Отговори
# 105
  • София
Моят код HEF911

Много за писане...

delaihla - чистотата и качеството на препаратите е много но-високо от качеството на въздуха, който диша синът ти Александър в София.

И знаеш ли защо...   Има конкуренция...

Pinko, това за въздуха е така, но за чистотата на хранителни продукти (или пък добавки)... Нека не забравяме, че Северна Америка е много "по-напред"  Sad в използването както на ГМО, така и на всякакви други, неизвестни на мен като обикновен потребител, изкуствено създавани добавки... и поради конкуренцията Simple Smile Което пък не означава, че тази, която купувам оттук, е по-добра Sad  #Crazy

# 106
Моят код HEF911

renydent - Рени, аз не бягам от дискусията за отслабването, а от тендовагинита! Още не съм смогнал да отговоря на всички, а имам да отговарям и на лични. Ако искаш да си уточним понятията, ще ти дам телефон да звъннеш и ще дискутираме свободно. Но съм зле с писането.

delaihla - специално при коластрата - и най-лошата е по-добра от никаква. А тук дискутираме коя е най-добрата.

Моят код HEF911

# 107
I see you аз пия това от 30 мг http://www.iherb.com/Now-Foods-CoQ10-30-mg-240-Vcaps/509?at=0 , родителското тяло от 100 мг+глог http://www.iherb.com/Now-Foods-CoQ10-100-mg-plus-Hawthorne-400-m … 80-Vcaps/312?at=0
А тук са ти всички разновидности, трябва само милиграмите да избереш http://www.iherb.com/Coenzyme-CoQ10

delaihla на някои добавки си пише, че не съдържат ГМО  Peace

# 108
Моят код HEF911

Събирам впечатления за кайенския пипер. Това е във връзка с Капсаицина, дето го обсъждахме преди месец. (за отслабване, разбира се).

Каня се да поръчвам за госпожата...

# 109
  • София
Като зачекнахте темата за К10 да се похваля, че имаме напредък със свалянето на високото кръвно на мъжа ми, от 2 -3 месеца пиене на 200мг на ден има резултат. Преди стойностите винаги бяха на 140/90 , а сега са паднали на 135/85  Simple Smile

Код за 5$ отсъпка LAV475

# 110
Моят код HEF911

Една хубава статия на тема БЮСТОУВЕЛИЧЕНИЕ. Позната рецепта, този път с гаранция!

Един номер плюс една буква - за три месеца...

Тук:

http://www.totalityofbeing.com/FramelessPages/Articles/BreastShape.htm/ : from a saggy 34 B to a firm 36 C in three months!

(от увиснали 75С до стегнати 80D за три месеца!) (за номерата - мене питайте!)

Едно момиче нали питаше...Ама аз се уплаших, че после ще дойде целият клас... Joy

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 17:44 от PinkPanther

# 111
  • София
Моят код HEF911

Събирам впечатления за кайенския пипер. Това е във връзка с Капсаицина, дето го обсъждахме преди месец. (за отслабване, разбира се).

Аз имам този http://www.iherb.com/Natural-Factors-Cayenne-470-mg-90-Capsules/16770?at=0
Пих го един месец и го спрях. Не съм очарована. В началото го приемах между две хранения, но получавах изключително неприятно чувство в стомаха /като силни киселини, сякаш пипера изгаря стомаха отвътре/. Започнах да го приемам веднага след хранене и положението се подобри значително, но въпреки това неприятното усещане си оставаше, така че го спрях. Може би ако бях поупорствала повече щях да забележа някакъв резултат, но се отказах. По-нататък може да опитам да го допия.

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 17:10 от Reiny

# 112
  • София
Моят код HEF911

Много за писане...

delaihla - чистотата и качеството на препаратите е много но-високо от качеството на въздуха, който диша синът ти Александър в София.

И знаеш ли защо...   Има конкуренция...

teo_71 - трудно се сравняват лекарства. Прилагай указаните дози.

Зи - за кравите - да симпатични са... Особено оная, петнисто-кестенявата, на заден план, дето е 90D...

vanesa - рибеното масло - в хладилника! За да не дъхаш на риба... Mr. Green

Ninia - по женевската номенклатура, имената на всички алкохоли завършват на -ол.(етанол, метанол, гликол, глицерол...). Глицерин е старо, народно название.

*R*A*D*I* - за смучене бих препоръчал коластрата на Symbiotics с вкус на череши за 14.30 долара. Ще се наложи да я заключваш.

Palia, Bobka, Ninia - бих го препоръчал единствено само на здрави млади, небременни жени.

За други - не!

късно чадо ,късно  Joy
мерси все пак, веднагически го пъхам в хладилника  Peace

# 113
  • Някъде в облаците
 lovekiss Да видя и аз какво ще поръчам - впечатлихте ме!  bouquet

# 114
  • Пловдив
Бобка,разликата в кръвното е твърде малка за да бъде отчетена.В медицината разлика до 10  при кръвното е нормална.Затова е правилота да се мери 3 пъти и да се взема средноаритметична стойност-не че някой го прави.Друг фактор не за пренебрегване е апарата с който се мери.Не ме разбирай погрешно Q10 си е супер,но може и други фактори да са спомогнали за това -например зимата се яде по мазна и по- "тежка" храна.
Пинко и аз съм зле с тендовагинита ама то моето е професионално Laughing

# 115
Абе Bobka този папаин много вкусно мирише- утре ще го тествам   bouquet

# 116
Моят код HEF911

Скъпи дами, напомням ви, че далаверата с безплатната доставка приключва след 2 дни. Не е болка за умиране, но можете за тия 4 долара да поръчате още нещо.

Не пропускайте последните два дена!

# 117
Моят код HEF911

Peace Само за протокола -сега съм го чакам и после ще споделям  Hug

# 118
  • София
Бобка,разликата в кръвното е твърде малка за да бъде отчетена.В медицината разлика до 10  при кръвното е нормална.Затова е правилота да се мери 3 пъти и да се взема средноаритметична стойност-не че някой го прави.Друг фактор не за пренебрегване е апарата с който се мери.Не ме разбирай погрешно Q10 си е супер,но може и други фактори да са спомогнали за това -например зимата се яде по мазна и по- "тежка" храна.
Пинко и аз съм зле с тендовагинита ама то моето е професионално Laughing
Определено има разлика в кръвното, защото стойностите никога не са му били такива от години, няма зима , няма лете................винаги го мерим на едни и същ апарат, който не мисля, e да е супер точен, но все пак порядъка си е един....други фактори не виждам , освен може би рибеното масло, но него не го взима редовно  Simple Smile Мисля да подължим та ще видим дали разликата ще се увеличи, може би твърде рано се похвалих, но не се сдържах  Rolling Eyes
Абе Bobka този папаин много вкусно мирише- утре ще го тествам   bouquet
Ninia , внимавай да не го изядеш  Laughing , все пак за друго сме го взели  Laughing

# 119
  • Пловдив
Бобка,моя мъж преди години също имаше подобен проблем ипонеже кардиолозите не откриха функционален проблем изписаха само рибено масло и определено даде резултат.А и той не е от най редовните за пиене на лекарства

Общи условия

Активация на акаунт