Отговори
# 120
Моят код HEF911

Много за писане...

delaihla - чистотата и качеството на препаратите е много но-високо от качеството на въздуха, който диша синът ти Александър в София.

И знаеш ли защо...   Има конкуренция...

Pinko, това за въздуха е така, но за чистотата на хранителни продукти (или пък добавки)... Нека не забравяме, че Северна Америка е много "по-напред"  Sad в използването както на ГМО, така и на всякакви други, неизвестни на мен като обикновен потребител, изкуствено създавани добавки... и поради конкуренцията Simple Smile Което пък не означава, че тази, която купувам оттук, е по-добра Sad  #Crazy

Много грешиш за качеството в САЩ. Храната,която съдържа ГМО е в килограми и струва центове и много малко долари в магазина. Поне може да сме сигурни в едно- че се спазават правила и това,което пише на етикета е в голяма степен истина.
От месеци,да не кажа години не купувам нищо от аптечната мрежа в България.

Пинко, момичета, препоръчайте ми мазило против разширени вени.Обаче държа да е гел,а не хапове.
Както и хр.добавка за след тежка травма за костите.
  bouquet

# 121
Моят код HEF911

Една хубава статия на тема БЮСТОУВЕЛИЧЕНИЕ. Позната рецепта, този път с гаранция!

Един номер плюс една буква - за три месеца...

Тук:

http://www.totalityofbeing.com/FramelessPages/Articles/BreastShape.htm/ : from a saggy 34 B to a firm 36 C in three months!

(от увиснали 75С до стегнати 80D за три месеца!) (за номерата - мене питайте!)

Едно момиче нали питаше...Ама аз се уплаших, че после ще дойде целият клас... Joy

хаха и аз се записвам.

мм ,това го бях набелязала,дали става на таблетки: Maca Root Powder ?
 smile3508
http://www.iherb.com/Now-Foods-Maca-500-mg-100-Capsules/336?at=0

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 20:01 от *R*A*D*I*

# 122
Pink Pantera, пак ще трябва да се отплесна от темата и да спамя. Както активния въглен, за който спомена се използва и за аквариуми например, така и bentonite clay има множество приложения. Тази глина се използва като съставка във почти всички продукти за детоксикация, включително и в този, който geos e дала като линк по-напред в темата. Прочети малко повече инфо от линка, който съм дала по-горе  book Има много причини да избера бентонит глина пред активния въглен, ако се поразровиш малко ще разбереш защо  Peace

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 23:33 от sheherizada

# 123
  • Русе
Здравейте!
Аз съм най-новата фенка на сайта и на тази тема!
Вече съм си набелязала 10-20 продукта за поръчка, но имам един тъп въпрос, свързан с начина на плащане, понеже не съм поръчвала от чужди сайтове до сега. Та въпроса ми е с следния: На сайта Iherb пише, че плащането може да стане с VISA карта. Моята е дебитна- VISA electron- дали става, или ще трябва да си направя кредитна VISA ? Ако ще трябва- коя банка ще препоръчате с най-добри условия? Money

# 124

Много грешиш за качеството в САЩ. Храната,която съдържа ГМО е в килограми и струва центове и много малко долари в магазина. Поне може да сме сигурни в едно- че се спазават правила и това,което пише на етикета е в голяма степен истина.
От месеци,да не кажа години не купувам нищо от аптечната мрежа в България.

Пинко, момичета, препоръчайте ми мазило против разширени вени.Обаче държа да е гел,а не хапове.
Както и хр.добавка за след тежка травма за костите.
  bouquet

За ГМО-то в лекарствата и хранителните добавки ще кажа някой друг път, че сега не ми се разправя.

Виж за костите ей тези продукти - едното е сироп за пиене, другото мазило за мазане
Dr. Christopher's Syrup Complete Tissue & Bone Syrup 4 oz., има го в iherb >>>

Dr. Christopher's Ointment Complete Tissue & Bone Ointment 2 oz., в iherb >>>

За разширени вени и аз се интересувам.

# 125
didib Аз също плащам с дебитна и няма проблем.

Бобка,моя мъж преди години също имаше подобен проблем ипонеже кардиолозите не откриха функционален проблем изписаха само рибено масло и определено даде резултат.А и той не е от най редовните за пиене на лекарства

renydent имаш ли спомен по колко мг. му изписаха да пие рибено масло, за да усети този ефект?

