Отговори
# 90
Днес се опитах да си поръчам една добавка на NowFoods от сайта, обаче възможностите за куриер, които ми дава са DHL - International: $21.43 и UPS - International: $42.86, третия вариант, който е 4$ е International Airmail, обаче е написано Not Available   newsm78 и е неактивно като опция! Къде съм сгрешила в поръчката? Иначе стойноста на това, което поръчах е 39$ с отстъпката ако това има значение.

# 91
  • София
Днес се опитах да си поръчам една добавка на NowFoods от сайта, обаче възможностите за куриер, които ми дава са DHL - International: $21.43 и UPS - International: $42.86, третия вариант, който е 4$ е International Airmail, обаче е написано Not Available   newsm78 и е неактивно като опция! Къде съм сгрешила в поръчката? Иначе стойноста на това, което поръчах е 39$ с отстъпката ако това има значение.
А колко кг. е ? Не трябва да надвишава 1.36 кг.  Peace

# 92
stefibgg това рибено, което си посочила е хубаво- коментираше се в предните теми. Аз лично на сина давам по една капсула от това т.е. 1 гр, от което пия и аз http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Molecularly-Distilled-Cho … ftgels/18104?at=0 ( детето си ги хрупа  Mr. Green Не е гадно, пробвала съм.)
Според мен течното което си харесала ти ще ти излезе много по изгодно от ескимото. Последното ти е 120 мл. за 14 лв, а това на Nature's Answer 28 лв. за 480 мл.  Peace
Относно дозата - няма едно мнение, но най-общо

0 to 12 months 500 mg
1 year 600 mg
2 to 3 years 700 mg
4 to 6 years 1,000 mg
7 to 9 years 1,200 mg for boys/ 1,000 mg for girls
10 to 12 years 1,400 mg for boys/ 1,200 mg for girls
13 to 15 years 1,500 mg for boys/ 1,200 mg for girls
 или тази сложна таблица
http://www.omega-3.ch/omega-3/articoli_de/studien-uber-omega-3/d … 3-fettsauren.html

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 10:18 от Ninia

# 93
  • София
LeoVita
А за детоксикация вижте какво ми грабна вниманието http://www.iherb.com/Now-Foods-Easy-Cleanse-2-Bottles-60-Vcaps-Each/9874?at=0  Hug

Интересно изглежда тази 15-дневна  програма за детоксикация.
Не разбрах от описанието дали първо се прави 15 дневната дневна програма и след това 15 дена прием на капсулите преди лягане, или в тези 15 дни се приемат едните капсули сутрин и на обяд, а другите преди лягане.
Някой ще прочете ли указанието и да даде мнение?

http://www.iherb.com/ Код за 5$ отстъпка  YUR492

# 94
По принцип за кредитите гледаш в:
My Account
iHerb Rewards

Total Income:      това са всичките ти кредити
Available Credit:    тези са готови да пробваш
Total Used Credit:    
Pending Credit:    тези са остатък,обаче стават активни след около месец
Cancelled Credit:    
ами и аз така предположих, но като отида на iHerb Rewards и нищо:
Total Income:   $0.00
Available Credit:   $0.00
Total Used Credit:   $0.00
Pending Credit:   $0.00
Cancelled Credit:   $0.00

Следваща стъпка - да се свържа с помощния център и да ги питам.

# 95
А колко кг. е ? Не трябва да надвишава 1.36 кг.  Peace
Да, точно там бил проблемът  Hug Благодаря! Първоначално си поръчах 4 опаковки Bentonite powder (видях, по-горе, че сте писали за детоксикация, това е именно за тази цел, ето ако искате малко инфо http://plamenshopov.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/04/23/zelena-hu … vane-na-or.533428), обаче идва повече от 1.36 кг и поръчах само 2.

