставена ми от фитнес треньор (комбинирана, т.е. упражнения и хранителен режим). През цялото време съм се стремяла да бъда активна (кростренажор и вело, други упражнения, вкл. с тежести - у дома). Това е тайната, като тук се вписва и по-фина психологическа настройка с медитация, визуализация на желаното тяло и др.под. Добавки - единствено - течен ЛКарнитин преди тренировка, зелен чай капсули (тези, които са пряко ориентирани към отслабването, иначе пия доста неща).

Килцата ми заспаха, даже имах едно леко повишение в резултат на силен системен стрес по време на сесията, по тази причина продължавам да се оглеждам за някое вълшебство Simple Smile Бразилското не е коментирано, аз пуснах мухата със същия въпрос, Пинко коментира, че го смущава това, че описаните ефекти са твърде много и разнопосочни, но че за 2 месеца цената не е висока, тъй като се очаква да стига за 2 месеца и не е безсмислено да се опита.

Искам да пробвам 5HTP ама нещо не ми се поръчва само зарад него. Някой иска ли да ми отпусне място в своя поръчка? Естествено, ще участвам и с доставката. Честно казано, чувствам се доста угнетена и силно се колебая дали да не си купя от това някаква малка опаковка от тук, за да не го чакам... С подобен ефект е и екстрактът от жълт кантарион (Saint John), който и тук се намира (в аптеките като средство, отпускано без рецепта). Сега остава да се престраша и да си пусна сама препоръчваните от мен самата тестове.

Искам да споделя - това http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Hand-Body-Lotion-Ylang-Ylan … -350-ml/4448?at=0 - мисля, че е добро попадение. Поне на мен ми е много приятно като усещане, но нека експертите не ми се сърдят, ако препоръчвам нещо не най, аз не съм изтънко запозната със съставките, просто зяпах Авалон и нещо подобно ми трябваше.

Общи условия

Активация на акаунт