Разширени вени и пукащи се такива едно и също ли е?

Код за 5$ отстъпка NEV687 в www.iherb.com

# 126
  • Пловдив
Бобка,ве помня беше преди 3 години,но пиеше по 1 на ден ,помня че беше от акула.Но си го имаше тук в аптеките.
И да кажа че си направих втори акунт,поръчах ,сложих си кода от първия и да тук добре,но не ми прие картата-2 пъти пробвах-картата не е същата която ползвах на първия,и е на мое име.Накрая реших да пробвам със старата карта и плащането мина даже и потвърдителен мейл имам.

# 127
  • В сънния Люлин, прибулен...
Здравейте!
Вече съм си набелязала 10-20 продукта за поръчка, но имам един тъп въпрос, свързан с начина на плащане, понеже не съм поръчвала от чужди сайтове до сега. Та въпроса ми е с следния: На сайта Iherb пише, че плащането може да стане с VISA карта. Моята е дебитна- VISA electron- дали става, или ще трябва да си направя кредитна VISA ? Ако ще трябва- коя банка ще препоръчате с най-добри условия? Money
Трябва да става твойта  Peace

# 128
И да кажа че си направих втори акунт,поръчах ,сложих си кода от първия и да тук добре,но не ми прие картата-2 пъти пробвах-картата не е същата която ползвах на първия,и е на мое име.Накрая реших да пробвам със старата карта и плащането мина даже и потвърдителен мейл имам.
ха, това с втория акаунт е хитро Simple Smile а вторият акаунт на твое име ли е или няма значение?

Аз си търся добро качество вит Ц, предпочитам ацерола на прах, но не видях това, което търся на сайта. Само едно, което се води сурово, но имаше малтодекстрин (от царевично нишесте се добива), но не пишеше изрично, че не съдържа ГМО, което ме навежда на едни мисли...

# 129
..

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 02:31 от *R*A*D*I*

# 130

Аз си търся добро качество вит Ц, предпочитам ацерола на прах, но не видях това, което търся на сайта. Само едно, което се води сурово, но имаше малтодекстрин (от царевично нишесте се добива), но не пишеше изрично, че не съдържа ГМО, което ме навежда на едни мисли...

Ей този поръчах аз на Nature's Way - чиста аскорбинова киселина от 4 плода и някакъв корен.
Потърси го, че не ми се отваря сайта сега и няма как да дам линк. Alive се казва продуктът.

# 131
  • Пловдив
ха, това с втория акаунт е хитро Simple Smile а вторият акаунт на твое име ли е или няма значение?

Да на мое име е.Но адреса е малко по различен просто е допълнен за да има разлика.Но аз доколкото разбрах с 1 карта се плаща на 1 акаунт,а на мен не ми прие виза електрон на РББ при положение, че плащам в много сайтове с нея.Платих с виза на ПИБ.А за процедурата да спомена че и на първия акаунт не ми прие картата на РББ newsm78

# 132
  • София
Здравейте!
И моята е дебитна - става.
Аз съм доволна от ЦКБ - имах проблем с двойно блокирани суми /при пазаруване от други сайтове/ - много бързо реагираха на проблемите ми Simple Smile

# 133
Малко снимки от мястото, където обработват поръчките ни  Grinning  http://picasaweb.google.bg/MinaBakalova/IHerb?authkey=Gv1sRgCIXK … 88057126579570162.

# 134
  • София
Малко снимки от мястото, където обработват поръчките ни  Grinning  http://picasaweb.google.bg/MinaBakalova/IHerb?authkey=Gv1sRgCIXK … 88057126579570162.
оrange, от къде изрови тези снимки?!  Grinning

Бобка,ве помня беше преди 3 години,но пиеше по 1 на ден ,помня че беше от акула.Но си го имаше тук в аптеките.
renydent, извинявай , но не мога да повярвам , че някой в БГ е отишъл на доктор с оплакване от високо кръвно и са му предписали само масло от акула....ако наистина е така, браво! Това е страхотно! Ще ти бъда благодарна, ако ми изпратиш на лични координатите на този доктор.

Общи условия

Активация на акаунт