# 96
  • София
LeoVita
А за детоксикация вижте какво ми грабна вниманието http://www.iherb.com/Now-Foods-Easy-Cleanse-2-Bottles-60-Vcaps-Each/9874?at=0  Hug

Не разбрах от описанието дали първо се прави 15 дневната дневна програма и след това 15 дена прием на капсулите преди лягане, или в тези 15 дни се приемат едните капсули сутрин и на обяд, а другите преди лягане.
Някой ще прочете ли указанието и да даде мнение?

Едновременно се приемат - едните 2 сутрин и 2 на обяд, другите - 4 преди лягане.

# 97
 Embarassed Преди малко се опитах да поръчам. Стигнах до check-out и компютърът ми заби. Сега не мога да вляза в сайта и да разбера дали поръчката е обработена.

# 98
Моят код HEF911

Много за писане...

delaihla - чистотата и качеството на препаратите е много но-високо от качеството на въздуха, който диша синът ти Александър в София.

И знаеш ли защо...   Има конкуренция...

teo_71 - трудно се сравняват лекарства. Прилагай указаните дози.

Зи - за кравите - да симпатични са... Особено оная, петнисто-кестенявата, на заден план, дето е 90D...

vanesa - рибеното масло - в хладилника! За да не дъхаш на риба... Mr. Green

Ninia - по женевската номенклатура, имената на всички алкохоли завършват на -ол.(етанол, метанол, гликол, глицерол...). Глицерин е старо, народно название.

*R*A*D*I* - за смучене бих препоръчал коластрата на Symbiotics с вкус на череши за 14.30 долара. Ще се наложи да я заключваш.

Palia, Bobka, Ninia - бих го препоръчал единствено само на здрави млади, небременни жени.

За други - не!

# 99
Embarassed Преди малко се опитах да поръчам. Стигнах до check-out и компютърът ми заби. Сега не мога да вляза в сайта и да разбера дали поръчката е обработена.

как така не може да влезеш, какво ти дава? Дай ма комп. един рестарт  Mr. Green

# 100
  • Тука, под липите стари...
stefibgg това рибено, което си посочила е хубаво- коментираше се в предните теми. Аз лично на сина давам по една капсула от това т.е. 1 гр, от което пия и аз http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Molecularly-Distilled-Cho … ftgels/18104?at=0 ( детето си ги хрупа  Mr. Green Не е гадно, пробвала съм.)
Според мен течното което си харесала ти ще ти излезе много по изгодно от ескимото. Последното ти е 120 мл. за 14 лв, а това на Nature's Answer 28 лв. за 480 мл.  Peace
И аз се загледах в това течното, но не знам за какъв период от време трябва да се изконсумира след като бутилката се отвори. Има ли опасност да се развали?

# 101
  • Пловдив
И аз да се похваля-коластрата ,която Пинко препоръча дойде.Ще  я почнем още днес.Другото са стоматологични продукти ,като ги тествам ще пиша отзиви.И понеже имах свободно тегло -мострички Laughing

# 102
Препоръчайте Q10, моля.

# 103
Най-после успях. Simple Smile Не беше изпратена.

# 104
Моят код HEF911

lucia_s - правилно, изследвай се. Прогестерон се мери на 21ия ден от цикъла. Не го пропускай.

*R*A*D*I* - за тебе е напълно безвредно, докато не си бременна. Количеството естрогени е малко в сравнение със собствените.

I see you - при рибеното масло от черен дроб внимавайте да не надхвърляте 3 000 М.Е. витамин А  (Ретинол) дневно за деца. Най-добре е маслото да не е от черен дроб.

Ellie-A - има евтин български. Иначе от вносния - айХерб е най-изгодно.

stefibgg - купи си шведско Ескимо от София. За дете на 3 години -~700 мг омега-3. Виж колко се съдържа в маслото (около 35-40 %) Значи около 2.5 г масло дневно.

sheherizada - знаеш ли какво е бентонит? Използва се в котешките тоалетни.  Mr. Green
Активен въглен от аптеката е за предпочитане.

lucia_s - влез в акаунта си. Има списък на направените поръчки. Ако е приета - там е.

I see you - виж в Specials - Drs. Best.

И да не забравя Моят код HEF911

Общи условия

Активация на акаунт